- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Ben bazen bu kk üyelerinin masal ülkesinde fransız dadılarla falan büyüdüğünü düşünüyorum mesela
Hep bir mantık hep bir beyaz yaka .
Sevdiğim çok üye var elbette ama hiç çocuğunun yanında sesini yükseltmemis, hep sakin konuşmalar yapmış, hep bir gülümseme ve cool luk içerisinde kocasıyla münasebet halinde falan diye kafamda kuruyorum
Sabri da taşmıyor,konusma ile ikna edebiliyor, son derece steril bi hayat valla anlamıyorum.
Benim sokakta gördüğüm kadınlar hep can hiras çocukla uğraşıyor
Koca yanlarında yalı kazığı gibi sadece yürüyor ya da tıkınıyor .
Kadın suratsız
Adam telefonla meşgul
Alış-veriş esnasında adamlar hayattan bezmiş
Hafta sonu temizlik var diye sabahtan kaçmış
Kaynana kayınpeder gönullemesi
Iki aile restlesmesi :))
Bilemedim hangi hayat gerçek...
Haklısın,doğru söze ne denir:)Degil mi ama
Olmadi.vursa.dalacaktim.cok.sinirlendim..trip yapmakla.anliyorlarmi.sizce
Çok yanlış bir hareket olmuş. Tamam onun üslubu çirkin olabilir ama sizinki hiç yakışmamış. Çoğu erkeğin "ama tahrik ettiii!" zırvasına uyup size karşılık vermemiş olması da bir erdem bana göreArkadaslar..kisaca anlatacagim
Cocugumuzu parka.goturdum.Anahtari evde unuttum
Esimi aradim.isi eve 10 dakika arabayla...cikmasina yakindir
Dedim.anahtari evde unuttum..geliyorum dedi.
Geldi.anahtari verdi ve gitti.
1 saat sonra eve geldi..köpuruo bana..bende senin.icin zor olduysa.keske.soyleseydin kapida.beklerdik dedim.
Bana dedi.ki elimin tersiyle agzinin ortasina bir cakicam dedi
6 yillik evliligimde.ilk.kez duydum şok oldum
Ve elimin tersiyle.agzina yapistirdim.
Hadi sende.bir dene goreyim hadsiz sen bana sozlu siddet dahi.uygulayamazsin.haddini bil.bir imzaya bakar bu is dedim..bu ani unutma.dedi.bende bencede unutma ki agzinadan cikana dikkat et dedim..yorum sizin.
Tamam da esin hatalı belli ki zor durumda kalmış. .Sizin yaptığınız da hiç normal gelmedi bana..Erkek yapınca şiddet sizin yaptığınız ne oldu şimdi?Arkadaslar..kisaca anlatacagim
Cocugumuzu parka.goturdum.Anahtari evde unuttum
Esimi aradim.isi eve 10 dakika arabayla...cikmasina yakindir
Dedim.anahtari evde unuttum..geliyorum dedi.
Geldi.anahtari verdi ve gitti.
1 saat sonra eve geldi..köpuruo bana..bende senin.icin zor olduysa.keske.soyleseydin kapida.beklerdik dedim.
Bana dedi.ki elimin tersiyle agzinin ortasina bir cakicam dedi
6 yillik evliligimde.ilk.kez duydum şok oldum
Ve elimin tersiyle.agzina yapistirdim.
Hadi sende.bir dene goreyim hadsiz sen bana sozlu siddet dahi.uygulayamazsin.haddini bil.bir imzaya bakar bu is dedim..bu ani unutma.dedi.bende bencede unutma ki agzinadan cikana dikkat et dedim..yorum sizin.
Valla burda çok büyük konusmuşsunuz.Iyi.iste.ondan asagi.olmayacagimi.gorsun ki.bana.bos keseden atmasin.siz.napardiniz..trip mi
Herkesin dusuncesi farkli tabiki ben ayy harika.birsey.demiorum.ama.tecrubelerim.bazi seylerin erkeklere yasatilmasini soyluyor.agzina ha vuracam deyip.icinden.gecirmis.ha.vurmus benim.icin.ayni.acitir.
birbirini dövmenin sövmenin yanlış olduğunu bilmek ve bu yanlışa hayatında yer vermemenin fransız dadıyla ne alakası var alansen :))))Ben bazen bu kk üyelerinin masal ülkesinde fransız dadılarla falan büyüdüğünü düşünüyorum mesela
Sevdiğim çok üye var elbette ama hiç çocuğunun yanında sesini yükseltmemis, hep sakin konuşmalar yapmış, hep bir gülümseme ve cool luk içerisinde kocasıyla münasebet halinde falan diye kafamda kuruyorum
Sabri da taşmıyor,konusma ile ikna edebiliyor, son derece steril bi hayat valla anlamıyorum.
Kadın suratsız
Adam telefonla meşgul
Tavrinizdan hiç öyle biri gibi görünmuyorsunuz hem de hiç..Bu kadar seyden bizim.anne.ve babaligimizi.sorgulayamya gecmeyin bence. 4 yasindaki.kizimi.sevgi ile.buyuttum ve evimizde de genel.anlamda.kavga olmaz.alisim.olmadigim.icin dir.ki.soka.girdim.ve bu kadar garipsedim.kizima.kimse.bir.fiske.vurmadj.kldiki.bgiran.bir.anne dahi.deilim
Neden iki ayrı uç noktadan örnek verdin anlamadım?Ben bazen bu kk üyelerinin masal ülkesinde fransız dadılarla falan büyüdüğünü düşünüyorum mesela
Kadın suratsız
Adam telefonla meşgul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?