Canım bu seninle ilgili bir durum değildir içini ferah tut. Bu herkese uygulanan bir prosedür. Yaptırıp yaptırmamak sana kalmış tabii ama 11 ile 13 hafta arası ikili test uygulanıyor bu sebeple doktor sana bu açıklamayı yapmıştır. Tabi ki bebeği aldırıp aldırmamak anne ve babanın tercihi ama istersen testini bi yaptır. en azından için rahatlasın, boşuna sıkıntı yapmazsın, Allahın izniyle her şey iyi çıkar cnm sıkma canını :)
Canım ben şu an 10. haftanın içindeyim ama 2 hafta önce gittim en son yani 7 haftalıkken. O gittiğimde bebeği gördük nokta kadardı:) ve de kalp atışlarını dinledik bir sonraki randevum 1 hafta sonra yani. 11. haftada. Büyük ihtimalle görürsün cnm bebeği büyümüş oluyor çünkü 10. haftada:)
Benim boğazlarım çok ağrıyor ne yapabilirim sizce
Ayy kurtulamadım şu boğaz ağrısından :2:
tatlım banada burdan birisi demişti benimkide öyleydi sonra arayı kapattı diye dediği oldu:)şimdi doğum tarihim 24 nisan sağlıklı olsunlarda önemli değil ya
ya kızlar gözünüzü seveyim bana bi şey söyleyin ben memleketimdeydim orada muayena oluyordum hep şimd evime geçtim kendi doktoruma gittim ya dün benim bebişe baktı he normal dedi sonra masaya geçtik hemen oturur oturmaz dediği şu down smdromu anne karnında tedavi edlemiyor ikili testtede bu nbelli olacağı için ne düşünüyosun aldırmam dedim ben heen o zaman yaptırmayacakmısın dedi ii yaptırmam dedim ne demek bu uyku yok bende bu gcedir yan bişeymi sezdi bişeydenmi şüphelendi yoksa direk sölermiydi anlamadım gitti hayır direk öyle olsa tamam anlıycamda bu kararsızlık çok kötü Rabbim yardımcımız olsun aklımdan çıkmıyor napacamı bilemedim doktor böylemi sorar anlamadım
Benimde şu 3 gündür başım çok fena ağrıyor.Enseden şakaklara vuruyor ağrı.ilaçta içmek istemiyorum ama herhalde bugün bir minoset gidecek uyutmuyor beni
Bu gün dr gittik. herşey yolunda dedi 12. haftaya başlamışız. Gelişimi normal dedi ama ikili test yapalım mı diye sordu bende kabul ettim haftaya cuma ikili test yapacağız . Bu ikili testte cinsiyeti de belli oluyor mu? Cinsiyetini sorduk daha belli değil dedi ...
Canım her doktor hastasına ikili test i öneriyor hatta bazı doktorlar sen şstemezsen senden imzalı kağıt alıolarmış istemediğine dair... Bence yaptırabilirsin bebğin ölçümleri alınıyor anne ile ilegili bilgiler ve anneden kan alınıyor ve bu bilgiler eşliğinde bir hesaplama yapılıyor... Ben doktorumun yönlendirmesine bıraktım herşeyi yaptırılması gereken ne varsa yaptıracağım... Bu arada ben test sonuçlarımı aldım iyi çıktı çok şükür
bende pazartesi alıcam test sonuçlarımı inşallah iyi çıkar.bende en sonunda dayanamadım içtim minoseti şuan çok iyiyim :)
tatlım banada burdan birisi demişti benimkide öyleydi sonra arayı kapattı diye dediği oldu:)şimdi doğum tarihim 24 nisan sağlıklı olsunlarda önemli değil ya
ya kızlar gözünüzü seveyim bana bi şey söyleyin ben memleketimdeydim orada muayena oluyordum hep şimd evime geçtim kendi doktoruma gittim ya dün benim bebişe baktı he normal dedi sonra masaya geçtik hemen oturur oturmaz dediği şu down smdromu anne karnında tedavi edlemiyor ikili testtede bu nbelli olacağı için ne düşünüyosun aldırmam dedim ben heen o zaman yaptırmayacakmısın dedi ii yaptırmam dedim ne demek bu uyku yok bende bu gcedir yan bişeymi sezdi bişeydenmi şüphelendi yoksa direk sölermiydi anlamadım gitti hayır direk öyle olsa tamam anlıycamda bu kararsızlık çok kötü Rabbim yardımcımız olsun aklımdan çıkmıyor napacamı bilemedim doktor böylemi sorar anlamadım[
baktığında ölçüm yaptımı doktorun? 2 li testte bebeğin burun kemiğinin oluşup oluşmadığına ve ense kalınlığının değerine bakıyor , artı birde kan alıyolar diğer tetkikler için, seni sadece muayene etmişse bunları bebeğinde sorun olup olmaadığını bilemez o testle ortaya çıkıyo yani. sen sakın canını sıkma , senin bebeğin sağlıklı mis gibidir annesi. dr un olasılıkları söylemiştir sadece..
Benim boğazlarım çok ağrıyor ne yapabilirim sizce
Ayy kurtulamadım şu boğaz ağrısından :2:
Hanımlar herkese merhaba:) Umarım herkes iyidir ve de her şey yolundadır. Ben 10. haftadayım; ama midem hala çok kötü belli başlı şeyler dışında hiçbir şey yiyemiorum. Çok çabuk yoruluyorum, devamlı yatmak istiyorum. Sizler nasılsınız? Nasıl hissediyorsunuz? Umarım ben de yakın zamanda düzelirim
ahh yorgunluk mu dedin sanki gğnlerdir sırtımda taş taşıyorum hep uyuyorummmmmm üstelik bende yeni başladı sanırım kalan 6 buçuk ayımı böyle geçircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?