Agzına yapıştırdım

Şiddete hayır olmalı ana slogan, zaten bir zaman sonra da erkege siddete hayır kampnyalari baslayacak cunku kadin haklarini savunmak adina kadinlari erkeklere dusman etmek cabasindalar.

Ilk geldiginde sakin sonra sinirli o kismi ben de anlamadim ve bir erkegin siddet gostererek yola getirilecegini sanmiyorum.

Anne önce çocuğa vurur sonra vurduguna pişman olur. Fakat anladığım kadarıyla sizdeki o da değil. Anlık öfke ile vurmuş olsaydınız hala ' iyi ki yapmışım değil mi?' modunda olmazdınız. Şiddet her türlü kötüdür fiziki sözlü fark etmez. Yazık evliliginize ve çocuğunuza...
Aranızda geçen veya birikmiş şeylerin muhasebesini iyi yapın bence tabii ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz. Fakat eğer çocuğunuz varsa bu ufak şeylerle ne kendinizi doldurun nede evliliginizi yıpratın derim

Hakkını savunmak demek çocuğunun yanında erkeğe tokat atıp rencide etmek mi demek oluyor?

Belli ki çok rahatsız olmuşsunuz.
Madem niye adama,kendinize yapılamasını istemediğiniz şeyi yaptınız ki?

Şiddet şiddet doğurur, bu kadar şiddet meraklısı olmayın. Eş tabi ki kötü söz söylemekte haklı değil de siz nasıl şiddet uyguluyorsunuz içinizden bu geliyor anlamadım. Çocuğunuz sizi sinir ettiğinde de böyle yapmıyorsunuz umarım

Şiddet tehdidine şiddetle karşılık vermek. İkiniz de birbirinizden hatalısınız. Eşinizin yaptığı yanlış, sizinki yanlışa yanlışla cevap vermek olmuş. Bir farkı yok. Birbirinizden özür dilemelisiniz.

Eşinizden ne farkınız kaldı şimdi

Onun tavrı doğru değil de senin ki doğru mu şimdi gerçekten yapıyor musunuz bunu eşlerinize yoksa burda millete hava atmak icin mi yazıyorsunuz bunları gerçekten psikolojik bir tedavi almalısınız sizin durum eşinizden vahim.

Eşin çok iyi bir adammış. Ben olsam karşılık verirdim. Eşinden özür dile bir daha seninle bu tarz konuşmamasını söyle. Öpüşün barışın.

Bir daha birşeye sinirlendiğinde o da sizin ağzınıza yapıştıracak muhtemelen.
Kadınsınız diye sizi haklı göremicem.
Yaptığınız çok çirkin, nasıl yüzüne bakacaksınız hayret doğrusu.

Onun söylediği cümle de çirkin ama ona "hadi çarp, vur da görelim" gibi cümleler kurabilir, öyle de dik durabilirdiniz. O zaman vursaydı da şimdi burda yüzde yüz haklı olurdunuz.

Bence çokta güzel yapmışsınız bidaha yapmıcaktır emin olun

Tencere kapak buluşmuşsunuz. Oda oyle vurulmaz boyle vurulur deyip birtane yapistirsaydi birbirinize tekme tokat girerdiniz sanirim. Korkunc. Ayrica cok rahat bosarim diyebiliyorsaniz bosanin zaten neyi bekliyorsunuz ki? Birde lutfen Turkceyi duzgun kullanin. Okumakta zorlaniyoruz.

Son düzenleme:
Reactions: Kuf
Gerçekse sıkıntı atıyorsa daha da sikinti. Doğru dediniz. Profil fotoğrafınız çok tatlı Maşallah Allah nazarlardan saklasın.

İkinizin de tavrı yanlış.
Erkeğe şiddet normal de;
sadece kadına şiddet mi yanlış?
Hayır, şiddetin her türlüsü yanlış..
Hiç olmamış yanı bu yaptığınız;
haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz..

Onun soyledigi cokk yanlis ama sizin dr vurmaniz yanlis... Niye oyle yaptiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…