benim zaten açken bulantım oluyordu sanki bi kaç gündür iyiyim ama belli olmaz tabi... yarın doktora gitcem düşük tehlikesi için ilaç kullanıyordum 27 gündür.. bitti devam edip etmeyeceğimi sorcam... inş düzelmiştir...
merhaba arkadaşlar. 6.hafta 4.gündeyim takvime göre kalp atışlarını geçtiğimiz cuma günü duydum. allah sağlıklı bebekler versin hepimize inşallah ama arkadaş demiş ya 6. haftadayım kalp atışları durmuş doktor alıcak demiş nedendir bu durum korktum. neden durmuş olabilir bi de ilk 3 ay vitamin kullanmak neden zararlı acaba bende hergün decavit kullanıyorum ve iki günde bir folik asit. zararlı bişey mi yapıyorum iyi olsun derken kafam karıştı. acayip derecede halsizlik sersemlik uyku var sarhoş gibiyim kısacası ama ne bulantı ne kusma ne tiksinme hiçbişey yok ama iştah deseniz sıfır. akşama karda canım hiç bişey istemiyo acıksam bile yiyemiyorum istemiyo. sadece mecbur olduğumdan 2 bardak süt içiyorm sizce sakıncalı şeyler mi bu yaptıklarım. hergün vitamin günde sadece 2 bardak süt
merhaba, dramamine diye bir ilaç vardı bana onu vermişti doktor belki sanada tavsiye eder. yada sabah yataktan kalkmadan tuzlu birşeyler atıştıracaksın. ben 3-4 ay kapıdan içeri yetişemiyordum ama sonra geçti. inşallah seninkide çok sürmez
canım kalp atışını duydunmu acaba ...
kızlar benim gibi 9. haftada bulantıları şiddetli bir şekilde artan varmı azalması gerekmiyormu((
merhaba arkadaşlar. 6.hafta 4.gündeyim takvime göre kalp atışlarını geçtiğimiz cuma günü duydum. allah sağlıklı bebekler versin hepimize inşallah ama arkadaş demiş ya 6. haftadayım kalp atışları durmuş doktor alıcak demiş nedendir bu durum korktum. neden durmuş olabilir bi de ilk 3 ay vitamin kullanmak neden zararlı acaba bende hergün decavit kullanıyorum ve iki günde bir folik asit. zararlı bişey mi yapıyorum iyi olsun derken kafam karıştı. acayip derecede halsizlik sersemlik uyku var sarhoş gibiyim kısacası ama ne bulantı ne kusma ne tiksinme hiçbişey yok ama iştah deseniz sıfır. akşama karda canım hiç bişey istemiyo acıksam bile yiyemiyorum istemiyo. sadece mecbur olduğumdan 2 bardak süt içiyorm sizce sakıncalı şeyler mi bu yaptıklarım. hergün vitamin günde sadece 2 bardak süt
merhaba arkadaslar ayın 5 inde bebeğim 3 aylık olacak inşallah , o gün kontrolüm var . 2 li test yapacak doktor.bu testte bebeğin bir kusuru olup olmadığı anlaşılıyormuş, Allah'ım yardım etsinde bir sorun çıkmasın . herşey yolundaysa ilk 3 ayı yani zor zamanı atlatıyorum inşallah. çok heyecanlıyım:)
benimde 17 sinde randevum.3 ay dolacak aynı endişe bende de var inşallah allah herkese sağlıklı bebek nasip etsin. 3. aydan sonra 6 aya kadar çok rahat geçiyormuş hamilelik göbek de belli olacak :) :)
benim göbeğim biraz çıktı zayıf biriyim zaten o yüzden hemen gösterdi kendini:))
e bide yavaş yavaş kilo alıyoruz 1 - 1,5 kilo normalmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?