Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

sana katılıyorum canım mazeret çok önemli ve amirin yada müdürün göndermemesi de önemli..ama ipka da yazarsan borcum var falan da filan gözünün yaşına bakan olmaz.. ne başarı ne çalıştığın şübe hiç önemli değil bence ve gördüğüm kadarı ile öyle

normal canım .. benımkıyle kıyaslama ben bır hafta onden gdiyorum.. 8 haftalıkten 2cm.. suan da 5,5 cm dı bir hafta önce ama bu haftalarda olması gerekn boyda senin bebiş.. korkma doktor normal dediyse normaldir

sağol canım diğer doktor geçen hafta duymadı kalp atışını ondan biraz vesvese yapıyorum galiba

valla beenim bir komşum 11 yıldır istanbuldalardı ilk görev yerleri neye göre bende tam bilmiyorum demek ki kimi kabul ediyor kimi etmiyor
bende öğretmenim yeni atandım benim eşimide göndermek istemediler eşin gitsinn 1 sene kalsın dediler bizde şarkı aradan çıkaralım dedik sonra istesek belki hakkari gelecekti onlara nazaran daha iyi burası sizinde tayin iyi yerlere çıkar inşallah

valla bende bilmiyorum neye göre gönderiyorlar da ama öyle başarı plaket bunların bi etkısının olmadığını biliyorum... kalp atışı konusunda vesvese yapma benımde öyleydi kese bozuk bebek yok falan dediler böyle olursa kürtaj dediler canavarım kocaman oldu bile:)) devlet hastanesinde doktorum cihazların eskı olusundan ya da geç döllenmeden dolayı böyle gecikmeler olabılır demişti.. gercekten de öyle oldu iki hafta geç döllenme olmuş.. sabret veren de Allah alan da Allah.. ama için rahat olsun devlet hastanelerinde 8+ dan sonra duyuluyormuş

iyiki25 canım bulantıların devam ediyormu benim bu hafta baya azaldı kokulara hassasiyetim de normale dönmeye başladı sen nasılsın

canım benim yağlılara karşı bir alerjim var her halde çünkü yağlı yediğimde midem bulanıyor ve çıkartıyorum ve çok fazla bulantım olmadı ama ara ara oluyor. canımın içi beni pek üzmüyor

Bugün ikili test için dr gittik . kan verdik ankaraya gidecekmiş sonuç için 10 gün bekleyeceğiz bakalım inşallah güzel sonuçlar gelir.sonra bebğimizi gördük gayet iyiydi kalp atışını dinledik ellerini kaldırdı bize selam verir gibi çook güzel duygular bunlar rabbim herkese nasip etsin. Ama cinsiyet için bişey demedi daha göremiyorum dedi bacakları kapalı tutuyor dedi. )

ya bu doktorlar kürtaja ne meraklıymış oysa benim de geçen hafta gittiğim doktor kalp atışı yok alalım dedi dün gittiğim allttan baktı kalp atışı var sağlıklı haftasında dedi öbür doktora uysaydık alınmıştı çoktan bir dahakinde duyarım inşallah sonra devlet hastanesine devam edecğim galiba yollar tehlikeli çünkü

olsun canım sağ sağlim al kucağına da develt hastanesi olsun.. bende devlete gidiyorum çünkü özel hastane yok bulunduğum şehirde:)))))) ama hiç pişman değilim kese bozuk dedıklerınde gıttım bı hem musriflik hemde tahlımımı yanlış yorumladılar bi daha tövbe ettim....:))

inşallah o günleri de görürüm,benimde bulunduğum şehirde var sa biraz uzakyaklaşık 60 90 km kadar:)) benim önceki gittiğim de özeldi bu da.parayla rezil ediyorlar resmen.benim anlamadığım hamilelere bakmak zor değil ki iki ultrason bir test nasıl yanlış teşhis koyuyorlar

ı

ikili testi yaptırdın mı canım sadece bir kan tesi ile belli oluyor risk yüksek mi düşük mi.. doktara aldırma sen..testi yaptır rahatla..

arkadaşlar bebişimi gördük allahıma çok şükür iyi idi doktorumda iyi olduğunu söyledi herşeyde normal ama küçüçük eleri bacakları kafasını gördük çok değşik bir duygu allahım herkeze nasip etsin inşallah

mesela benım tsh özelde 5,12 çıkmıstı normal dedi orda kı doktor 3 gün sonra devlette yaptırdım 9,55 çıkmıstı hemen fakülteye sevk etti megersem hamılelerde tsh 3 u gecmemelıymıs eger ben sadece özele güvenıp kalsaydım belkı de bebeğim sakat olacaktı düşekti hiç doğmayacaktı.. her hafta kontroldeyım sımdı .. düşün bu kadar basit bırseyi anlamıyorsa ne diye para vereyım bırde tahlıllere 250 lıra verdım parasında degılım ama barı dogru teşhıs koy

şimdi baktım benim sonuçlarda da aralığı 5.5 a kadar yalnız iki test arasında bayağı uçurum var nasıl o kadar hata oluyor ki kime güveneceğiz biz ya Allah korumuş bebeğini inşallah sağlıkla da kucağına alırsın.bayağı da vermişsin bende 30 verdim medicalpark bide

Selam kizlar nasilsiniz.hepinizin bebisleri hayirli olsun.bende 9 haftalik k gebeyim ama hala mbulantilarim gecmedi cok kotuyu

iyi akşamlar hamişler bugün dr randevumuz vardı doktorum emin olmamakla birlikte %70 KIZ dedi sevinçten ağladım amaaaa 1 ay sonra kesin belli dedi şükür hamd olsun çok sağlıklı dedi ikili test verdik bakalım hayırlısıyla sonuçlarını bi alsak içim rahatlicak bizden şimdilik bu kadar iyi akşamlar

tek tsh testi değildi idrar kan toxoplazma hepatit falan 1 tüp kan verdimiştee

merhaba kızlar geçmişe tam bakmadım ama inşallah iyisinizdir siz ve miniklerniz ben ve eşim tam karar aldık tarama testlerini yaptırmayacağız randevude almıştım ama dr bir arkadaş var 3 çocuğundada yaptırmamış ve böyle nice tanıdıklarım var içimi ferahlattım hamdolsun ne olursa olsun o günlere gelirsek inşallah 6.ayda renkli ile sağlık problemi varmı ona bakacağız bende medicalparka gidiyorum tahlillerimi orda yaptırmadım devlette yaptırdım ama eksik ya diğerlerinide özel labaratuarda yaptırırım herhalde

bugün çook başım ağrıyor (( offf ilaç da alamıyoruz akşamdan beri baş ağrısı tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…