Agzına yapıştırdım

Saygı sınırları fazlasıyla aşılmış sanki. Eşinin söylediği cümle çok terbiyesizce, sizin icraata geçmeniz de facia. Ben olsam söze sözle cevap verirdim.

Bence iyi yapmışsın eline sağlık düzgün konuşmayı öğrensin.

Peki şu açıdan bakalım olaya .Tehditi yapan kadın olsa ağzına çakan taraf erkek olsa, o zamanda erkek için, eline sağlık haketmis kadin daha düzgün konuşmayı öğrensin diyebilecek miydiniz? şiddetin savunulduguna inanamıyorum gerçekten.

Sizin eşinizden bir farkınız yok bu durumda. O en azından sözsel konuşmuş ( yaptığını asla savunmuyorum) siz direk uygulamaya geçmişsiniz

Bu şey gibi olmuş dinime söven müslüman olsa..
Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi böyle uygulayarak mi gösteriyorsunuz.

Not:eşinizin yaptığını da onaylamıyorum.

Ya vurulabilir, bir sinir krizi anıdır insan kendine hakim olamaz ortalık kırılır dökülür sonra kendine gelinir filan anlarım, üzerinize yürünür kendinizi koruma maksatlı erken davranırsınız dayak yememek için dayak atarsınız onu da anlarım ama bu, fiziksel bir saldırının geçerli sebebi nasıl olabilir?

Eşinize hak veriyorum zannetmeyin, "Ağzına çakarım" lafı edilecek laf değil, ama bunun karşı atağı da ağza çakmak değil. Durduk yere olaylar olaylar, bu kadar aksiyona değecek bir şey olsaymış bari.

Valla tü kaka ,ne farkın var demicem o da köpürmeseymiş o kadar bir anahtar için.
Ayrıca erkek şiddeti öyle bir tane ağıza cakmakla olmuyor genelde tekmeler ,yumruklar uçuşuyor.
Narin dişleri kirilmamıştır bir kadın tokatindan bi dahakine ağzına ayar çeker de
Korkmadınız mi yahu refleks olur o da bana vurur diye?

ben zaten hikayede şeyi hiç anlamadım. Enişte neden celallenip ağzına çakarım demiş. Bi gelmiş bi daha gitmiş. geri geldiğinde kapıda mı kalmış anlamadım hiç. Eğer anladığım kadarı doğruysa hakkaten incir çekirdek meselesi olmuş

Yani hakkaten benim vurdugumda allah ne verdiyse deil cani.bile yanmamistirda korkmadim.valla ustume yurudu.ben ona daha cok.yurudum.demin uyumusum.ustumu ortmus

Bence boşluk var arada .Zira sinirlenecek olsa anahtar için eve ilk geldiği vakit köpürmesi lazimdi.1 Saat içinde bir şey olmuş olması lazım ki o şekilde eve gelip celallenmis müge anliya bağlayacam şimdi az kaldı :)

eşinden daha suçlusun şu an.adamın birden bire bu tepkiyi verdiğine inanmıyorum aralarda anlatılmayan laflar olaylar var.eğer başka hiçbir şey olmadan hiçbir cümle kurulmadan sadece bu laf ve bu tokat olduysa o çocuğa yazık başka bir şey değil, gidin tedavi olun çocuk için.

Evlilginize siddeti bulastirmissiniz. Hicc iyi olmamis. Simdi nasil tekrar yuzyuze bakacaksiniz? Ona hadsiz derken, siz ona bir tane cakmissiniz. O da sen bana nasil vurursun diye size dalsa kan cikacak.

Ben bazen bu kk üyelerinin masal ülkesinde fransız dadılarla falan büyüdüğünü düşünüyorum mesela
Hep bir mantık hep bir beyaz yaka .
Sevdiğim çok üye var elbette ama hiç çocuğunun yanında sesini yükseltmemis, hep sakin konuşmalar yapmış, hep bir gülümseme ve cool luk içerisinde kocasıyla münasebet halinde falan diye kafamda kuruyorum
Sabri da taşmıyor,konusma ile ikna edebiliyor, son derece steril bi hayat valla anlamıyorum.
Benim sokakta gördüğüm kadınlar hep can hiras çocukla uğraşıyor
Koca yanlarında yalı kazığı gibi sadece yürüyor ya da tıkınıyor .
Kadın suratsız
Adam telefonla meşgul
Alış-veriş esnasında adamlar hayattan bezmiş
Hafta sonu temizlik var diye sabahtan kaçmış
Kaynana kayınpeder gönullemesi
Iki aile restlesmesi :))
Bilemedim hangi hayat gerçek...

Bence iyi olmus yaa.hadi sinirlendi diyelim ne demek elimin tersiyle agzinin ustune vurcam?kufur etmemissiniz hakaret etmemissiniz haketmis bence oyle olmaz boyle olur diye.

Yani hakkaten benim vurdugumda allah ne verdiyse deil cani.bile yanmamistirda korkmadim.valla ustume yurudu.ben ona daha cok.yurudum.demin uyumusum.ustumu ortmus

Horoz kavgası gibi olmuş :)))
Şiddetin savunulacak bir tarafı yok tabi ama bunda abartacak bir şey yok bana göre,bu benim fikrim .
Kendini düzgün ifade edebilirdi
Niye kopurdu orasını bende anlamadım...
Öyle basit işler değil bunlar höt höt yap , kadını sindir ,keyfine bak ..
Ne alaka yani ağzının ortasına çakarım ne demek ?
Had öğrenmiş .

Iyi yapmamışsın kötü de değil bilemedim ya kötü söz hareket size zarar verir evliliği yıpratır ikinizede ders olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…