Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Benim gittiğimde 12+5 olacak göremez sanırım ben 1 gün tatlı 1 gün ekşi 1 gün acı yiyorum valla:):) ikiz falan olsa anlıcam da ... içime erkek doğuyo ya önce sağlık tabii

Harfiyen bende de böyle
1 tatlı bir ekşi
Ne tatlıdan tiksindim ne ekşiden
Ve acısız yemek yiyemez oldumm
Cocuğumun ya damak zevki karışık olacak
Yada ne istediğini bilmiyor daha
Sağlıklı olsunda bana da erkekmiş gibi geliyor
Gerçi çinde-rusda kız diyor
Rabbim ömrü sağlıklı,uzun ve mutlu bebekler versin...

arkadaşlar vallaha ben herşeyi ayırmadan yiyorum ama ilk kez turşu aşerdim bakalım daha 8 haftamın içindeyim 12.10.2012 sinde randevum var yani haftaya cuma sabahtan doktordayım herşey yolunda olsunda kız erkek farketmez hayırlı evlta olsun o yeter .

Ben gittiğim 12+5 olacak göremez sanırım ben 1 gün tatlı 1 gün ekşi 1 gün acı yiyorum valla:):) ikiz falan olsa anlıcam da ... içime erkek doğuyo ya önce sağlık tabii

13 haftalık olmasına 2 gün kala gideceksin yinede bi sorarsın doktoruna belki görür :) bir de ben bişey farkettim kızıma hamileyken ultrason resimlerinde kese yuvarlaktı top gibiydi bunda yumurtanın yan yatmış hali gibi baya oval.ona çok şaşırmıştım.kafa karıştırmıyım da ilgimi çekti yani o da.

Benim gittiğimde 12+5 olacak göremez sanırım ben 1 gün tatlı 1 gün ekşi 1 gün acı yiyorum valla:):) ikiz falan olsa anlıcam da ... içime erkek doğuyo ya önce sağlık tabii

Canım ben 12+1 de öğrendim... Bebişin pozisyonu uygunsa sen de öğrenirsin inşallah Rabbim gönlüne göre versin

ne güzel herkesin canı bişeyler çekiyor yemek yiyo ne güzel... sadece açken hafif bulantım olmasına rağmen canım hiç ama hiç bişey yemek istemiyor zorla yiyorum o da çok az:2:

İlk ultrasonda mı canım?
Çünkü ilk ultrason top gibi yuvarlık bende (4+3), ondan sonraki yan yatmış yumurta gibi (6+3):26:

yok cnm hepsinde aynı benim top gibi hiç yok :)

Benim ki zaten ne istediğini bilmiyor
Bide ultrasonda da değişik çıkıyor
Çin-rus kız çıkıyor
Bıçak-makas erkek çıkıyor
Tuz attılar kafama saçımı kaşıdım kız dediler
Yüzük tuttular göbeğime erkek dediler

Amannn... Hepsi eğlence işte :26:
Her ikiside benim evladım benimmm kuzucuumm
Rabbim sağlıkla sıhatle versin yeter

Son düzenleme:

amin cnm.aman hepsi hikaye :)) benimde çinde falan kız çıktı.ama sonuç erkek.bir de kucağına verilen bebek olur diyolar.bak o tuttu bilmeden erkek çocuk verdiler kucağıma :))

merhaba annişlerrrrrrr yeni geldim kontrolden bebişim olması gerektiği haftaya ulaşmış bi hafta gerideydi:) herşey normal kocaman olmuş 2li test istemedim kafam rahat olsun bidahakı kontrole öğreniriz herhal:)cinsiyetini

gözün aydın canım darısı bizim başımıza allah tamamına erdirsin inşallah ...

Canım merhaba benim de 5 gün geride çıkmıştı 2 hafta önce kontrole gittiğimde nedenini sorduğumda doktor geç ovulasyon olmuştur dedi. Bakalım 1 hafta sonra tekrar gideceğiz normal zamanına ulaşma ihtimali var yani??

tatlım banada burdan birisi demişti benimkide öyleydi sonra arayı kapattı diye dediği oldu:)şimdi doğum tarihim 24 nisan sağlıklı olsunlarda önemli değil ya
ya kızlar gözünüzü seveyim bana bi şey söyleyin ben memleketimdeydim orada muayena oluyordum hep şimd evime geçtim kendi doktoruma gittim ya dün benim bebişe baktı he normal dedi sonra masaya geçtik hemen oturur oturmaz dediği şu down smdromu anne karnında tedavi edlemiyor ikili testtede bu nbelli olacağı için ne düşünüyosun aldırmam dedim ben heen o zaman yaptırmayacakmısın dedi ii yaptırmam dedim ne demek bu uyku yok bende bu gcedir yan bişeymi sezdi bişeydenmi şüphelendi yoksa direk sölermiydi anlamadım gitti hayır direk öyle olsa tamam anlıycamda bu kararsızlık çok kötü Rabbim yardımcımız olsun aklımdan çıkmıyor napacamı bilemedim doktor böylemi sorar anlamadım

canım 10 haftalık iken gitinmi doktora bebebk nasıldı gittigin zaman acaba gördünmü bebeği haftaya ben 10 haftalık iken gideceğim canımda ondan soruyorum çok merak ediyorum ... cevap yazarsan sevinirim

canım inşallah öyle bişey çıkmaz inşallah herşey yolındadır ama seni çok iyi anlıyorum bende ilk hamileliğimde kalp atışını duymamıştık ve doktora ikinci gidişimde bebeği düşürücaz bi ilaçla dedi ben şoka girmiştim daha 7 haftalıken ve o doktora gitmedi ama eğer kalp atışı olsaydı eşimle yinede razı gelmicekti ama olmadı işte inşallah canım herşey yolunda olur canını sıkma iyi düşün.

Canım bu seninle ilgili bir durum değildir içini ferah tut. Bu herkese uygulanan bir prosedür. Yaptırıp yaptırmamak sana kalmış tabii ama 11 ile 13 hafta arası ikili test uygulanıyor bu sebeple doktor sana bu açıklamayı yapmıştır. Tabi ki bebeği aldırıp aldırmamak anne ve babanın tercihi ama istersen testini bi yaptır. en azından için rahatlasın, boşuna sıkıntı yapmazsın, Allahın izniyle her şey iyi çıkar cnm sıkma canını :)
canım 10 haftalık iken gitinmi doktora bebebk nasıldı gittigin zaman acaba gördünmü bebeği haftaya ben 10 haftalık iken gideceğim canımda ondan soruyorum çok merak ediyorum ... cevap yazarsan sevinirim
Canım ben şu an 10. haftanın içindeyim ama 2 hafta önce gittim en son yani 7 haftalıkken. O gittiğimde bebeği gördük nokta kadardı:) ve de kalp atışlarını dinledik bir sonraki randevum 1 hafta sonra yani. 11. haftada. Büyük ihtimalle görürsün cnm bebeği büyümüş oluyor çünkü 10. haftada:)

Benim boğazlarım çok ağrıyor ne yapabilirim sizce
Ayy kurtulamadım şu boğaz ağrısından :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…