- 21 Nisan 2013
- 1.802
- 1.799
- 408
- Konu Sahibi karbeyaz00
-
23 okuyorum son yılım. Okulum bitsede bu hayat değişmez dikkafalı babam .
Tabiki öyle ama benim kızdıgım babamın fazla bira içmesi hiç içme de demyorumartık bari günde 4 taneyle kal be adammm düşünün 4 e razıyım nedir bu hergün 8 tane flan içme yeter yaa geçmişi kötü evet kötü seyler yasamıs ama yeter bizi de düşünmeli. Okutttu etti saolsun ama bende lise sondan beri calısıyorum onların yatagını bile ben aldım beli ağrıyordu babamın ben cekyatta yatıyorum o niye düşünemiyor bunları yeterr boğazımıza kadar borc var hala rahat olun siz babanız var diyor.
Üzgünüm,çizdiğin tablo bu,önceki konularına da baktım ve diyecek bişey bulamadım evet hayatın zor ve sen bu zorluğun altında eziliyorsun,ve böyle gidersen de akıl ve ruh sağlığın gerçekten bozulabilir.
Ben kimsenin dindarligini sorgulamadim ne ilgisi var, ne gorduysem onu soyledim,hatta kendi hayatıyla ilgili kendi söylediklerini tekrar ettim sadece kendimden de hicbirşey katmadim.Kendisi dinden soğuduğunu söylemiş,bir arkadaşın yazdığına cevaben de şimdi amin de diyemem filan demis ona binaen söyledim ne sorgulucam banane ya,hiç başka işim yoktu.herkes nasıl isterse öyle inanir oyle yaşar.Neden bu kadar olumsuzsunuz?
Felaket tellalı gibi..
Ayrıca kimin ne kadar dindar olduğunu biz sorgulayamayız.
Bu haddimizi aşar..
okuyunca konunuzu benim bekarlığım geldi aklıma, bende sobalı ve tv. odada hemde kardeşlerimle yatıyordum. hem misafir odamız, hem oturma odamız hemde bizim yatak odamızdı ama sıcacıktı...
kardeşlerim uyusunlar diye ışıkları yakmazdım ders çalışırken perdeleri açar sokak lambasının ışıığında ders çalışırdım...
unutulmaz günlerdi..
şimdi ise okulum bitti iş hayatındayım, kaloriferli evim ve 24 saat sıcak suyum akıyor fakat yalnız 2 çocuğumla birlikteyim. kardeşlerim yok, babam yok, annem yok, o tek odalı sıcacık yuvamı özlüyorum...
herşey senin elinde okulunu bitirince kendi yolunu çizeceksin buna kimse engel olamaz... ve gurbetlere gittiğinde emin ol o tek odalı sobalı evini çok özleyeceksin...
gerçekten yaşananlardı...Tek kelime ile harika bir paylaşım yazmışsınız teşekkür ederiz.. Arkadaşım lütfen bunu oku çok samimi bir yazı...
Haklısınız ama adam günde 10 tane bira iciyormus. Karisinin calismasina izin vermiyormus.. Rizki götürüp de ickiye sigaraya vermek ne kadar doğru ya..
Allah yardimcin olsun konu sahibi..
Sobali ev falan filan bunlar zor değil ama alkolik bir baba cok zordur bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?