Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

merhaba çok şükür hiç bir sorun yaşamadan 3 ayımı bitirdim, ne bir bulantı nede iştahsızlık,halsizlik:) karnım büyümese ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmazdım . ama hayatımdaki hiç bir rütinii değiştirmedim fazla yemekten başka. aktif şekilde çalışmaya devam ediyorum hayırlısıyla 6 ay kaldı sonraaaaa mislerimiz kuccağımızda:)

kızlar bende yarın 13. haftaya başlıyorum. cuma günü kontrolüm var 3 haftadır gitmedim kontrole. cuma günü gidip hem bebeğimin ne kadar büyüdüğünü görmek hemde 2 li testi yaptırmayı düşünüyorum. 2 li testi herkesin yaptırması gerektiğini düşünüorum,bunda korkulacak fln herhangi bir durum yok. bu bebekleri bize Allah'ımız nasip etti ve herşeyde ondan gelir. ama bebişlerimizde bir rahatsızlık war mı bunu da öğrenmek bizim en doğal hakkımız unutmayalım. inşallah hayırlı haberlerle tekrar yazarım size. belkide cinsiyetini bile öğrenebilirim,sıpam gösterirse 13+4 oluyorum :))))

arkadaşlar ikili test sonucumu aldım ve çok mutluyum.doktorum herşey normal ve yolunda dedi :))) çok şükür bunu da atlattım.

11+4 günlüğüz bizde . ben de hiç sorun yaşamadım 1 kere bile midem bulanmadı hiç çıkarmadım .. tiksinme yok .. sadece gaz kabızlık o kdr. çok yiyorum ama doymuyommmmmmmmm

12 haftalık hamileyim dün akşam ilk defa kustum korkuyorum şimdi kumalar başlayabilir mi yoksa yediğim bişey mi rahatsız etti offf dün akşam bayağı kötü oldum.

12 haftalık hamileyim dün akşam ilk defa kustum korkuyorum şimdi kumalar başlayabilir mi yoksa yediğim bişey mi rahatsız etti offf dün akşam bayağı kötü oldum.

yediğin bişeyden yada kokusundan etkilenmişsindir 12. haftadan sonra kusma bulantılar kalmıyor artık :) geçmiş olsun

bende hiç öyle aman aman midem bulanmadı hafif çok hafif ama tiksinmem var heleki pırasadannnn ayy yazarken bile kokusu gelio hiç kusmadım belirti sayarsak gögüslerim aşırı damarlı ve hassas halageçmedi bu günde ssk ya gittim dr pazartesi gel ikili yapalım dedi dondum kaldım eee tamam dedim Allah söyletti herhalde yoksa yapmayı düşünmüyordum eşimlede son kez konuşuğ akşam sanırım yaptıracağım ay kızlar bişey sorucam sizin ultrason çıktılarınızda bebişleriniz pozisyon olarak nasıl yav benimki sanki kundaklamışsın uyuyor hep hiç değişmiyo:) ilk alışverişimide yaptım mothercare indirim vardı zıbın aldım hayırlısıyla giyer inşallah

arkadaşlar benim ki huysuzlaşmaya başladı midem bulndı bu gün ve kustum dünde sabah evde bugünde işyerinde çıkartım bakalım yarın napacak bizimki

merhaba arkadaşlar bende yeni katılıyorum gruba ikinci hamileliğim 9 haftalık hamileyim bulantılar bendede çok var ilk hamileliğimdede böyle oldu 5 ay kadar bulantı kusma devam etti 6 aydan sonra hamilelik reflüsü oldum doğumdan sonra bitti dün doktora ilk muayenemi oldum tansiyonum yüksek çıktı biraz ona canım sıkıldı

arkadaşlar merhaba.bugun 12+2 olmuşuz. ikili test için kan verdim, ense ölçümü yapıldı.bir de ben doğuda çalıştıgım ıcın hastane özel olmasına ragmen makinası baya eski. şimdi içime kurt düştü. kan tahili ankaraya gidiyormus. ama ya kötü bir yere gönderiyorlarsa diye benim gibi doğuda olan var mı?

benim kadar doğuda olan başka kimse yoktur herhalde :) her gün olayların olduğu eşi de polis olan ((
senin neresi?

bende doğunun en ucundayım banada aynı şeyler söylendi yarın dr gidecem ikili test yapacaklar ve sonuç için ankaraya gönderecekler öyle dediler yapılacak bişey yok artık rabbim hayırlısını versin güvenmek zorundayız.. Doğumuda ben burada bir tane özel hastane var zaten burada yapacam evimde yapmak istiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…