- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
Bence iyi yapmışsın eline sağlık düzgün konuşmayı öğrensin.
Ya karşılığını verseydi ne yapacaktiniz ?
ben zaten hikayede şeyi hiç anlamadım. Enişte neden celallenip ağzına çakarım demiş. Bi gelmiş bi daha gitmiş. geri geldiğinde kapıda mı kalmış anlamadım hiç. Eğer anladığım kadarı doğruysa hakkaten incir çekirdek meselesi olmuşYa vurulabilir, bir sinir krizi anıdır insan kendine hakim olamaz ortalık kırılır dökülür sonra kendine gelinir filan anlarım, üzerinize yürünür kendinizi koruma maksatlı erken davranırsınız dayak yememek için dayak atarsınız onu da anlarım ama bu, fiziksel bir saldırının geçerli sebebi nasıl olabilir?
Eşinize hak veriyorum zannetmeyin, "Ağzına çakarım" lafı edilecek laf değil, ama bunun karşı atağı da ağza çakmak değil. Durduk yere olaylar olaylar, bu kadar aksiyona değecek bir şey olsaymış bari.
Yani hakkaten benim vurdugumda allah ne verdiyse deil cani.bile yanmamistirda korkmadim.valla ustume yurudu.ben ona daha cok.yurudum.demin uyumusum.ustumu ortmusValla tü kaka ,ne farkın var demicem o da köpürmeseymiş o kadar bir anahtar için.
Ayrıca erkek şiddeti öyle bir tane ağıza cakmakla olmuyor genelde tekmeler ,yumruklar uçuşuyor.
Narin dişleri kirilmamıştır bir kadın tokatindan bi dahakine ağzına ayar çeker de
Korkmadınız mi yahu refleks olur o da bana vurur diye?
ben zaten hikayede şeyi hiç anlamadım. Enişte neden celallenip ağzına çakarım demiş. Bi gelmiş bi daha gitmiş. geri geldiğinde kapıda mı kalmış anlamadım hiç. Eğer anladığım kadarı doğruysa hakkaten incir çekirdek meselesi olmuş
Yani hakkaten benim vurdugumda allah ne verdiyse deil cani.bile yanmamistirda korkmadim.valla ustume yurudu.ben ona daha cok.yurudum.demin uyumusum.ustumu ortmus
Cidden hiiççç anlamadım o kısmı.Bence boşluk var arada .Zira sinirlenecek olsa anahtar için eve ilk geldiği vakit köpürmesi lazimdi.1 Saat içinde bir şey olmuş olması lazım ki o şekilde eve gelip celallenmis müge anliya bağlayacam şimdi az kaldı :)
Iyi yapmamışsın kötü de değil bilemedim ya kötü söz hareket size zarar verir evliliği yıpratır ikinizede ders olsun.Arkadaslar..kisaca anlatacagim
Cocugumuzu parka.goturdum.Anahtari evde unuttum
Esimi aradim.isi eve 10 dakika arabayla...cikmasina yakindir
Dedim.anahtari evde unuttum..geliyorum dedi.
Geldi.anahtari verdi ve gitti.
1 saat sonra eve geldi..köpuruo bana..bende senin.icin zor olduysa.keske.soyleseydin kapida.beklerdik dedim.
Bana dedi.ki elimin tersiyle agzinin ortasina bir cakicam dedi
6 yillik evliligimde.ilk.kez duydum şok oldum
Ve elimin tersiyle.agzina yapistirdim.
Hadi sende.bir dene goreyim hadsiz sen bana sozlu siddet dahi.uygulayamazsin.haddini bil.bir imzaya bakar bu is dedim..bu ani unutma.dedi.bende bencede unutma ki agzinadan cikana dikkat et dedim..yorum sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?