Benim gittiğimde 12+5 olacak göremez sanırımben 1 gün tatlı 1 gün ekşi 1 gün acı yiyorum valla:):) ikiz falan olsa anlıcam da ... içime erkek doğuyo ya önce sağlık tabii
Ben gittiğim 12+5 olacak göremez sanırımben 1 gün tatlı 1 gün ekşi 1 gün acı yiyorum valla:):) ikiz falan olsa anlıcam da ... içime erkek doğuyo ya önce sağlık tabii
Benim gittiğimde 12+5 olacak göremez sanırımben 1 gün tatlı 1 gün ekşi 1 gün acı yiyorum valla:):) ikiz falan olsa anlıcam da ... içime erkek doğuyo ya önce sağlık tabii
13 haftalık olmasına 2 gün kala gideceksin yinede bi sorarsın doktoruna belki görür :) bir de ben bişey farkettim kızıma hamileyken ultrason resimlerinde kese yuvarlaktı top gibiydi bunda yumurtanın yan yatmış hali gibi baya oval.ona çok şaşırmıştım.kafa karıştırmıyım da ilgimi çekti yani o da.
İlk ultrasonda mı canım?
Çünkü ilk ultrason top gibi yuvarlık bende (4+3), ondan sonraki yan yatmış yumurta gibi (6+3):26:
yok cnm hepsinde aynı benim top gibi hiç yok :)
Benim ki zaten ne istediğini bilmiyor
Bide ultrasonda da değişik çıkıyor
Çin-rus kız çıkıyor
Bıçak-makas erkek çıkıyor
Tuz attılar kafama saçımı kaşıdım kız dediler
Yüzük tuttular göbeğime erkek dediler
Amannn... Hepsi eğlence işte:26:
Her ikiside benim evladım benimmm kuzucuumm
Rabbim sağlıkla sıhatle versin yeter
merhaba annişlerrrrrrr yeni geldim kontrolden bebişim olması gerektiği haftaya ulaşmış bi hafta gerideydi:) herşey normal kocaman olmuş2li test istemedim kafam rahat olsun bidahakı kontrole öğreniriz herhal:)cinsiyetini
merhaba annişlerrrrrrr yeni geldim kontrolden bebişim olması gerektiği haftaya ulaşmış bi hafta gerideydi:) herşey normal kocaman olmuş2li test istemedim kafam rahat olsun bidahakı kontrole öğreniriz herhal:)cinsiyetini
Canım merhaba benim de 5 gün geride çıkmıştı 2 hafta önce kontrole gittiğimde nedenini sorduğumda doktor geç ovulasyon olmuştur dedi. Bakalım 1 hafta sonra tekrar gideceğiz normal zamanına ulaşma ihtimali var yani??
Canım merhaba benim de 5 gün geride çıkmıştı 2 hafta önce kontrole gittiğimde nedenini sorduğumda doktor geç ovulasyon olmuştur dedi. Bakalım 1 hafta sonra tekrar gideceğiz normal zamanına ulaşma ihtimali var yani??
tatlım banada burdan birisi demişti benimkide öyleydi sonra arayı kapattı diye dediği oldu:)şimdi doğum tarihim 24 nisan sağlıklı olsunlarda önemli değil ya
ya kızlar gözünüzü seveyim bana bi şey söyleyin ben memleketimdeydim orada muayena oluyordum hep şimd evime geçtim kendi doktoruma gittim ya dün benim bebişe baktı he normal dedi sonra masaya geçtik hemen oturur oturmaz dediği şu down smdromu anne karnında tedavi edlemiyor ikili testtede bu nbelli olacağı için ne düşünüyosun aldırmam dedim ben heen o zaman yaptırmayacakmısın dedi ii yaptırmam dedim ne demek bu uyku yok bende bu gcedir yan bişeymi sezdi bişeydenmi şüphelendi yoksa direk sölermiydi anlamadım gitti hayır direk öyle olsa tamam anlıycamda bu kararsızlık çok kötü Rabbim yardımcımız olsun aklımdan çıkmıyor napacamı bilemedim doktor böylemi sorar anlamadım
Canım bu seninle ilgili bir durum değildir içini ferah tut. Bu herkese uygulanan bir prosedür. Yaptırıp yaptırmamak sana kalmış tabii ama 11 ile 13 hafta arası ikili test uygulanıyor bu sebeple doktor sana bu açıklamayı yapmıştır. Tabi ki bebeği aldırıp aldırmamak anne ve babanın tercihi ama istersen testini bi yaptır. en azından için rahatlasın, boşuna sıkıntı yapmazsın, Allahın izniyle her şey iyi çıkar cnm sıkma canını :)tatlım banada burdan birisi demişti benimkide öyleydi sonra arayı kapattı diye dediği oldu:)şimdi doğum tarihim 24 nisan sağlıklı olsunlarda önemli değil ya
ya kızlar gözünüzü seveyim bana bi şey söyleyin ben memleketimdeydim orada muayena oluyordum hep şimd evime geçtim kendi doktoruma gittim ya dün benim bebişe baktı he normal dedi sonra masaya geçtik hemen oturur oturmaz dediği şu down smdromu anne karnında tedavi edlemiyor ikili testtede bu nbelli olacağı için ne düşünüyosun aldırmam dedim ben heen o zaman yaptırmayacakmısın dedi ii yaptırmam dedim ne demek bu uyku yok bende bu gcedir yan bişeymi sezdi bişeydenmi şüphelendi yoksa direk sölermiydi anlamadım gitti hayır direk öyle olsa tamam anlıycamda bu kararsızlık çok kötü Rabbim yardımcımız olsun aklımdan çıkmıyor napacamı bilemedim doktor böylemi sorar anlamadım
Canım ben şu an 10. haftanın içindeyim ama 2 hafta önce gittim en son yani 7 haftalıkken. O gittiğimde bebeği gördük nokta kadardı:) ve de kalp atışlarını dinledik bir sonraki randevum 1 hafta sonra yani. 11. haftada. Büyük ihtimalle görürsün cnm bebeği büyümüş oluyor çünkü 10. haftada:)canım 10 haftalık iken gitinmi doktora bebebk nasıldı gittigin zaman acaba gördünmü bebeği haftaya ben 10 haftalık iken gideceğim canımda ondan soruyorum çok merak ediyorum ... cevap yazarsan sevinirim
amin cnm.aman hepsi hikaye :)) benimde çinde falan kız çıktı.ama sonuç erkek.bir de kucağına verilen bebek olur diyolar.bak o tuttu bilmeden erkek çocuk verdiler kucağıma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?