kızlar 3 haftalık iken hiç kanaması gelen varmı acaba cevap yazarsanız çok makbule geçer
ikili testten neden korkuyorsunuz anlamıyorum down sendromlu olup olmama riskine bakılıyor nesi korkutucu bunun ben yapılan her işlemin yararlı olduğunu düşünüyorum zaten eşinizin ailesinde ve sizin ailenizde yoksa bu risk çok düşük
kızlar 3 haftalık iken hiç kanaması gelen varmı acaba cevap yazarsanız çok makbule geçer
İnternetteki ovulasyon hesaplamaya göre 17 elimde adet olmalıymışım. Göğüsler şiş dokunamıyorum ara ara kasık ağrısı var ama adet yok! Test almaya da korkuyorum artık bıktım hüsrandan( siZce hamile miyimdir?...
İnternetteki ovulasyon hesaplamaya göre 17 elimde adet olmalıymışım. Göğüsler şiş dokunamıyorum ara ara kasık ağrısı var ama adet yok! Test almaya da korkuyorum artık bıktım hüsrandan( siZce hamile miyimdir?...
kızlar kan değerleriniz nasıl benim iyi çıktı doktor işlenmiş et ürünlerini yasakladı bana salam sucuk filan zaten hiç sevmem hamililelikte hiç daha yemem kola kahve bitki çayları nane maydonoz kesinlikle tüketmiyorum[/QUOTE
nane neden yenmemesi gerekiyor? maydanozu duymuştum ama naneyi bilmiyordum.
Sabh dayanamadım gittim eczaneye:)) veeeeee bugun çift çizgiyi gördüm! Anlatamam mutluluğumu!!!
nane neden yenmemesi gerekiyor? maydanozu duymuştum ama naneyi bilmiyordum.kızlar kan değerleriniz nasıl benim iyi çıktı doktor işlenmiş et ürünlerini yasakladı bana salam sucuk filan zaten hiç sevmem hamililelikte hiç daha yemem kola kahve bitki çayları nane maydonoz kesinlikle tüketmiyorum
Test yapmadan emin olamazsinki korkmanın faydası yok canım senin yerinde ben olsaydım hemen bi eczaneye gider test alır yapardım en azından dusunmekten stres yapmaktan kurtulursun canım inşallah Hamileyim diye bi haber verirsin
Sabh dayanamadım gittim eczaneye:)) veeeeee bugun çift çizgiyi gördüm! Anlatamam mutluluğumu!!!
Evettt hamileyim) testte çift çiZgiyi gördüm ) ameliyattan 15 gün sonra birlikte olduk tutmuş demekki ilk seferde:)) inanamıyorum:)))
Evettt hamileyim) testte çift çiZgiyi gördüm ) ameliyattan 15 gün sonra birlikte olduk tutmuş demekki ilk seferde:)) inanamıyorum:)))
kızlar ilk hamileliğimde hareketleri çok geç hissetmiştim ama bu sefer erkenciyiz:)
12 haftalıkken sanki içimde kelebekler uçuşuyor gibi bir hareketlenme hissettim. Bebişimin hareketleri çok heyecanlandırdı beni.
Şu anda 14 haftalık oldum.
ikinci hamileliklerde erken hissediliyor demişlerdi, doğruymuş. Darısı sizlere kızlar:)
bu arada cinsiyetini öğrenen oldu mu?
İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?