Ağzına ettiğimin hayatı..

Calisarak ve okuyarak kendinizi kurtarabilirsiniz.

Yasiniz kacti okuyomusunuz

Kötü hayat şartları bizim tercihimiz değil o yüzden bunlara odaklanıp hayatını daha da çekilmez kılma bence. Sana çareler sunamayız tek tavsiyem yaşadığın zorlukların hayatını karartmasına izin verme o zorlukları basamak olarak kullan daha iyi bi hayat için

Sırf bu konu bazında söylemiyorum, diğer konularda da düzenli olarak giydirdiğinizi hatırladığım için yazıyorum, o kadar da kötü bir adam değil sizin babanız. Öyle böyle sizi okutuyor lisansta son senenize gelmişsiniz bile, yanlış hatırlamıyorsam çalışmıyorsunuz, anneniz de çalışmıyor? Babanız evin tek çalışan insanı, işleri çok yolunda gitmemiş olabilir, istediğiniz hayat standartlarını sürdüremiyor olabilirsiniz ama bunda tek suç babanızın mı?

O yanan sobaya o kadar muhtac insan var ki degerini bil.

Daha iyisini istiyorsan,oku.emin ol ki ailen sana elindekilerin hepsini veriyordur.yoktan var etmek allaha mahsustur.

Tabiki öyle ama benim kızdıgım babamın fazla bira içmesi hiç içme de demyorumartık bari günde 4 taneyle kal be adammm düşünün 4 e razıyım nedir bu hergün 8 tane flan içme yeter yaa geçmişi kötü evet kötü seyler yasamıs ama yeter bizi de düşünmeli. Okutttu etti saolsun ama bende lise sondan beri calısıyorum onların yatagını bile ben aldım beli ağrıyordu babamın ben cekyatta yatıyorum o niye düşünemiyor bunları yeterr boğazımıza kadar borc var hala rahat olun siz babanız var diyor.

Soruyorum size ben okurken haftasonları full calısıp harclıgımı cıkaran biri olarak. Halıları aldım onlara yatak aldım daha neler alırdım babam izin verse ? Szce bunlar okuyan bir insan için yeterince baba değil mi? Annem calısır izin vermeyen bir baba bu napsın kadın. El emeği göz nuru seyleri saattı gecen içim gitti..

Sanki sende biraz nankörlük var en azından kızsanda başında olan bi baban bi annen var önce bi şükret yahu! Sıkıntına gelince tek taraftan beklememek lazım küçük bi evide düzeltmk yasanılır hale getrmek çok zor değil bnce yasam alanını kndin kurmalısın. Okulun bitince kazandığın parayla sen düzenlersin evi bi katkin olur fena mı ...

Babam belediyede memur idi ahim sahim bir maas soz konusu degildi gece kahvehane isletirdi evimiz iki odaydi.annem sabahlara kadar dantel orerdi dikis dikerdi siparis uzerine sonra 3 odali bir evimiz oldu .ben universiteyi okudum calismaya basladim 4 odali bie evimiz oldu ayrica kombilude oldu.babam odada sigara icerdi yanimda simdi diyebiliyorum lutfen balkona diye
Demem oki herseyi babaya yikmak yerine tumm aile birlik olsa birseyler icin.
Ayrica eklemek isterim ki babami bende sevmem ama nankorlukte etmem

Calisarak ve okuyarak kendinizi kurtarabilirsiniz.

Çok zor inanın çok zor .. Yıllardır böyle yaptım üni son sınıftayım ama arada bir yıl calıstıgım oldu birşey değişmedi o zamanda ben para kazanıyorum diye eziklenen bir baba olmustu kendiyle beni kıyaslıyordu napim ben dha allah askınıza..

Cok haklisiniz 4 tanede icme luksu yok bu durumda.

Adam cocugunun rizkini alkole veriyo daha otesi var mi?

Canım benimki normmal sigara içmiyor birini söndürüyor diğerini yakıyor devamlı iş değiştiriyor işsiz kaldığı zamanlar hep borcumuz oluyor bankalara . Annnemde örgü örüyo filan ssatıyo bazen. Ben okuyorum ve calısıp anca harclığımı cıkarıyorum ondan para aldıgım yok daha ne yapim.. Yarın birgün calısmaya baslıcam herseyi üstlenmem ne kadar mantıklı snce düşünebiliyomusun ? Ben evlenince napıcaklar bu insanlar kiracı bi sigortası ile yok emekli filan olamıcak

Okul bitince başka bir şehirde is bulup evinizi acip kendi duzeninizi kurun..simdi buna göndermez vs demeyin çünkü gitmek isteyenin önünde dağ olsa durmaz demisler...

Sen "kendi" geleceğini kurmaya odaklan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…