merhaba kızlar geçmişe tam bakmadım ama inşallah iyisinizdir siz ve miniklerniz ben ve eşim tam karar aldık tarama testlerini yaptırmayacağız randevude almıştım ama dr bir arkadaş var 3 çocuğundada yaptırmamış ve böyle nice tanıdıklarım var içimi ferahlattım hamdolsun ne olursa olsun o günlere gelirsek inşallah 6.ayda renkli ile sağlık problemi varmı ona bakacağız bende medicalparka gidiyorum tahlillerimi orda yaptırmadım devlette yaptırdım ama eksik ya diğerlerinide özel labaratuarda yaptırırım herhalde
kızlar ikili test ve üçlü test nasıl yapılıyor
ben bugün ense ölçümü yaptırdım 1,7 testler yarına ama kafam çok rahat genelde ense ölçumunden belli oluyormuş
gözün aydın olsun canım
6 kasımda bende gideceğim bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönerim
o zamanda 13 haftalık olmuş olacağız sence cinsiyetini öğrenirmiyiz
Offf kızlar yaa...Ben yarın 12 haftaya başlıycam mide bulantılarım resmen arttı. Çok kötüyüm napabilirim? Benim gibi olan var mı?
Offf kızlar yaa...Ben yarın 12 haftaya başlıycam mide bulantılarım resmen arttı. Çok kötüyüm napabilirim? Benim gibi olan var mı?
Canım , benimde 12. haftada daha çook arttı az yağlı yemekleri dene elma yemeğe çalış elma bana iyi geliyor birde kraker tarzı şeyler yee biraz daha yatıştırıyor benim birde mide yanması var önce gavisgon kullandım etkili olmayınca dr konuştum renie vardi ama sen dr sor öyle kullan. Biliyorum çook kötü oluyor insan ama yapacak pek de bişey yok ...sabır bebeğimizi kucağımıza alınca bitecek sanırım ..
Leblebi,balık kraker ve çizi yanında mutlaka bulundur.Sıvı besinleri az tüketmeye çalış.2 haftaya kadar geçmesi lazım bulantılarının inşallah düzelirsin.
Benimde 2 gündür karnım şişiyor. Öğlen ekmeksiz çorbayla yoğurt yedim sanki dünyayı yemiş gibiyim. Karnım çok şişti.
Olmazmi.bende cok zor geciriyorim. Hic birsey yemiyorum icmiyorum.serum aliyorim o da fayda etmiyor.folik asit bile icemiyorum insallah hepimizin sikintilari bir an evvel gecer
iyi akşamlar kızlar uzun süredir forumu takip ediyorum ama yazmak bu güne kısmetmiş, benimde sat tarihim 20 temmuz inşallah rabbim bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma almamı nasip eder :)
iyi akşamlar kızlar uzun süredir forumu takip ediyorum ama yazmak bu güne kısmetmiş, benimde sat tarihim 20 temmuz inşallah rabbim bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma almamı nasip eder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?