• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzıma geleni söyledim!

benim ailemden kimse onunla muhattap dahi olmak istemiyor malesef. bende muhattap olmuyorum bazen işte birşey oluyor belki insafa gelir diye yazıp anlatıyorum durumu. evet ta kendisi bu arada gerçekten. bu arada nafaka arttırmak için avukatla görüşüyorum açıcam kararlıyım

Kimse muhatap olmak istemiyor da o zaman avukatınıza rica edin. O diyecek basit konuları. Sizi süründürmeye çalışır bence siz hiç çocukla ilgili en ufak şey danışmayın. Adam yerine koyup söz hakkı vermeyin.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum en son tanıştırdıgı kadın ve oğluyla aynı evde yatırmış cocugumu bu hafta evlensin hicibrsy demem ama bu nasıl babalık nasıl örnek olmak ???! Nafakayı artır deyince de cok veriyorum zaten diyor Allah belalarını versin

Kimse muhatap olmak istemiyor da o zaman avukatınıza rica edin. O diyecek basit konuları. Sizi süründürmeye çalışır bence siz hiç çocukla ilgili en ufak şey danışmayın. Adam yerine koyup söz hakkı vermeyin.
bundan sonra yok zaten. açıcam davayı nafakayı arttırsın. bu kadar bundan sonra çocuk için bile beni aramasın yeter artık insanlık yapmak yaramıyor bu pisliğe.

benim ailemden kimse onunla muhattap dahi olmak istemiyor malesef. bende muhattap olmuyorum bazen işte birşey oluyor belki insafa gelir diye yazıp anlatıyorum durumu. evet ta kendisi bu arada gerçekten. bu arada nafaka arttırmak için avukatla görüşüyorum açıcam kararlıyım
madem ki avukatla görüşeceksiniz çocuk ile görüşmelerinin sınırları hakkında da danışmanızı tavsiye ederim. yüksek ihtimalle bu beceriksiz zampara kızınızı kullanarak kadınları yemliyor. Kızınızı gösterip ne kadar ciddi olduğunu kanıtladıktan sonra vur-kaç yapıyor bbelli ki. dolayısıyla baba ile geçirecekleri zamanın belirlenen bir gözetmen eşliğinde gerçekleşmesini talep edebilirsiniz

Ben de aynı sorunu yaşıyorum en son tanıştırdıgı kadın ve oğluyla aynı evde yatırmış cocugumu bu hafta evlensin hicibrsy demem ama bu nasıl babalık nasıl örnek olmak ???! Nafakayı artır deyince de cok veriyorum zaten diyor Allah belalarını versin
o da birşey mı biz daha boşanalı 2 ay olmuştu sevgilisini de alıp tatile gittiler ve aynı yatakta yatırdılar çocuğu.

madem ki avukatla görüşeceksiniz çocuk ile görüşmelerinin sınırları hakkında da danışmanızı tavsiye ederim. yüksek ihtimalle bu beceriksiz zampara kızınızı kullanarak kadınları yemliyor. Kızınızı gösterip ne kadar ciddi olduğunu kanıtladıktan sonra vur-kaç yapıyor bbelli ki. dolayısıyla baba ile geçirecekleri zamanın belirlenen bir gözetmen eşliğinde gerçekleşmesini talep edebilirsiniz
onu da talep edicem küçücük çocuğa dini baskı yapıyor mesela kafasını filan kapattı bikaç kez ona gönderdiğimde. sürekli yemek yerken bismillah de kızım birşey yaparken bismillah de diip duruyor

• Beğen
Reactions: Cac
rabbim inşallah 5 kuruşa muhtaç etsin ya bak o kadar diyorum. bişey gelirse başına gerçekten benden bilsin. ben kolay kolay beddua etmem ama gerçekten onun bir kaza geçirmesi anca rahatlatır beni ama birşey olmasın sürünsün. bilsin ki ben bu kızın hakkını bu çocuğun hakkını yiyorum diye bilsin. malından mülkünden gitsin içi acıyo çünkü
Çocuğunun rızkını yerken seninde hakkına giriyor hiç merak etme. Hislerini yaşamadan kimse bilmez, yaşadığın bu his için çok üzgünüm. Merak etme 5 kuruşa da muhtaç kalacak senin ve çocuğunun sevgisine de . Ama herşey için geç olacak . Başını taşlara vururken , ben ne yaptım diyip bu günleri hatırlayacak . Şimdi anlamaz .. ama ilahi adalet var. Günü geldiğinde öyle bir anlayacak ki, görüp şaşırıp kalacaksın . Sen içini ferah tut. Kendine bak, kızına bak , huzuruna bak . O adam zaten sizi hak etmiyor

onu da talep edicem küçücük çocuğa dini baskı yapıyor mesela kafasını filan kapattı bikaç kez ona gönderdiğimde. sürekli yemek yerken bismillah de kızım birşey yaparken bismillah de diip duruyor
yalnız çok iyi bir avukat bulmanız lazım ki sizi ihtimallere karşı iyi yönlendirsin. zira bu durumda çocuğun ifadesine başvurabilirler. çocuğu çok önceden psikolojim olarak duruma hazırlamak gerekecektir. ayrıca bu diyeceğim hukuk devleti olduğunu iddia eden bir ülke için çok saçma fakat dini pratiklere karşı rahatsızlığınızı dile getirdiğinizde maalesef bazı hakimlerden geri tepebilir. önceden hakimi araştırmak icab eder

Kisitlama kesinlikle isteyin msjlari varsa sunun ne olursa. Allah böylelerini islah eder umarim birgun

Adamda var galiba kafada, sevgilisi ile tatile gidiyor sürekli eve karı kız atıp 4 yaşındaki kızın kafasını mı kapatıyor?

İleride tekrar evlenirseniz umarım karşınıza insan evladı çıkar da bu herifi o arayıp şekle sokar

Çocuğunun rızkını yerken seninde hakkına giriyor hiç merak etme. Hislerini yaşamadan kimse bilmez, yaşadığın bu his için çok üzgünüm. Merak etme 5 kuruşa da muhtaç kalacak senin ve çocuğunun sevgisine de . Ama herşey için geç olacak . Başını taşlara vururken , ben ne yaptım diyip bu günleri hatırlayacak . Şimdi anlamaz .. ama ilahi adalet var. Günü geldiğinde öyle bir anlayacak ki, görüp şaşırıp kalacaksın . Sen içini ferah tut. Kendine bak, kızına bak , huzuruna bak . O adam zaten sizi hak etmiyor
olacak dimi bu söylediklerin? :( gerçekten kızım için o kadar üzülüyorum ki. çocuk gidip gelip ben babamı çok seviyorum ama babam bana bale parası göndermiyor o çok yaramaz diyor anneme. içim gidiyor küçücük çocuğa. ben gerçekten görmek istiyorum öbür dünyaya kalmasın bu dünyada da cezasını çektiğini görmek istiyorm.

"Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur." diyor Nietzsche.
Eşiniz de bu namussuzlardan demek ki.
Çocuğu dini okula yolla diyor ama çocuğunun önünde ahlaksızlık yapabiliyor.
Çok çok haklısınız ama beddua etmeyin hiçkimseye.
İlahi adalete inanın ve kendi elinizden geleni sağlayın yavrunuza.
O herifin tek kuruşuna tenezzül etmeyin, hiç olmadık mucizeler gerçek olur ve bir çocuğun kalpten istediği duası kabul olur bir gün.
Ha ille de yapsın diyorsanız, bunu hukuki yollarla yapın. Kadınlarla yiyeceğine çocuğuna sağlasın.

Adamda var galiba kafada, sevgilisi ile tatile gidiyor sürekli eve karı kız atıp 4 yaşındaki kızın kafasını mı kapatıyor?

İleride tekrar evlenirseniz umarım karşınıza insan evladı çıkar da bu herifi o arayıp şekle sokar
adamda normal birtane davranış yok kuzum inan ki boşuna sinirlenmiyorum inan ki biraz olsun hakkını yemiyorum.

"Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur." diyor Nietzsche.
Eşiniz de bu namussuzlardan demek ki.
Çocuğu dini okula yolla diyor ama çocuğunun önünde ahlaksızlık yapabiliyor.
Çok çok haklısınız ama beddua etmeyin hiçkimseye.
İlahi adalete inanın ve kendi elinizden geleni sağlayın yavrunuza.
O herifin tek kuruşuna tenezzül etmeyin, hiç olmadık mucizeler gerçek olur ve bir çocuğun kalpten istediği duası kabul olur bir gün.
aynen öyle tam da onu anlattınız.
Rabbim sorsun ya çok istiyorum bu dünyada da çeksin cezasını. kötüye birşey olmuyor ama olmuyor ne yazık ki.

yalnız çok iyi bir avukat bulmanız lazım ki sizi ihtimallere karşı iyi yönlendirsin. zira bu durumda çocuğun ifadesine başvurabilirler. çocuğu çok önceden psikolojim olarak duruma hazırlamak gerekecektir. ayrıca bu diyeceğim hukuk devleti olduğunu iddia eden bir ülke için çok saçma fakat dini pratiklere karşı rahatsızlığınızı dile getirdiğinizde maalesef bazı hakimlerden geri tepebilir. önceden hakimi araştırmak icab eder
ben yabancıyım fakat Müslüman oldum. ben dine karşı bir insan değilim ama küçücük çocuğun üzerinde baskı kurulmasından haz almıyorum.

İnanmıyorum birsey demediniz mi peki ? Ben dün dayanamayıp cocugu birdaha vermeyeceğimi söyledim
söylesen ne olacak ki beni o zamanlar çocuğumu bile ondan değil sevgilisinden aramamı istemişti :) benimle muhattap olmak istemiyormuş. ve ben de sevgilisinden aradım mecbur.

ben yabancıyım fakat Müslüman oldum. ben dine karşı bir insan değilim ama küçücük çocuğun üzerinde baskı kurulmasından haz almıyorum.
eh zaten karşı çıkılması gereken bu baskı ama yüce Türk adaletinin içinde bunu dile getirdiğinizde dine küfür ettiğinizi sanacak hakimler de var. çok iyi bir avukatınız vardır diye umuyorum.
ve ne yaparsanız yapın. sessiz ve derinden yapın bu noktadan sonra

Adam kendi muhafazakar yaşasa, bu tavırlarına bir şey demem. Ancak kendi her türlü "zina" peşinde koşacak bu zıtlıklarla ufacık kızının aklını bulandırsın. Öyle dünya yok.

Görüş kısıtlaması talep edebilir misiniz bilmiyorum. Bilgili hanımlar muhakkak söyler, o imkanınız varsa kullanın. Muhakkak nafaka yükseltme davası açın, karşılığında çocuğun vekaletini almak için ugrasabilir buna da hazırlıklı olun.

eh zaten karşı çıkılması gereken bu baskı ama yüce Türk adaletinin içinde bunu dile getirdiğinizde dine küfür ettiğinizi sanacak hakimler de var. çok iyi bir avukatınız vardır diye umuyorum.
ve ne yaparsanız yapın. sessiz ve derinden yapın bu noktadan sonra
aynen öyle yapıcam. davayı gayet açıcam umarım hayırlısı olsun artık. ben kendi işimi kurucam borca girdim inanın sırf çocuğumun masraflarını karşılayabileyim ve ona birşey istemeyeyim diye.

Back
X