Teşekkür ederim tatlım ❤ bende internetten almıştım masallah kimse bu bebiş Allah anasına babasına bağışlasın :)Gerçekse sıkıntı atıyorsa daha da sikinti. Doğru dediniz. Profil fotoğrafınız çok tatlı Maşallah Allah nazarlardan saklasın.
Neden iki ayrı uç noktadan örnek verdin anlamadım?
Yani ilk örnek fransız dadılarla büyümüş narin ve zarif kadınlar ikinci örneğinse kocaları tarafından ikinci plana atılmış,kaynana derdi ile kafayı bozmuş suratsız mutsuz kadınlar.
Ortası yok mu yani?
Şiddete karşı olmak için veya çocuğuna sesini yükseltmemek ici fransız dadı şart mı?Ailede alınan eğitim yetmez mi?
Kocayla uyum içinde yaşayıp saygı ve sevgi dolu bir evliliği yürütmek için steril bir hayatimizin olması mi gerek,sorunların üstünden gelebilecek güce sahip olduğumuz kadar sinirlerimize hakim olamıyormuyuz.Bence yapabiliyoruz bunları ve bu hayatlarda en az senin verdiğin iki örnek kadar gerçek..
Haha bekledigim yorum:)Iyi olmuş. Tırnağı fazla uzamadan gerekeni yapmışsın
Katiller aglar, kk dakilerde yalan soyler ara ara bence:)) abartmayida severiz:) ya da sokaktaki gorduklerin buraya takilmiyor:)Ben bazen bu kk üyelerinin masal ülkesinde fransız dadılarla falan büyüdüğünü düşünüyorum mesela
Hep bir mantık hep bir beyaz yaka .
Sevdiğim çok üye var elbette ama hiç çocuğunun yanında sesini yükseltmemis, hep sakin konuşmalar yapmış, hep bir gülümseme ve cool luk içerisinde kocasıyla münasebet halinde falan diye kafamda kuruyorum
Sabri da taşmıyor,konusma ile ikna edebiliyor, son derece steril bi hayat valla anlamıyorum.
Benim sokakta gördüğüm kadınlar hep can hiras çocukla uğraşıyor
Koca yanlarında yalı kazığı gibi sadece yürüyor ya da tıkınıyor .
Kadın suratsız
Adam telefonla meşgul
Alış-veriş esnasında adamlar hayattan bezmiş
Hafta sonu temizlik var diye sabahtan kaçmış
Kaynana kayınpeder gönullemesi
Iki aile restlesmesi :))
Bilemedim hangi hayat gerçek...
Katiller aglar, kk dakilerde yalan soyler ara ara bence:)) abartmayida severiz:) ya da sokaktaki gorduklerin buraya takilmiyor:)
Çocuğa şiddete ,hayvana şiddete asla tahammülüm yoktur. O anda görsem bende yapana şiddet uygularım orası kesin..
Ama kârı koca arasında herkes bu kadar medeni ve murebbiye edasıyla ya da son derece asıl bir şekilde konuşuyorsa ben kimim, benim gorduklerim kim diye sorarım ??
Burada bunları yazanlardan biri benim eski arkadaşım mesela şu an aramız bozuk o kendisini bilir :)
O kocasına bir kavgada ana avrat küfür etmişti şöyle en okkalisindan eeeee şimdi küfür şiddet değil mi ?
Burda asilzade gibi görünsen nolur
Anasıyla birlikte her akşam beraber uyudugun kocana kufrettin
Evet burda boyle yansitiliyor.. gercekte bu sekilde yasayan varmidir bilmem.. herkes mukemmel es mukemmel anne vs vs. Romantik dusunmuyorum realist dusunuyorum bende bu konuda. Evlilikte bir cok sey yasaniyor.. hersey konusmaylada hallolmayabiliyor.. ki bunun medeni olmaylada her zaman alakasi yok. Kv kp sorunu olusturan erkek medeni olsa zaten boyle geri kafalilik yapmaz. Ne diyelim herkes yuvasinda huzurlu mutlu olsunda..
Başkalarımı bilemem,genelleme yapmak ta doğru olmaz ama çoğunluğun verdiği cevaplara bakılacak olursa erkeğe şiddet uygulamaninda savunulacak bir yani yok.Neden olmadıkları bir role burunsunlerki?Herkes mi yoksa biraz sürü psikolojisi mi var sence ?
Mesela buradaki ay sevgi bitmiş ay saygı bitmiş diyen herkes mi senin dediğin gibi yaşıyor yoksa burda bazen başka kimliklere de bürünüyoruz ?
Ornek verdim Çünkü ben etrafta çoğunluk olarak bu kadınları gözlemliyorsam bütün güçlüler kk da mi toplanmış ona meraktan ...
Adamın söylemeye bile hakkı yok ama kadın vurabilir öyle mi.yazıklar olsun.benim de erkek evladım var empati yaptım oğlumun ağzına yapıştıracak kadının da elleri kırılsın derimHelal ablacım eline sağlık hadi bakalım sıkıyorsa bir daha o lafı edebilir mi
Evet reel hayatta bu şekilde yaşayan var,Evet burda boyle yansitiliyor.. gercekte bu sekilde yasayan varmidir bilmem.. herkes mukemmel es mukemmel anne vs vs. Romantik dusunmuyorum realist dusunuyorum bende bu konuda. Evlilikte bir cok sey yasaniyor.. hersey konusmaylada hallolmayabiliyor.. ki bunun medeni olmaylada her zaman alakasi yok. Kv kp sorunu olusturan erkek medeni olsa zaten boyle geri kafalilik yapmaz. Ne diyelim herkes yuvasinda huzurlu mutlu olsunda..
bu sitede aldığın aşırı dozun etkisiyle duvara toslamışsın..kibarlık nezaket kadın erkek herkese yakışır ama bir bayana daha çok yakışır...demem o ki tepkini farklı bir şekilde gösterebilirdin..bu tokatin bir adım ötesi galiba tetiği çekip gazetelerin 2 . sayfasına konu olmaktirArkadaslar..kisaca anlatacagim
Cocugumuzu parka.goturdum.Anahtari evde unuttum
Esimi aradim.isi eve 10 dakika arabayla...cikmasina yakindir
Dedim.anahtari evde unuttum..geliyorum dedi.
Geldi.anahtari verdi ve gitti.
1 saat sonra eve geldi..köpuruo bana..bende senin.icin zor olduysa.keske.soyleseydin kapida.beklerdik dedim.
Bana dedi.ki elimin tersiyle agzinin ortasina bir cakicam dedi
6 yillik evliligimde.ilk.kez duydum şok oldum
Ve elimin tersiyle.agzina yapistirdim.
Hadi sende.bir dene goreyim hadsiz sen bana sozlu siddet dahi.uygulayamazsin.haddini bil.bir imzaya bakar bu is dedim..bu ani unutma.dedi.bende bencede unutma ki agzinadan cikana dikkat et dedim..yorum sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?