arkadaşlar benim hamileliğim çok sorunsuz geçiyor inşallah bir sıkıntı yoktur cuma günü bebişimi görmeye gideceğiz bakalım napıyor yaramaz bu sabah midem bulandı çıkartım ama oda arada bir yani. bende başka sorunsuz geçiren varmı acaba
arkadaşlar benim hamileliğim çok sorunsuz geçiyor inşallah bir sıkıntı yoktur cuma günü bebişimi görmeye gideceğiz bakalım napıyor yaramaz bu sabah midem bulandı çıkartım ama oda arada bir yani. bende başka sorunsuz geçiren varmı acaba
arkadaşlar ikili ve üçlü test ultrasonda bakılarak mı yapılıyor ?
12 haftalık hamileyim dün akşam ilk defa kustum korkuyorum şimdi kumalar başlayabilir mi yoksa yediğim bişey mi rahatsız etti offf dün akşam bayağı kötü oldum.
iyi akşamlar hamişler umarım herşey iyi gidiyordur
yediğin bişeyden yada kokusundan etkilenmişsindir 12. haftadan sonra kusma bulantılar kalmıyor artık :) geçmiş olsun
arkadaşlar merhaba.bugun 12+2 olmuşuz. ikili test için kan verdim, ense ölçümü yapıldı.bir de ben doğuda çalıştıgım ıcın hastane özel olmasına ragmen makinası baya eski. şimdi içime kurt düştü. kan tahili ankaraya gidiyormus. ama ya kötü bir yere gönderiyorlarsa diyebenim gibi doğuda olan var mı?
bizim burada özel hastane bile yok :)) gülüyorum artık halime :)))
arkadaşlar merhaba.bugun 12+2 olmuşuz. ikili test için kan verdim, ense ölçümü yapıldı.bir de ben doğuda çalıştıgım ıcın hastane özel olmasına ragmen makinası baya eski. şimdi içime kurt düştü. kan tahili ankaraya gidiyormus. ama ya kötü bir yere gönderiyorlarsa diyebenim gibi doğuda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?