bulantılar dışında iyi çok şükür umarım herksin öyledir
merhaba arkadaşlar bende yeni katılıyorum gruba ikinci hamileliğim 9 haftalık hamileyim bulantılar bendede çok var ilk hamileliğimdede böyle oldu 5 ay kadar bulantı kusma devam etti 6 aydan sonra hamilelik reflüsü oldum doğumdan sonra bitti dün doktora ilk muayenemi oldum tansiyonum yüksek çıktı biraz ona canım sıkıldı
sizlerin yazdıklarını okuyunca içim cız etti 7 hafta önce ben yazmıştım ve çok heyecanlıydım çok istiyordum ama sadece sevincim 4 gün sürdü bazen rüyalarımda görüyrm
ama artık kabulleniyorum kendimi toparlayıp yeniden başlayacağım her şeye.
o hep içimde unutamam ilk sızım...
ama umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde sizlerin yaşadığı mutlulukları bende yaşarım kendinize ve bebeklerinize ii bakın tecrübelerinize ihtiyacım olacak :)
sizlerin yazdıklarını okuyunca içim cız etti 7 hafta önce ben yazmıştım ve çok heyecanlıydım çok istiyordum ama sadece sevincim 4 gün sürdü bazen rüyalarımda görüyrm
ama artık kabulleniyorum kendimi toparlayıp yeniden başlayacağım her şeye.
o hep içimde unutamam ilk sızım...
ama umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde sizlerin yaşadığı mutlulukları bende yaşarım kendinize ve bebeklerinize ii bakın tecrübelerinize ihtiyacım olacak :)
benim kadar doğuda olan başka kimse yoktur herhalde :) her gün olayların olduğueşi de polis olan ((
senin neresi?
canım sıkma canını herşey yoluna girer peki bebişini gördünmü nasıldı büyümüşmüydü nasıl bir duygu canım
arkadaşlar doktorum bana sadece elevit verdi siz ne kullanıyorsunuz
Bende bu hafta gittim doktora çok şükür herşey yolunda. Doktorum vitamin yazayımmı dedi ben istemedim. Demir ilacınada gerek görmedi.İkili test yaptırmamı istedi ama yaptırıp yaptırmamakta kararsızım.
orsaı neresi bu bizimde şark çıkacak gb ipka kabul olmazsa
biz de ipka vermiştik ama kabul olmadı. izmirde şarkı ilk gelip de ipka verenleri göndermiyorlarmış normalde ama geçen haziran ipka veren herkesi gönderdiler. biz ne olur ne olmaz diye tercih yapmıştık eşimin komseri yapın demişti. yazdığımız hiçbir yere gidemedik. hakkari deyiz şimdi. tercih dışı çıktı. her sene alım artıyormuş buraya seneye daha fazla alım olacak diyor herkes çünkü çok ihtiyaç var.izmirde her 300 kişiye bir polis düşerken burada 22 kişiye bir polis düşüyor ve yetmiyor düşün artık.
ahh içim karardı yaaa benım dogum tayın donemıne gelıyor 1 aylık bebeyle nerye gıdecm ben ya.. eşim koruma belkı göndermezler.. hayırlısı olsun Allah doğu da görev yapan herkesi korusun size de sabır versın ben çok korkuyorum yaaaaaaaaaaa düşündükçe içim daralıyor nefes alamıyorum ağlayasım gelıyor
çocuğunuzun küçük olduğunu söyleyip tayini durdurursunuz ya da amire rica edersiniz seneye çıkar tayininiz
canım devlet memuriyeti yani özel sektör değil ki hiçbir şekilde mazaret kabul etmiyorlar :) baya güldüm gerçekten :))))) hiçbir şekilde mazaret yok. ben de öğretmenim göndermeseler bizi göndermezlerdi. izmirliyiz ama benim de izmirde görev sürem dolmamıştı.eşimin de öyle. sivil polis eşim özel bir birimde hem de bir sürü de plaketi var yani hatadan dolayı gönderim de olmadı. devlet baba işte. ki bir de polissen nereye gönderirlerse. korkma ama bir şey olmuyor alışıyorsun inşallah buraya çıkmaz ama çıkarsa ben yardımcı olurum sana. güvenli birimler, ev, market...
benimde 8 haftalık dün girdim ultrasona 6.5 mm yazıyor kağıtta doktor sağlıklı dedi normal mi bu rakam? sizinkiler nasıl
canım devlet memuriyeti yani özel sektör değil ki hiçbir şekilde mazaret kabul etmiyorlar :) baya güldüm gerçekten :))))) hiçbir şekilde mazaret yok. ben de öğretmenim göndermeseler bizi göndermezlerdi. izmirliyiz ama benim de izmirde görev sürem dolmamıştı.eşimin de öyle. sivil polis eşim özel bir birimde hem de bir sürü de plaketi var yani hatadan dolayı gönderim de olmadı. devlet baba işte. ki bir de polissen nereye gönderirlerse. korkma ama bir şey olmuyor alışıyorsun inşallah buraya çıkmaz ama çıkarsa ben yardımcı olurum sana. güvenli birimler, ev, market...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?