Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

canım sıkma canını herşey yoluna girer peki bebişini gördünmü nasıldı büyümüşmüydü nasıl bir duygu canım

sizlerin yazdıklarını okuyunca içim cız etti 7 hafta önce ben yazmıştım ve çok heyecanlıydım çok istiyordum ama sadece sevincim 4 gün sürdü bazen rüyalarımda görüyrm
ama artık kabulleniyorum kendimi toparlayıp yeniden başlayacağım her şeye.
o hep içimde unutamam ilk sızım...
ama umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde sizlerin yaşadığı mutlulukları bende yaşarım kendinize ve bebeklerinize ii bakın tecrübelerinize ihtiyacım olacak :)

Canım yaşadığın bu üzüntü ardından tez zamanda yeniden bebeğine kavuşmanı dilerim.

çok geçmiş olsun canım benimde ilk canım bebeğim olmadı ama şimdi ikinciye hamileyim hayırlısı bak benim ikinci bebeğim ama hiç bırakma peşini devam et ve neden oldu canım düşükmü kalp atışımı yoktu yoksa biliyorum acı ama yinede hayırlısı herşeyin

merhaba benimde doğum 24 mayıs görünüyor 7+4 üm şimdi geçen hafta gittim ilk kez doktora kalp atışı yok alalım dedi bugün başka doktora gittim ve sağlıklı olduğunu öğrendim allaa şükürler olsun proluton iğnesi verdi rahim biraz aşagıdaymış Allah hayırlı sağlıklı evlatlar naip etsin hepimize

canım sıkma canını herşey yoluna girer peki bebişini gördünmü nasıldı büyümüşmüydü nasıl bir duygu canım

teşekkür ederim canım bebişi gördüm çok heyecanlandım sanki ilk bebeğimmiş gibi aynı heyecanı tekrar yaşadım allah isteyen herkese yaşatsın inşallah kan ve idrar sonuçlarımı bekliyorum bir ay sonraya randevu verdi doktor tansiyon konusunda hala tereddütlüyüm evde kendim ölçüyorum 12\7 11\8 normal çıkıyo ama o gün 14\11 çıktı hiç tansiyon problemim olmadı ama neyse bu arada tarihlerimiz aynıymış ben ilk doğumumda 41+3 doğum yapmıştım bakalım bu ne kadar sürecek

arkadaşlar doktorum bana sadece elevit verdi siz ne kullanıyorsunuz

iyiki25 canım bulantıların devam ediyormu benim bu hafta baya azaldı kokulara hassasiyetim de normale dönmeye başladı sen nasılsın

arkadaşlar doktorum bana sadece elevit verdi siz ne kullanıyorsunuz

Bende bu hafta gittim doktora çok şükür herşey yolunda. Doktorum vitamin yazayımmı dedi ben istemedim. Demir ilacınada gerek görmedi.İkili test yaptırmamı istedi ama yaptırıp yaptırmamakta kararsızım.

hamilelerde demir ilerleyen aylarda düşüyor bebek büyüdükçe demir düşüyor türk kadınlarında genel bir kansızlık oluyor zaten ırksal özelliğimiz galiba normal doğum yapmayı düşünüyorsan kan kaybediyorsun hatrı sayılır miktarda doğum sorası halsizlik baş dönmesi saç dökülmesi gibi durumları hafif geçirmek istiyorsan demir kullanmanı tavsiye ederim tercih senin tabiki ikili testi neden yaptırmak istemiyorsun

orsaı neresi bu bizimde şark çıkacak gb ipka kabul olmazsa

biz de ipka vermiştik ama kabul olmadı. izmirde şarkı ilk gelip de ipka verenleri göndermiyorlarmış normalde ama geçen haziran ipka veren herkesi gönderdiler. biz ne olur ne olmaz diye tercih yapmıştık eşimin komseri yapın demişti. yazdığımız hiçbir yere gidemedik. hakkari deyiz şimdi. tercih dışı çıktı. her sene alım artıyormuş buraya seneye daha fazla alım olacak diyor herkes çünkü çok ihtiyaç var.izmirde her 300 kişiye bir polis düşerken burada 22 kişiye bir polis düşüyor ve yetmiyor düşün artık.

ahh içim karardı yaaa benım dogum tayın donemıne gelıyor 1 aylık bebeyle nerye gıdecm ben ya.. eşim koruma belkı göndermezler.. hayırlısı olsun Allah doğu da görev yapan herkesi korusun size de sabır versın ben çok korkuyorum yaaaaaaaaaaa düşündükçe içim daralıyor nefes alamıyorum ağlayasım gelıyor

çocuğunuzun küçük olduğunu söyleyip tayini durdurursunuz ya da amire rica edersiniz seneye çıkar tayininiz

benimde 8 haftalık dün girdim ultrasona 6.5 mm yazıyor kağıtta doktor sağlıklı dedi normal mi bu rakam? sizinkiler nasıl

çocuğunuzun küçük olduğunu söyleyip tayini durdurursunuz ya da amire rica edersiniz seneye çıkar tayininiz

canım devlet memuriyeti yani özel sektör değil ki hiçbir şekilde mazaret kabul etmiyorlar :) baya güldüm gerçekten :))))) hiçbir şekilde mazaret yok. ben de öğretmenim göndermeseler bizi göndermezlerdi. izmirliyiz ama benim de izmirde görev sürem dolmamıştı.eşimin de öyle. sivil polis eşim özel bir birimde hem de bir sürü de plaketi var yani hatadan dolayı gönderim de olmadı. devlet baba işte. ki bir de polissen nereye gönderirlerse. korkma ama bir şey olmuyor alışıyorsun inşallah buraya çıkmaz ama çıkarsa ben yardımcı olurum sana. güvenli birimler, ev, market...

canım burda valının yakın koruması 6 yıldır calısıyor göndermıyorlar..gecen nisanda çoçuğu olanında kabul edılmıs hele ben mayısda doğurcam :) bu tayin olayı plaketlere bakmıyor dayımbaşkomiser ve çok başarılı ama 8 yıl süresi dolmamasına rağmen gönderdiler.. ya bıraz sanş mı diyeyim ne bilim burda dediler yenı evlıleri güneydoğuya göndermıyorlar arkadas 1 aylık evliydi şırnak talar şimdi.. sağlık olsun ne yapalım artık oralara gelirsem mutlaka görüşürüz gerçi eşim götürmem diyor ama şimdiden stresi aldı valla...

benimde 8 haftalık dün girdim ultrasona 6.5 mm yazıyor kağıtta doktor sağlıklı dedi normal mi bu rakam? sizinkiler nasıl

normal canım .. benımkıyle kıyaslama ben bır hafta onden gdiyorum.. 8 haftalıkten 2cm.. suan da 5,5 cm dı bir hafta önce ama bu haftalarda olması gerekn boyda senin bebiş.. korkma doktor normal dediyse normaldir

bende polis eşiyim kafadan uydurmadım yani:)) istanbuldaydık bizde bir komşumuz ilçe emniyet müdürünün şöförüydü seneleri dolmuştu eşi martta ikiz doğum yaptı onların tayini çıkmadı diğer komşum da şubedeydi amiri göndermek istemedi haziranda doğum yaptı onun eşi de onlar da gitmedi biri de izmirdeydi hakkariye çıkmıştı tayinleri doğum yapacağı için durdurmuşlardı nşehre göre mi amire göre mi değişiyor bilmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…