Agzına yapıştırdım

Gerçekse sıkıntı atıyorsa daha da sikinti. Doğru dediniz. Profil fotoğrafınız çok tatlı Maşallah Allah nazarlardan saklasın.
Teşekkür ederim tatlım ❤ bende internetten almıştım masallah kimse bu bebiş Allah anasına babasına bağışlasın :)

Aynı annem..bunu devamlı hale getirmeyin ne siz ne de eşiniz.tabiki isteyerek yapmiyorsunuz amaçocuklarınızin ne hissedeceğini düşünün.sizden nefret edebilirler ,eşiniz size şiddet uygularsa babalarından nefret ederler

Herkes mi yoksa biraz sürü psikolojisi mi var sence ?
Mesela buradaki ay sevgi bitmiş ay saygı bitmiş diyen herkes mi senin dediğin gibi yaşıyor yoksa burda bazen başka kimliklere de bürünüyoruz ?
Ornek verdim Çünkü ben etrafta çoğunluk olarak bu kadınları gözlemliyorsam bütün güçlüler kk da mi toplanmış ona meraktan ...

Katiller aglar, kk dakilerde yalan soyler ara ara bence:)) abartmayida severiz:) ya da sokaktaki gorduklerin buraya takilmiyor:)

Katiller aglar, kk dakilerde yalan soyler ara ara bence:)) abartmayida severiz:) ya da sokaktaki gorduklerin buraya takilmiyor:)

Çocuğa şiddete ,hayvana şiddete asla tahammülüm yoktur. O anda görsem bende yapana şiddet uygularım orası kesin..
Ama kârı koca arasında herkes bu kadar medeni ve murebbiye edasıyla ya da son derece asıl bir şekilde konuşuyorsa ben kimim, benim gorduklerim kim diye sorarım

Son düzenleme:
Eşiniz sözlü şiddetde bulunmuş aiz ise fiziksel şiddet..
Sizin yaptığınız daha ağır.
Eşim bana böyle cümle kullandığında cevabını alır ama şiddet iki tarafta olmaz ben onu deli edercesine sinirlendiririm çok çok sinirlenirse duvar kapı nasibini alırkeşke sizde vurmak yerine psikolojisine oynasaydınız Biz kadınlar gücümüzü zekamızla gösteririz,şiddet bize göre değil...

Evet burda boyle yansitiliyor.. gercekte bu sekilde yasayan varmidir bilmem.. herkes mukemmel es mukemmel anne vs vs. Romantik dusunmuyorum realist dusunuyorum bende bu konuda. Evlilikte bir cok sey yasaniyor.. hersey konusmaylada hallolmayabiliyor.. ki bunun medeni olmaylada her zaman alakasi yok. Kv kp sorunu olusturan erkek medeni olsa zaten boyle geri kafalilik yapmaz. Ne diyelim herkes yuvasinda huzurlu mutlu olsunda..

Öyle öyle biz de mış gibi yaparız

Başkalarımı bilemem,genelleme yapmak ta doğru olmaz ama çoğunluğun verdiği cevaplara bakılacak olursa erkeğe şiddet uygulamaninda savunulacak bir yani yok.Neden olmadıkları bir role burunsunlerki?
Kendi adıma konuşuyorsak ben 21 yıllık evliliğim süresince bir kez olsun böyle bir durum yaşamadım.Tabiki karşılıklı eşimde kendine hakim olabilen bir insan bende öyleyim kontrolümu kolay kolay kaybetmem.Cok sinirlendigim durumlarda ortamı terk ederim biter.
Ve evet hakaret ve şiddet varsa bir evlilikte orada saygı ve sevgiden söz edilemez burada bunu diyenlerle hemfikirim.

Haklı iken haksız duruma düşmek bu olsa gerek.
Şuan da ondan çok hatalı sensin.
Evet şiddetin hiçbir türlüsü kabul edilir değil. Sözlü şiddete fiili şiddetle karşılık vermek de ne bileyim..

Eşiniz hatalı siz eşinizden de hatalısınız.
Ne bileyim yaptığınız şey eşinizin söylediği sözü örtmüş.
Hani bende sinirle; gebertirim seni yada defol gibi cümleler kurmuşumdur.
Ben dedim diye de eşim bana yapıştırsa
Olmaz yani.
Hatanızı devam ettirmemenizi öneririm.

Evet reel hayatta bu şekilde yaşayan var,
biz bu şekilde yaşıyoruz mesela.
Hemen her konuyu konuşarak çözüyoruz.
Ne mükemmel bir eşim, ne de mükemmel anneyim.
Oğluma ve eşime sitem ettiğim de oluyor,
'içimde bir volkan var, patlamak üzere,üstüme gelmeyin' diye uyardığım da.
Eşim bazen oğlana duyurmadan,muzurluk yapar,'volkan ne çeşit?Söndürebilirim' diye.
Çok kızdıysam arada trip de yaparım.
Ama bağrış,çağrış yaşamıyoruz,kavga, gürültü yok evimizde.
Neden mi? İkisi de çatışmalı evliliklerde büyümüş ve bundan duygusal olarak zarar görmüş çocuklarız biz eşimle.
Bu durumun farkına varıp,aynısını yaşamak ve oğlumuza yaşatmak istemedik.
Bir de ikimiz de 'üç günlük dünya,altı toprak, birbirimizi toprağa verene kadar güzel yaşayalım' diye bakıyoruz olaya'
Evlilikte huzuru ve dinginliği yakalamak,
hayata genel bakış açınızla ve kişilik yapınızla da çok ilgili bence.
Yani Fransız mürebbiylerle,steril ailelerde büyümedik. @witch hunt
Birimiz sinirliyse, diğeri susuyor gerginlik anında.
Hatalı olan özür dilemeyi,kırılan da uzatmadan özrü kabul etmeyi biliyor.
Bir de yaş aldıkça insan daha anlayışlı ve hoşgörülü oluyor.
Eeee biz de yaş aldık artık.

25 yıllık evliliğimde eşimden en ufak bir şiddet görmedim,ne sözel olarak,ne de fiziksel anlamda.
Hiç kötü söz duymadım ki 3-4 büyük kavgamız da oldu özellikle yeni evliyken.
Üstelik benim eşim çabuk parlayan, sonra da hemen sönen bir adamdır.
O parlayınca ateşe körükle gitmiyorum,odadan çıkıp onu yalnız bırakıyorum çıkarken de
'derin nefes almayı unutma' diyorum.
Ben de inadımı ve küsme huyumu törpüledim, keçi modundan, insani trip boyutuna geçtim.

Demem o ki 'geçinmeye gönlünüz var mı azizim?'
Hepinize evinizde huzur ve enişte beylerle mutluluklar dilerim.

bu sitede aldığın aşırı dozun etkisiyle duvara toslamışsın..kibarlık nezaket kadın erkek herkese yakışır ama bir bayana daha çok yakışır...demem o ki tepkini farklı bir şekilde gösterebilirdin..bu tokatin bir adım ötesi galiba tetiği çekip gazetelerin 2 . sayfasına konu olmaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…