17 sinde gittiğimde 4 haftada 3 kilo almama benim doktorumda çok güzel diyecek :) :) ya ben sigarayı bıraktım bir iştah sormayın çalışıyorum işim gereği hep oturuyorum bulantı yok tiksinme yok. çocuk düşecek diye haraket yok . kocamla kardeş olduk sonuç olarak obeziteye doğru gidioz bebişimle
17 sinde gittiğimde 4 haftada 3 kilo almama benim doktorumda çok güzel diyecek :) :) ya ben sigarayı bıraktım bir iştah sormayın çalışıyorum işim gereği hep oturuyorum bulantı yok tiksinme yok. çocuk düşecek diye haraket yok . kocamla kardeş olduk sonuç olarak obeziteye doğru gidioz bebişimle
doktorun sana kızıcakhareketsiz kalmamaya çalış ama kendinide çok yorma tabi.her şeyi ye ama ekmek falan yememeye çalış yani şimdiden 3 kilo almışsan sonra zorlanabilirsin[/
kızıcak evet ama ne yapayım gerçekten sigara aklıma geldikçe hep atıştırma yaptım . şu son 1 haftadır azaldı iştahım biraz daha dikkat etmeye başladım yaralı şeyleri belli saat aralıklarıyla yiyorum akşamları 20 dk falan yürüyorum kendime geldim.. şişkinliğim de azalmaya başladı dengelicem bi şekilde .
kızlar iyi akşamlar ctesi günü kontrolüm vardı bebişi gördük ellerini oynatıyorbenim size bi sorum var 14 ekimde tekrar randevum var 2 li test yapılacak dedi doktorum nasıl yapılıo bu ikili test
arkadaşlar akşamları artık nerdeyse çok az uya biliyorum ve lavobaya gitme var ve hiç doymak bilmiyorum sanki içimde canavar var yahu ve hafif karnımda şişlik var birde göğüslerim bir dolgunlaşıyor birde normaleşiyor
arkadaşlar akşamları artık nerdeyse çok az uya biliyorum ve lavobaya gitme var ve hiç doymak bilmiyorum sanki içimde canavar var yahu ve hafif karnımda şişlik var birde göğüslerim bir dolgunlaşıyor birde normaleşiyor
dert etme canım bende 6 haftasında 3,5 kılo aldım bı hafta içinde falan ama 7 haftadan sonra 1 gr bile almadım hep aynıyım seninde durur inşallah düzenli yemeye çalıs herseyi de yiyorum ama az az yiyorum
inşallah canım ya gerçekten ii bi moral verdin
az az ye doktorum öyle dedi 2 tabak çorba mı içeceksin diyor bı iç diğerini 1 saat sonra iç diyor makarna da yiyorum pilav da yiyorum ekmeğimi de yiyorum ama az yiyorum... he birde ben hem pkoluyum hemde hipotroid hastasıyım hızla kilo aldırmasına rağmen almadım alcam diye düşünme yani
kızlar hamilelikte kerevizin bir sakıncası varmı acaba
Maydonoz zararlı diye duydum ama kerevizi bilmiyorum
sagolasın canım ya birde gün boyunca bir şişlik var karnımda ama sabahları uyandığımda ise çok az bir şişlik var normalmi acaba bu canım
sagolasın canım ya birde gün boyunca bir şişlik var karnımda ama sabahları uyandığımda ise çok az bir şişlik var normalmi acaba bu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?