Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

17 sinde gittiğimde 4 haftada 3 kilo almama benim doktorumda çok güzel diyecek :) :) ya ben sigarayı bıraktım bir iştah sormayın çalışıyorum işim gereği hep oturuyorum bulantı yok tiksinme yok. çocuk düşecek diye haraket yok . kocamla kardeş olduk sonuç olarak obeziteye doğru gidioz bebişimle

doktorun sana kızıcak hareketsiz kalmamaya çalış ama kendinide çok yorma tabi.her şeyi ye ama ekmek falan yememeye çalış yani şimdiden 3 kilo almışsan sonra zorlanabilirsin

doktorun sana kızıcak hareketsiz kalmamaya çalış ama kendinide çok yorma tabi.her şeyi ye ama ekmek falan yememeye çalış yani şimdiden 3 kilo almışsan sonra zorlanabilirsin

kızlar iyi akşamlar ctesi günü kontrolüm vardı bebişi gördük ellerini oynatıyor benim size bi sorum var 14 ekimde tekrar randevum var 2 li test yapılacak dedi doktorum nasıl yapılıo bu ikili test

kızlar iyi akşamlar ctesi günü kontrolüm vardı bebişi gördük ellerini oynatıyor benim size bi sorum var 14 ekimde tekrar randevum var 2 li test yapılacak dedi doktorum nasıl yapılıo bu ikili test

bende 17 sinde gidicem. Bebeğin ensesinin arkasında bulunan sıvı kısmın kalınlığının ultrason ile ölçülmesi (fetal ense kalınlığı)
Anneden alınan kan örneğinde gebelik hormonu olan β-hCG'nin serbest kısmının (free β-hCG) ve PAPP-A (gebeliğe özgü plazma proteini-A, pregnancy associated plasma protein-A) adı verilen bir diğer proteinin ölçülmesidir.
yani bizden kan alınacak ultrasondan da bebeğin ensesinin kalınlığı ölçülecek. ikisinin belli bir ortalaması ile bebekde down sendromu vs varmı ona karar verilcek .Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin sonuçlarımız normal olsun inşallah
l

arkadaşlar akşamları artık nerdeyse çok az uya biliyorum ve lavobaya gitme var ve hiç doymak bilmiyorum sanki içimde canavar var yahu ve hafif karnımda şişlik var birde göğüslerim bir dolgunlaşıyor birde normaleşiyor

Şikayetlerin 12.haftada azalmaya başlayacak.Ben 2 haftadır daha rahatım. Bendede aşırı uyuma ve yorgunluk ve sık tuvalete gitme şikayeti vardı. Midem hariç daha iyim.

Ben henüz doktora gitmedim. Hamile olduğumu eşim ve aileme yeni söyledim. Taş devri hamileliği gibi oldu benimki Kafam daha rahat geçirmek istiyorum bu hamileliğimi. İlk hamileliğimde çok evhamlıydım. Çok şükür birşey olmadı ama çokta düşünmeye gerek yok. Olacak oluyor zaten. Önümüzdeki hafta doktora gidicem artık ondan sonra düzenli doktor kontrollerime devam edicem.
Ben 1 ay folik asit kullandım midem çok ağrıdığı için bıraktım. Vitamin hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum. Doktor büyük ihtimalle demir ilacı verecek onu kullanırım.

bende de var o canavardan doyum sinyali gitmiyor beynime:) çiş yapmaktan uyuyamıyorum:) ama bir kaç hafta sonra rahatlarız.

dert etme canım bende 6 haftasında 3,5 kılo aldım bı hafta içinde falan ama 7 haftadan sonra 1 gr bile almadım hep aynıyım seninde durur inşallah düzenli yemeye çalıs herseyi de yiyorum ama az az yiyorum

dert etme canım bende 6 haftasında 3,5 kılo aldım bı hafta içinde falan ama 7 haftadan sonra 1 gr bile almadım hep aynıyım seninde durur inşallah düzenli yemeye çalıs herseyi de yiyorum ama az az yiyorum

inşallah canım ya gerçekten ii bi moral verdin

inşallah canım ya gerçekten ii bi moral verdin

az az ye doktorum öyle dedi 2 tabak çorba mı içeceksin diyor bı iç diğerini 1 saat sonra iç diyor makarna da yiyorum pilav da yiyorum ekmeğimi de yiyorum ama az yiyorum... he birde ben hem pkoluyum hemde hipotroid hastasıyım hızla kilo aldırmasına rağmen almadım alcam diye düşünme yani

Listeye benide eklermisiniz.sat 9 temmuz doğum 15 nisan cinsiyet erkek isim yiğit ayaz yaş 28 2.bebiş balıkesir

ben de yağlı hamur işi şeyler yemiyorum . öncekinden daha sağlıklı şekilde beslendiğim için yaradı galiba . süt ceviz pekmez kuru yemişler vs meyve önceden yemezdim hiç

sagolasın canım ya birde gün boyunca bir şişlik var karnımda ama sabahları uyandığımda ise çok az bir şişlik var normalmi acaba bu canım

benimde aynı karnım akşam kocaman sabah dümdüz galiba gün boyu yediklerimiz sudan falan ödem gaz oluyo ona bağlıyorum

sagolasın canım ya birde gün boyunca bir şişlik var karnımda ama sabahları uyandığımda ise çok az bir şişlik var normalmi acaba bu canım

Hamilelerde kereviz :Kereviz tohumu ve Kereviz yağı nadiren bazı insanlarda alerjye sebep olabilir, o zaman kereviz yememeleri gerekir. RAHİM KANAMASINA VE KAS KONTRAKSİYONLARINA YOL AÇABİLİYOMUŞ

İnternette farklı görüşler var, sanırım karışıklık kereviz ile kereviz tohumu farkı yüzünden, araştırma yapmalısınız

dr Maranki hamilelikte kereviz ve maydanozun aşırı tüketilmemesi gerektiğini yazıyormuş.

diye biz yazı buldum yeterli değil sanki pek en iyisi az yemek canının çektiği kadar ye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…