Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

canım bende 7 haftalık iken gitim ama küçücük bişey vardı ama 10 haftada inşallah bebeğimi görürüm el salar inşallah bakalım

Benimde şu 3 gündür başım çok fena ağrıyor.Enseden şakaklara vuruyor ağrı.ilaçta içmek istemiyorum ama herhalde bugün bir minoset gidecek uyutmuyor beni

Bu gün dr gittik. herşey yolunda dedi 12. haftaya başlamışız. Gelişimi normal dedi ama ikili test yapalım mı diye sordu bende kabul ettim haftaya cuma ikili test yapacağız . Bu ikili testte cinsiyeti de belli oluyor mu? Cinsiyetini sorduk daha belli değil dedi ...

Canım her doktor hastasına ikili test i öneriyor hatta bazı doktorlar sen şstemezsen senden imzalı kağıt alıolarmış istemediğine dair... Bence yaptırabilirsin bebğin ölçümleri alınıyor anne ile ilegili bilgiler ve anneden kan alınıyor ve bu bilgiler eşliğinde bir hesaplama yapılıyor... Ben doktorumun yönlendirmesine bıraktım herşeyi yaptırılması gereken ne varsa yaptıracağım... Bu arada ben test sonuçlarımı aldım iyi çıktı çok şükür

Benimde şu 3 gündür başım çok fena ağrıyor.Enseden şakaklara vuruyor ağrı.ilaçta içmek istemiyorum ama herhalde bugün bir minoset gidecek uyutmuyor beni

Bazen benim de başım tutuyor. Bi minoset patlatıyorum valla ama doktorum gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi

Canım ben 12+1 de gittim belli oldu cinsiyeti ama bebeğin pozisyonuna bağlı tabiii... Bizimkisi saolsun hiç saklamadan ultrason açılır açılmaz gösteriverdi doktor amcasına testle alakası yok cinsiyetin ama 1 hafta sonra öğrenirsin inşallah bir de bazı doktorlar erken haftalarda sölemek istemiolarmış

slm kızlarr....

bende haftaya doktora gidicem..demedi ama büyük ihtimalle 2li test önerecek..aslında pek istemiyorum ama doktorumun ısrarıyla yaptırırm sanırım...

selam hanımlar bugün nasılsınız :) dün kontrolüm vardı 2 li test yaptı doktorum, burun kemiğinin oluştuğunu ense kalınlığınında normal olduğunu söyledi çok şükür bunuda atlattık :) cinsiyetini öğrenemedim henüz göremedi ama ısrar ettim biraz , kesin değil ama kız gibi dedi ama hayırlısı bakalım. 1 kasımda diğer kontrolüm o zaman kesin öğrenicem inşallah.

Benim boğazlarım çok ağrıyor ne yapabilirim sizce
Ayy kurtulamadım şu boğaz ağrısından :2:

bende gecen hafta grip oldum ve bogazlarım kötüydü.eczaneden viks aldım bir cesit merhem.bogazlarıma sürdüm.bide acılsım diye burnumun ucuna.doktorda ıhlamur önerdi.malesef yapabileceklerin bu kadar...

Canım ben 12+1 de gittim belli oldu cinsiyeti ama bebeğin pozisyonuna bağlı tabiii... Bizimkisi saolsun hiç saklamadan ultrason açılır açılmaz gösteriverdi doktor amcasına testle alakası yok cinsiyetin ama 1 hafta sonra öğrenirsin inşallah bir de bazı doktorlar erken haftalarda sölemek istemiolarmış[/QUOTE]

Haklısın canım söylemiyorlar. 6. haftada ben dr çoooook ısrar etmiştim oda tamam atıyorum ama demişti kız demişti... bakalım attığı tutacak mı ?)

Kizlar merhaba yeniden uzun suredir giremedim.carsamba bebisimi gorduk sukur benim tahminimden 2hafta gec dollenmis.simdi 7+ 1 deyim dogum 25 mayis beni de ekleyin listeye.2. Cocuk yasim 31 isim kiz olursa tamara olablirir erkek tarik ya da yahya.
Feci hastayim grip olmusum cok halsizlik yapiyo.yarin okulda ne yapcam bilmiyorum.

Hanımlar herkese merhaba:) Umarım herkes iyidir ve de her şey yolundadır. Ben 10. haftadayım; ama midem hala çok kötü belli başlı şeyler dışında hiçbir şey yiyemiorum. Çok çabuk yoruluyorum, devamlı yatmak istiyorum. Sizler nasılsınız? Nasıl hissediyorsunuz? Umarım ben de yakın zamanda düzelirim

arkadaşlar beni de listeye ekler misin muhtemel doğum tarihi 21 nisan :) sat 14 temmuz ilk çocuk yaşım 26

ahh yorgunluk mu dedin sanki gğnlerdir sırtımda taş taşıyorum hep uyuyorummmmmm üstelik bende yeni başladı sanırım kalan 6 buçuk ayımı böyle geçircem

ahh yorgunluk mu dedin sanki gğnlerdir sırtımda taş taşıyorum hep uyuyorummmmmm üstelik bende yeni başladı sanırım kalan 6 buçuk ayımı böyle geçircem

Vala ben de 6. haftadan beri böyleyim, işten geliyorum kendimi direk yatağa atıyorum keyfim yok , depresifim; aman ne zor şeymiş şu hamilelik:)) Şaka şaka yavrularımızı bi kucağımıza alalımda hayırlısıyla her şeyi unutucaz :))

arkadaşlar benim hamileliğim çok sorunsuz geçiyor inşallah bir sıkıntı yoktur cuma günü bebişimi görmeye gideceğiz bakalım napıyor yaramaz bu sabah midem bulandı çıkartım ama oda arada bir yani. bende başka sorunsuz geçiren varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…