Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Kızlar selam hepinize
bugün 2li test için doktor randevumuz vardı... Ense ölçümü normal çıktı çok şükür kanımızı da verdik bi kaç gün içinde belli olur dedi doktorum...

Veeee... cinsiyetmizi de belli oldu bir oğlum olacak Rabbim kısmet ederse

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin gönlünden gecen neydi kızmı erkekmiydi darısı basımıza inşallah

ayyyyyyy çok sevindim cinsiyetini bile öğrendin hemihayırlı olsun sağlıkla kucağında göresininşallah bizlerede nasip etsin Allahım

hamiş kardeşlerim yarın için randevum var inşallah herşey güzeldir dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla bu günleride atlatırız inşallah hep beraberce

çok sevindim canım allahım kucağına almayı nasip eder inşallah...

darısı bizim başımıza birde canım en çok tatlımı yiyodun yoksa ekşilimi

kızlar bnıde ekleyın lısteye bnmde ılk bebeıgım sat 4 agustos bugun daha ılk defa ultrasona grdk kalp atslarını dınledık hersey yolunda cok sukur

canım çok teşekkür ederim

harikaaa öğrenmişsin cinsiyetini :) benimde 2 gün sonra ayın 5 inde randevum var 2 li test için umarım herşey normaldir ..

topikte ilk öğrenen sensin sanırım hayırlı olsun sağlıcakla doğsun inşallah... ben bu testleri yaptırmayı düşünmüyorum kafam rahat olsun doğuma kadar diye ama kararsızım... allah korusun bi özür olsa ne yapılabilcek ki anne karnında aldırmak da günah... bilmiyorum sizler neler düşünüyrsunuz ama?????

canım seninle hatırlıyorsan ağustos topiğindeydik.aramızda 1 gün var tahmini doğum tarihinde :) bende ikili test için dün gittim doktora benimkide erkekmiş :) Pazartesi inşallah sonucu alacağım.Allahım sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.AMİNN.

Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder bende çook merak ediyorum cinsiyetini cuma dr gideceğiz gittiğimizde 11 haftalık olacak acaba belli olur mu? yada sizler ne yediniz hani tatlı mı ekşimi biliyorum kişiden kişiye değişiyor en azından kendim merak ediyorum İlk çocuğum nasıl olsa kız erkek farketmez ama karnımda severken kızımmmmm yada oğluşşşş diyeyim :))))

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin gönlünden gecen neydi kızmı erkekmiydi darısı basımıza inşallah

Canım teşekkür ederim ilk bebişim benim... sağlıklı olsunda cinsiyeti farketmez tabii ki ... Herkes bana rüyalarına güven diyodu ama ben rüya falan görmüyodum en başlarda geçenlerde bir oğlumun olduğunu gördüm büyümüş bana koştu sarıldık falan siz de hislerinize güvenin canlarım...

ayyyyyyy çok sevindim cinsiyetini bile öğrendin hemihayırlı olsun sağlıkla kucağında göresininşallah bizlerede nasip etsin Allahım

Amin canım inşallah...

hamiş kardeşlerim yarın için randevum var inşallah herşey güzeldir dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla bu günleride atlatırız inşallah hep beraberce

Canım güzel haberlerini bekliyoruz... Dualarım seninle

çok sevindim canım allahım kucağına almayı nasip eder inşallah...

darısı bizim başımıza birde canım en çok tatlımı yiyodun yoksa ekşilimi

Canım teşekkür ederim hepimizin inşallah Deli gibi tatlı yiyodum 2 kilo almışım zaten
Bu arada çin takvimi tuttu rus tutmadı

harikaaa öğrenmişsin cinsiyetini :) benimde 2 gün sonra ayın 5 inde randevum var 2 li test için umarım herşey normaldir ..

Canım benim senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Canım testler belirli olasıkları veriyor... Allah uzak etsin olumsuz birşey olsa aldırmak zorunda değilsin karar senin... Ama varsa bile böyle bişey baştan hazırlıklı olmak önemli diye düşünüyorum ben tabii yine de senin tercihin...

Evet canım hatırlıyorum 2013 erkek senesi zaten kimi görsem erkek dio Amin canım Rabbim bekleyen tüm anneleri ve bebişlerini korusun inşallah

Lilişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim gözün aydın şok oldum görünce kızzz demek damat gelior
Allah sağlıkla doğum haberlerini vermeyi de nasip etsin canım

amin canım inşallah.11 haftalık daha belli olmuyor.13.hafta görüyorlar bazen ama doktorlar genelde söylemiyor.Ben doktoruma dedim ki şimdi siz cinsiyetini göreceksiniz ama bana söylemeyeceksiniz.doktorumda öylemiymiş dedi :) bende evet doktorlar görüyormuş ama yanılma payı olduğu için söylemiyorlarmış dedim.ben görürsem söylerim dedi ve söyledi :) benim 2.gebeliğim kızımda ekşi yedim zaten tatlıyla pek aram yoktu ama bunda ne tatlı bulduysam yedim :) ama herkezin farklı oluyor cnm.2 haftan kalmış inşallah öğrenirsin.

bebişlerinin cinsiyetini öğrenen tatlı anneler kaçıncı haftanızda öğrenmiş oldunuz????

13.hafta da cnm

Ben gittiğim 12+5 olacak göremez sanırım ben 1 gün tatlı 1 gün ekşi 1 gün acı yiyorum valla:):) ikiz falan olsa anlıcam da ... içime erkek doğuyo ya önce sağlık tabii

Benim gittiğimde 12+5 olacak göremez sanırım ben 1 gün tatlı 1 gün ekşi 1 gün acı yiyorum valla:):) ikiz falan olsa anlıcam da ... içime erkek doğuyo ya önce sağlık tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…