Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

Bende testleri yaptırmama kararı aldım.İkili test sonucu sadece olasılık.Bu olasılık sonucuna göre bebeği aldırıp aldırmamaya karar veriliyor sanırım. Çünkü tedavi edilebilir birşey değil. Ben ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorum.Doğuma kadar kafam rahat olsun istiyorum.Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin herkese.

kızlar ikili test ve üçlü test nasıl yapılıyor

tatlım ikili test 11 14 hafta arası önce ultrasonda bebeğin ensesindeki şeffaflığı ölçüyorlar onunbi sınırı var 3 mm herhalde onu geçmicek ölçüm risk,ve burun kemiği varmı yokmu yada olagandan küçükmü büyükmü diye bakılıyor sonrada anne kanında bazı maddelere bakılıyor ve sonuca göre tesbit ediliyor oda dr bana sölediği %63 doğruluk payı oda olasılık yani sağlıklı deyipte öle doğmayabilirde veya sağlıksız deyipte çok sağlıklı doğabilir aldırmayı hiç bir halukarda olasılıklara bırakmak istemeyenler bence kesinlikle yaptırmasın

ben bugün ense ölçümü yaptırdım 1,7 testler yarına ama kafam çok rahat genelde ense ölçumunden belli oluyormuş

kızlar nerelerdesiniz napıyorsunuz bebişler nasıl ilermi kimse birşey yazmıyor artık nasıl geçiyor hamileliğiniz arınız sızınız varmı bebişleriniz yaramazlık yapıyormu

ben bugün ense ölçümü yaptırdım 1,7 testler yarına ama kafam çok rahat genelde ense ölçumunden belli oluyormuş

gözün aydın olsun canım
6 kasımda bende gideceğim bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönerim
o zamanda 13 haftalık olmuş olacağız sence cinsiyetini öğrenirmiyiz

Son düzenleme:
Offf kızlar yaa... Ben yarın 12 haftaya başlıycam mide bulantılarım resmen arttı. Çok kötüyüm napabilirim? Benim gibi olan var mı?

uzun zamandır giremedim konulardan tamamen uzak kaldım. misafirlerim geldi gitti benim bir sürü işim çıktı. sınavlar etkinlikler gözetmenlik... ben ikili test yaptıramadım. burada özel hastane yok devlette ikili test yapılmıyormuş. ya Yüksekova'ya ya da Van'a gitmek gerekiyordu ama yollar da özellikle bu aralar çok kötü mecbur yaptıramadım üçlü test yaptıracağım da kendimi kötü hissediiyorum çocuğumu ihmal etmişim gibi geliyor

gözün aydın olsun canım
6 kasımda bende gideceğim bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönerim
o zamanda 13 haftalık olmuş olacağız sence cinsiyetini öğrenirmiyiz

yok canım ben bugün 4D usg girdim ama yine erken dedi doktor

kızlar önceki gece benden de azıcık kan geldi tam 3 ayımı doldurdum... zaten ilk 1 aylıkken falan da gelmişti düşük hapı progestan kullanıyordum... doktor bitince artık kullanma demişti devam ediyodum ilaca ama azıcık kan geldi kasıklarımda bi dolgunluk ve acı vardı ... sabah doktora gittim herşey normal ama bebek aşağıda dedi... şimdi de iğne verdi 3 günde bi yapılcakmış öle bende durumlar korkuyorum tabi hep... özelikle tuvalete gitmekten yine kan görcem die... rabbim herkese sağlıcakla doğurmayı nasip etsin içinde banada.... bebeğin aşağıda olması ile ilgili bi bildiği olan var mı??? allah korusun düşer mii???rahim ağzı kapalı dedi... serviks uzunluğu 3cm dedi ?? normal dedi ama nasıl bilmiyorum... bilğisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

Offf kızlar yaa... Ben yarın 12 haftaya başlıycam mide bulantılarım resmen arttı. Çok kötüyüm napabilirim? Benim gibi olan var mı?

Canım , benimde 12. haftada daha çook arttı az yağlı yemekleri dene elma yemeğe çalış elma bana iyi geliyor birde kraker tarzı şeyler yee biraz daha yatıştırıyor benim birde mide yanması var önce gavisgon kullandım etkili olmayınca dr konuştum renie vardi ama sen dr sor öyle kullan. Biliyorum çook kötü oluyor insan ama yapacak pek de bişey yok ...sabır bebeğimizi kucağımıza alınca bitecek sanırım ..

Leblebi,balık kraker ve çizi yanında mutlaka bulundur.Sıvı besinleri az tüketmeye çalış.2 haftaya kadar geçmesi lazım bulantılarının inşallah düzelirsin.
Benimde 2 gündür karnım şişiyor. Öğlen ekmeksiz çorbayla yoğurt yedim sanki dünyayı yemiş gibiyim. Karnım çok şişti.

Vala kızlar ya ben artık geçer diye düşünürken artması beni iyice korkuttu. Neredeyse her gün çıkartıyorum. Zaten yorgunluk cabası. İşten gelir gelmez atıyorum kendimi yatağa. Sizlerin nasıl peki şimdi geçti mi?
Ada' cım eminim bebişleri kucağımıza alınca hepsini unutacağız inşallah:) Ve ben de bir de mide yanması oluyor.
Yağmurcum cevabın için çok saol. Benim de karnım çok şişiyor. İyice çıktı vala. İlerde nolcak bilmiyorum :)

Olmazmi.bende cok zor geciriyorim. Hic birsey yemiyorum icmiyorum.serum aliyorim o da fayda etmiyor.folik asit bile icemiyorum insallah hepimizin sikintilari bir an evvel gecer

Olmazmi.bende cok zor geciriyorim. Hic birsey yemiyorum icmiyorum.serum aliyorim o da fayda etmiyor.folik asit bile icemiyorum insallah hepimizin sikintilari bir an evvel gecer

Ahhh cnm yaaa. Hamile olan arkadaşlarım var iş yerinde, onlar hiç böyle sıkıntılar yaşamadılar. Herkeste farklı oluyor işte maalesef Umarım en yakın zamanda düzelirizz cnmm biz de

kızlar iyi akşamlar,
nasıl gidiyor hamilelik?
benim yorgunluk çok fazla oluyor, onun dışında pek şikayetim yok.
geçen hafta doktordayım, 2li test yaptırdık, değerler iyi dedi ama kesin sonuç olmadığını da hatırlattı.
Allah herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah.

iyi akşamlar kızlar uzun süredir forumu takip ediyorum ama yazmak bu güne kısmetmiş, benimde sat tarihim 20 temmuz inşallah rabbim bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma almamı nasip eder :)

iyi akşamlar kızlar uzun süredir forumu takip ediyorum ama yazmak bu güne kısmetmiş, benimde sat tarihim 20 temmuz inşallah rabbim bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma almamı nasip eder :)

Amin, inşallahh hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…