Ağzına ettiğimin hayatı..

Yemin ediyorum bıktım bu konuyu devamlı acmaktan .. Hiç mutlu değilim hiççç en sonunda bakırköye yatıcam psikoloji kalmadı bende gecenlerde patladım acillerde süründüm bünyem dayanmıyor hatta babamla konustuk gönlümü aldı filan hersey iyi hoş ama su zıkkımı bırakmıyor yada daha az içmiyor en cok koyan bu lanet olsun

o halde işe babanızın olduğuna şükretmekten başlayın...
babasız biri olarak yazıyorum...

Sigara içen çoğu insan, anlayamıyor maalesef bu rahatsızlığı. Ben şuan salonda otururken bile annem babam aynı anda sigara içince çok rahatsız oluyorum yanlarındaki pencereyi açtırıveriyorum. Yani seni anlıyorum

o halde işe babanızın olduğuna şükretmekten başlayın...
babasız biri olarak yazıyorum...

Babam var çok şükr canım buna lafım yok ama yaşam kaliten olmayınca depresyondan sinir hastası oluyorsun aklını kaybettikten sonra baba neye yarar söylermisin

herkesin zor zamanları olmuştur emin ol benimde çocukluğumda zor şartlarda yaşadığım dönemlerim oldu fakat o küçük yaşıma ragmen hiç isyan etmedim hep şükrettim.yiyebildiğim bir lokma ekmeğe ailemle sağlıklı ve bir arada olduğumuza.şuan ise şartlar değişti.şuan sahip olduğum herşey o zor zamanalarda bile şükrettiğim için allahın bana hediyesi.ben öyle düşünüyorum.bence şükretmeyi dene ve hayatın için biraz çabala.

Canım herseyin bası sağlık Allaha binlerce kez şükür olsun sağlıklıyım gecenlerde panikatak tarzı birşey yasadım bu biriktirdiğim seyler yüzünden ve ölücem sandım 3-4 gün yemek yiyemedim ben ya süründüm.. psikolojim bu derece yıpranıyor sorun bu

Babam var çok şükr canım buna lafım yok ama yaşam kaliten olmayınca depresyondan sinir hastası oluyorsun aklını kaybettikten sonra baba neye yarar söylermisin

kendine biraz ilgi alanı oluştur canım..
biz tüm aile yıllarca aynı odada uyuduk..
tv de geç saate kadar açık olurdu ama ben kendime hep meşgale bulurdum..ders çalışırdım, günlük yazardım..hobi defteri yapardım..(ordan burdan bulduğum beğendiğim şeyleri yapıştırdığım defter)
yani şikayet etmek kolay, alternatif üretebilmekte asıl maharet...

Alkol kullaniyorsa zor, haklisiniz. Diger konularda ise zamanla elinize mesleginizi alirsiniz, hayirli bir esle evlenirsiniz, unutursunuz bu gunlerinizi. Yeter ki yilmayin. Maddi imkansizliklara da kizmayin. Cok polyanacilik olacak ama catisi olmayan kisiler var.

Sigara konusunda konustunuz mu hic ?

Ağzınız ne kadar bozuk böyle sanırım üniversite okuyormuşsunuz ama bu yazdıklarınızdan bunu anlamak çok güç. İnsanlar neler yaşıyorlar, çöpten ekmek topluyorlar babanızda sizi büyütmüş okutmak için elinden geleni yapmış ki okul okuyabiliyorsunuz babanızın yerine koydunuz mı hiç kendinizi kimbilir kaç kişinin ağız kokusunu çekiyor. Şikayet edeceğinize derslerine çalışın geleceğinizi kurun şükredin elinizdekilere benim babam da yoktu okutan annem babam ayrılınca çok kötü günlerde geçirdik ama sapasağlam ayakta durduk ben harçlık almadan giderdim okula aç bir şekilde tüm gün okulda ders dinlerdim. Bir katalitik soba ile ısınmaya çalışır akşamları battaniye altına girerdik öyle ders çalışırdım ve annem çalıştı iki çocuğuna baktı ben kazandğım halde üniversite okuyamadım ama asla halimden şikayet etmedim. Açıköğretim bitirdim iyi bir evlilik yaptım mesleğim var. Ailenizin kıymetini bilin aslında en büyük hazineniz onlar.

Evet haklısın, atsan atılmaz satsan satılmaz,baban sonuçta.şimdi aileni silip atamiyacagin için de bu kadar ofkelisin.olene kadar baban o senin ve hep anneni düşünmek zorundasın aç mi ,açık mi diye. Bişey diyemedim,zor gerçekten,söylediğine göre de bi çıkış yolun yok,evlensen bile bu kez annnende kalacak aklın. Dua et desem dinden de soğumuş sun,ben etsem amin bile demezsin. Ama haklısın,hayatın çok zor.

Canım istersen önceki konulara bak.. Bak baban calsır didinir elinden gelen budur anlarım.. ama baban günde 10 bira içer ben bunu anlayamam bir süre sonra

Konustum.. cevabı : 'biz babamızın yanında ağzımızı bile açamazdık vay be ' :) bu kadarını sölim anla sen kafa yapısını

Bu konuda haksızlık ediyorsun babam hayattayken sobalı bi evde yaşardık ki 2paketten fazla sigara içerdi ama şuan gerçekten çok iyi şartlarda yaşamama rağmen o günleri özlüyorum o ağır sigara kokusunu bile bi kere solumak için canımı veririm şuan her mutluluğumda bi tarafım eksik. Hayatında olmasının kıymetini bil para pul lüks evler babanın verdiği güveni huzuru yaşatmıyor asla

Din konusunda bocalama dönemim gecti. Ayrıca o kadar umutsuz yazmıssın ki hiç yazmasaydın keşke :/

Ben yanlış hatırlıyormuşum o zaman kusura bakmayın. Bir kere sinir olunca insanın gözüne karşısındaki insanla ilgili basit şeyler bile batıyor. Sizde hep bu gözünüze batan minik şeylerle başladığınız için anlatmaya, mevcut durumdan daha farklı bir durum varmış gibi gözüküyor. İlerleyen mesajları okuduğumda size hak veriyorum.

Din konusunda bocalama dönemim gecti. Ayrıca o kadar umutsuz yazmıssın ki hiç yazmasaydın keşke :/
Üzgünüm,çizdiğin tablo bu,önceki konularına da baktım ve diyecek bişey bulamadım evet hayatın zor ve sen bu zorluğun altında eziliyorsun,ve böyle gidersen de akıl ve ruh sağlığın gerçekten bozulabilir.

23 okuyorum son yılım. Okulum bitsede bu hayat değişmez dikkafalı babam .

Adam çalışıyor. Sizi okutuyor tek başına belki türlü zorlukla.
Bir kaç kıçı kırık heriften emir alarak, yersiz azarlar işiterek üç kuruş kazanıyor belki.
Ve tüm bu stresini tek atış yolu belki de o leş gibi kokan sigarası.
..
İki odalı bile olsa size bir yuva kurmuş.

Karşılığında bir yorgunluk kahvesi, tatlı bir gülümseme yerine şu lafları alması üzücü gerçekten..

oyle garip oldumki okurken yazinizi.ben bir gurbetci ailenin cocuguyum 5 kisi 1,5 odada yasadik yillarca.simdi 5 kisilik kendi ailemin icinde kayboldugu bir evimiz var ama o gunlerin tadini vermiyor.sanirim konu sahibide benim yasima gelince boyle dusunmeyecek

A
Canım istersen önceki konulara bak.. Bak baban calsır didinir elinden gelen budur anlarım.. ama baban günde 10 bira içer ben bunu anlayamam bir süre sonra

Önceki konularınza baktım hanımefendi babanıza öküz dediğinizi de gördüm. Ama babanız size şiddet uygulamıyor babanız sizi dövmüyor değil mi ve okutmuş bu yaşa getirmiş okutmuyorum git çalış da diyebilirdi sizin derdiniz sadece maddiyat ve fakirlik. Erkek arkadaşınızla ilgili de çok fazla konu açmışsınız sürekli aynı şeyleri yazmışsınız pintiliği yüzünden bıraktım bankada 250 milyarları var yok evleri var bana cimrilik yapıyor duygusal demişsiniz sonra da canım yanıyor midem bulanıyor demişsiniz ayrıca doktora gitmişsiniz depresyon ilacı vermiş size. Bakın ben ne diyorum siz hala ne diyorsunuz sonuçta baban çalışmasa nasıl okuyacaksın bir de liseye giden kız kardeşin var kolay mı bu devirde okutmak daha üniye giderken tecrübe yok siz çalışsanız bile ne kadar para kazanabilirsiniz ki yazdan yaza haftasonundan haftasonuna. Bakın benim başımda babam bile olmadı ben üni kazandığım halde ağlayarak açıköğretim yazan biriyim. iki odalı küçücük dediğiniz evlerde ben de oturdum soğuktan da titredim kuru ekmek de yedim açta yattım annemin psikolojik sorunlarıyla da uğraştım hiç çocuk olmadım genç olmadım sizin gibi üniversite ortamım olmadı. Babam arayıp haliniz nedir demedi. Benim annem de günde 3 paket sigara içerdi. Ama ben çalıştım hem okulumu bitirdim geleceğimi kurdum şimdi evlendim anneme de bakıyorum çok güzel de evliliğim var sonuç olarak son seneniz ve bitirince meslek sahibi olacaksınız güzel bir eve çıkarsınız ama babanızın kötü biri olduğunu düşünmüyorum.Yani hayatta tek zorluk çeken siz değilsiniz hatta üniversite okuyabildiğiniz için şanslısınız da bunu bir anlasanız.

Hayatım 10 tane bir içmesi gerekmiyor anlıyormusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…