Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

merhaba arkadaşlar. 6.hafta 4.gündeyim takvime göre kalp atışlarını geçtiğimiz cuma günü duydum. allah sağlıklı bebekler versin hepimize inşallah ama arkadaş demiş ya 6. haftadayım kalp atışları durmuş doktor alıcak demiş nedendir bu durum korktum. neden durmuş olabilir bi de ilk 3 ay vitamin kullanmak neden zararlı acaba bende hergün decavit kullanıyorum ve iki günde bir folik asit. zararlı bişey mi yapıyorum iyi olsun derken kafam karıştı. acayip derecede halsizlik sersemlik uyku var sarhoş gibiyim kısacası ama ne bulantı ne kusma ne tiksinme hiçbişey yok ama iştah deseniz sıfır. akşama karda canım hiç bişey istemiyo acıksam bile yiyemiyorum istemiyo. sadece mecbur olduğumdan 2 bardak süt içiyorm sizce sakıncalı şeyler mi bu yaptıklarım. hergün vitamin günde sadece 2 bardak süt

canım inşallah düzelmiştir . Dikkat et kendine 3 ayı geçtikten sonra düşük tehlikesi azalıyormuş. bulantılar anlık ve değişken benimde öyle bir bakıyorsun vay be süperim diyorsun bir bakıyorsun bulantıdan konuşamaz hale geliyorum ..

kızlar çok şükür fazla sıkıntım yok ama arada bir sadece mide bulantım oluyor okadar o da bebeğimin cilvesi olsun varsın allah hepimize yüzünü görmeyi nasip eder inşallah hamişler

hayırlı olsun kafana öyle şeyler getirmemeye çalış bende korkuyorum ama aklıma geldikçe aa neden duracakmış diye kendimi sarsıyorum vitamın konusundada folik asit tüm gebelere veriliyor ve sakınca değil çok yararlı hatta gebe kalmadan önce kullanılmalıymış bulantı olarak bende hiçyaşamadım ama hep uyuma halim vardı oda zamanla geçiyor şu an 3 ay hiç beslenemesen bişey yiyemesen bile bebeğine zarar değil güzel düşünelim güzel olsun

banada dramamine verdi yataktan kalkmadan onu içip sonra tuzlu bişeyler atıştırıyorum ama kendime gelene kadar baya zaman alıyor Allah yardımcımız olsun. O kendine gelmek te süper değil yani gene halsizlik canının bişey istememesi devam ediyor, sadece ilaç başını kaldırtıyor Allah'tan var böyle bir ilaç. Ben son zamanlarıma kadar çalışmak durumundayım ve evle iş çok uzak sürekli Rabbime hepimiz için dua ediyorum.

Cennet annelerin ayağının altında lafı bana daha da doğru gelmeye başladı:) normalde de anneme düşkündüm ama şimdiden duygusala bağladım ben diyorum onun için bunları çekiyim sonra ileride o beni kırabilsin aman aman:)

kızlar benim gibi 9. haftada bulantıları şiddetli bir şekilde artan varmı azalması gerekmiyormu((

slm kızlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun benim son adet tarihim 16 ağustos adetm 2gün gecince test yaptrdum 1000.0 çıktı 1 hafta sonrada karnımdan ultrasyonda kese göründü o gün çok az kahverengi lekem oldu dr progestan verdi günde 2 kez içiyorum o günden sonra lekem olmadı 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi bende perşembe günü özele gitcem korkuyorum ilk hamileliğim lekesi olup sonradan lekesi geçip sıkıntı yaşamayan oldumu inş bişey olmaz

merhabalar bende 6 hafta 6 günlük hamileyim :) 27 yaşındayım antalya da yaşıyorum bebeğimin tahmini doğum tarihi 21-05-2013 inş herşey yolunda giderse bu tarihte bebeğimi kucağıma alabileceğim.allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bende decavit kullanıyorum günde 1 tane,folıkasıt gunde 1 tane,progestan gunde 1 tane..aklına kötü şeyler getırme sonucta doktor bu ılacları senın kan degerleıne gore verdı bende b12 eksık meselaa...yanı demek istedıgımm senın vücudunla bır baskasınınkı aynı degıll...aklına kötü şeyler getırme içii rahat tut...

merhaba arkadaslar ayın 5 inde bebeğim 3 aylık olacak inşallah , o gün kontrolüm var . 2 li test yapacak doktor.bu testte bebeğin bir kusuru olup olmadığı anlaşılıyormuş, Allah'ım yardım etsinde bir sorun çıkmasın . herşey yolundaysa ilk 3 ayı yani zor zamanı atlatıyorum inşallah. çok heyecanlıyım:)

benimde 17 sinde randevum.3 ay dolacak aynı endişe bende de var inşallah allah herkese sağlıklı bebek nasip etsin. 3. aydan sonra 6 aya kadar çok rahat geçiyormuş hamilelik göbek de belli olacak :) :)

benimde 17 sinde randevum.3 ay dolacak aynı endişe bende de var inşallah allah herkese sağlıklı bebek nasip etsin. 3. aydan sonra 6 aya kadar çok rahat geçiyormuş hamilelik göbek de belli olacak :) :)

benim göbeğim biraz çıktı zayıf biriyim zaten o yüzden hemen gösterdi kendini:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…