Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

kızlar size bi sorum olcaktı 13+2 günlük gebeyim düşük tehlikem vardı. doktor bi iğne verdi ama eczacı bize yanlış iğne vermiş ben de pazartesi bi tane vurulmuş oldum yeni farkettim yanlış olduğunu... özel doktora gidenler ALLAH RIZASI İÇİN doktorlarına sorabilirler mi bebeğime bişey olur mu etkı eder mi die?? doktor proluton depot yazmış ama eczacı bana primobolan depot vermiş 100 mg vuruldu bana... küçük bi ilçedeyim eşim astsubay kaç gündür yok... burda özel hastane yok özel doktor yok napacağımı şaşırdım devlet hast bişey olmaz diyo ama güvenemedim...sorabilirmisiniz mümkünse moralim çok kötü ağlamaktan bi hal oldummm... LÜTFEN...

canım inşallah bir sakıncası yoktur ve bu gün doktor gidecek var ise mutlaka soran olur sıkma canını rahat ol

kızlar fazla midem bulanmıyor ama yemekte yemeke canım hiç ama hiç istemiyor böyle bişey yaşayan varmı açım ama yemek istemiyor ama geceleri yemeye kalkıyorum zorla yiyorum

kızlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınızmı acaba başladıysanız ilk ne zaman hissetiniz bende daha 10+2 yim bakalım ne zaman annne ben burdayım diyecek canımın içi...

kızlar ben de uzun zamandır sizi takip ediyorum.Artık ben d sizlerele sohbet etmeye karar verdim. ben de 11+4 haftalık hamileyimm:) 7 yaşında bir kızım var 7yıl aradan sonra böyle bi karar aldım kızımın yalnız kalmaması için.Allah olmayan ve isteyen herkese nasip etsin.

pempe33 canım bence önce iğneyi veren eczane ile görüşmelisin.bazen ilaçlar birbirini ikame eder.Markaları farklı da olsa içeriği aynıdır ve eczane elinde bulunan ikame ilacı verebilir.Eğer durum böyle ise endişlelenme.Ama yanlışsa kesinlikle bi şekilde dr.a gitmenin yolunu bulmalısın.İnşallah birşey olmaz.Sakın moralini bozma.Sonuçta hamile bayanlar neler yaşıyo ama sağlıklı çocukları doğuyo.

merhaba arkadaşlar 4 gündür kabız olmuştum bu sabah acıyla kıvrandım allahım ölüyorum sandım dr aradım 2 adet lavman yap dedi yaptım rahatladım ama kızlar hala ıkınmaktan çok canım yanıyor oturmakta zorlanıyorum aranızda benim gibi olan oldumu bide ıkınmaktan bebişe bişi olack die çok korktum

sakın ıkınma doktor bana bol su iç sebze meyve ye etten biraz uzak dur dedi ben kayısı hoşafı yapıyorum brokoli tarzı şeyler iyi geliyor birde armut ye canım

sakın ıkınma doktor bana bol su iç sebze meyve ye etten biraz uzak dur dedi ben kayısı hoşafı yapıyorum brokoli tarzı şeyler iyi geliyor birde armut ye canım

sağol canım inanki oturmakta zorlanıyorum çok ıkındım çıkarabilmek için ama fayda etmedi son çare dr aradım laman yap dedi ama arka tarafımdan hafif pembelik gelio zorlanmaktan sanırım çok korkuyorum

yok korkma ben hamilelikten öncede yaşıyodum şimdide öyle bundan sonra beslenmene dikkat et inşallah geçer

sağol canım inanki oturmakta zorlanıyorum çok ıkındım çıkarabilmek için ama fayda etmedi son çare dr aradım laman yap dedi ama arka tarafımdan hafif pembelik gelio zorlanmaktan sanırım çok korkuyorum

Birşey olmaz korkma bol sıvı ve posalı yiyecekler tüketmeye çalış. Pırasa ve kabak yemeği çok iyi geliyor kabızlığa.

kızlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınızmı acaba başladıysanız ilk ne zaman hissetiniz bende daha 10+2 yim bakalım ne zaman annne ben burdayım diyecek canımın içi...

Ben ilk hamileliğimde 4.aydan sonra hissetmeye başlamıştım. Şuan erken zaten hareketler hissedilmez daha.

benim normalde de kabızlık sorunum vardı, hamilelikle daha da arttı ama geçen gün kuru incir yedim çok iyi geldi. kayısı ve incir yiyorum artık.bir de su içmeyi arttırsam süper olcak:)bunları tavsiye edebilirim.

kizlar bizde hafta basinda bebisimizi gormeye gittik nasil buyumus kocaman olmus bi yerde durmuyodu surekli hareket ediyodu..cinsiyeti daha belli olmadi ...

hala var canım ilk gebelikte geç hissediyorsun ikincide daha erken ben ilk gebeliğimde kontrole gitmiştim orada doktor 16 haftalık gebeye hareketleri hissediyormusun dedi kadında hissediyorum dedi ay bir içim yandı benim gebeliğim daha ilerideydi ben bişey hissetmiyodum allahım bende mi problem diye korktum doktora sordum o da bayanın ikinci gebeliği olduğunu daha erken hissettiğini söyledi dediği gibi iki hafta sonra ben hissetmeye başladım

kızlar kan değerleriniz nasıl benim iyi çıktı doktor işlenmiş et ürünlerini yasakladı bana salam sucuk filan zaten hiç sevmem hamililelikte hiç daha yemem kola kahve bitki çayları nane maydonoz kesinlikle tüketmiyorum

tüm hamişler merhaba,

ben bayramdan sonra kontrole gideceğim. kan tahlillerimi yaptırdım sonuçlarına baktıracağım. Bir de 3 aya yakın oluyor ama ben şu ikili test olayında tereddütteyim. Tecrübeli olanlardan fikir edinmek istiyorum.
Bir de cinsiyeti tam ne zaman belli olur acaba? ne güzel heyeceanlar aslında ama sağlığım çok iyi değil çok mutlu olamıyorum malesef çalışıyorum bulantılarım çok Allah hepimizin yardımcısı olsun biz de sağlıklı olalım bebişlerimiz de sağlıkla doğsun inşallahhhh
HAYIRLI CUMALAR

kizlar bizde hafta basinda bebisimizi gormeye gittik nasil buyumus kocaman olmus bi yerde durmuyodu surekli hareket ediyodu..cinsiyeti daha belli olmadi ...

Bende dün baktım aynı sekilde yerinde duramıyordu cok güzel duygular bunlar Allah herkese nasip etsin bu duyguları insallah

ikili testten neden korkuyorsunuz anlamıyorum down sendromlu olup olmama riskine bakılıyor nesi korkutucu bunun ben yapılan her işlemin yararlı olduğunu düşünüyorum zaten eşinizin ailesinde ve sizin ailenizde yoksa bu risk çok düşük

canım makattaki ince damarların zarar görmüş anal füssür deniliyor ona bence tedavi ol eğer normal doğum düşünüyorsan ıkınmaktan dolayı daha fazla zarar görür lavman çözüm olmaz hiç yoksa bepanten krem sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…