Kızlar selam hepinize
bugün 2li test için doktor randevumuz vardı... Ense ölçümü normal çıktı çok şükür kanımızı da verdik bi kaç gün içinde belli olur dedi doktorum...
Veeee... cinsiyetmizi de belli oldu bir oğlum olacak Rabbim kısmet ederse
Kızlar selam hepinize
bugün 2li test için doktor randevumuz vardı... Ense ölçümü normal çıktı çok şükür kanımızı da verdik bi kaç gün içinde belli olur dedi doktorum...
Kızlar selam hepinize
hamiş kardeşlerim yarın için randevum var inşallah herşey güzeldir dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla bu günleride atlatırız inşallah hep beraberce
hamilelerde kereviz :kereviz tohumu ve kereviz yağı nadiren bazı insanlarda alerjye sebep olabilir, o zaman kereviz yememeleri gerekir. Rahim kanamasına ve kas kontraksiyonlarına yol açabiliyomuş
internette farklı görüşler var, sanırım karışıklık kereviz ile kereviz tohumu farkı yüzünden, araştırma yapmalısınız
dr maranki hamilelikte kereviz ve maydanozun aşırı tüketilmemesi gerektiğini yazıyormuş.
Diye biz yazı buldum yeterli değil sanki pek en iyisi az yemek canının çektiği kadar ye canım
kızlar hamilelikte kerevizin bir sakıncası varmı acaba
Kızlar selam hepinize
Kızlar selam hepinize
Kızlar selam hepinize
canım seninle hatırlıyorsan ağustos topiğindeydik.aramızda 1 gün var tahmini doğum tarihinde :) bende ikili test için dün gittim doktora benimkide erkekmiş :) Pazartesi inşallah sonucu alacağım.Allahım sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.AMİNN.
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin gönlünden gecen neydi kızmı erkekmiydi darısı basımıza inşallah
ayyyyyyy çok sevindim cinsiyetini bile öğrendin hemihayırlı olsun sağlıkla kucağında göresininşallah bizlerede nasip etsin Allahım
hamiş kardeşlerim yarın için randevum var inşallah herşey güzeldir dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla bu günleride atlatırız inşallah hep beraberce
çok sevindim canım allahım kucağına almayı nasip eder inşallah...
darısı bizim başımıza birde canım en çok tatlımı yiyodun yoksa ekşilimi
harikaaa öğrenmişsin cinsiyetini :) benimde 2 gün sonra ayın 5 inde randevum var 2 li test için umarım herşey normaldir ..
topikte ilk öğrenen sensin sanırım hayırlı olsun sağlıcakla doğsun inşallah... ben bu testleri yaptırmayı düşünmüyorum kafam rahat olsun doğuma kadar diye ama kararsızım... allah korusun bi özür olsa ne yapılabilcek ki anne karnında aldırmak da günah... bilmiyorum sizler neler düşünüyrsunuz ama?????
canım seninle hatırlıyorsan ağustos topiğindeydik.aramızda 1 gün var tahmini doğum tarihinde :) bende ikili test için dün gittim doktora benimkide erkekmiş :) Pazartesi inşallah sonucu alacağım.Allahım sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.AMİNN.
Kızlar selam hepinize
Lilişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimgözün aydın şok oldum görünce kızzz demek damat gelior
Allah sağlıkla doğum haberlerini vermeyi de nasip etsin canım
Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder bende çook merak ediyorum cinsiyetini cuma dr gideceğiz gittiğimizde 11 haftalık olacak acaba belli olur mu? yada sizler ne yediniz hani tatlı mı ekşimi biliyorum kişiden kişiye değişiyor en azından kendim merak ediyorum İlk çocuğum nasıl olsa kız erkek farketmez ama karnımda severken kızımmmmm yada oğluşşşş diyeyim :))))
bebişlerinin cinsiyetini öğrenen tatlı anneler kaçıncı haftanızda öğrenmiş oldunuz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?