Agzına yapıştırdım

İyi olmuş diyenleri işaretledim dayak yiyen bir kadın konusunda yakalıyacam
Cidden bunu yaparmisiniz. Esime bitane yapistiricam dedim, oda bana vurdu tarzi bir konuya yorumlari cok merak ettim dogrusu. Ne kadar yanli hakkaniyetsiz kadin yanli adalet yoksunu yorumlar yapilmis.

Madem normalin dışında bir durum sizin için, gerginlikten oldu herhalde.
Siz elinizin tersi ile yapıştırdınız , biraz önce bi çakıcam ağzının ortasına diyen adam sakinliğini korudu öyle mi?

Bunun karşılığını mutlaka göreceksin gibime geliyor..iki trip yapıp otursaydın içine sinmeyecekmiş ya bakalım rövanşını göğüsleyebilecekmisin ?

Birde her kelimenizin arasına nokta koymak neyin nesi?dura dura mı konuşuyorsunuz normalde de

Bence kocan evine zorla geliyodur, sirf cocuk icin katlaniyodur sana. Sen devam et o kimki ya sana sinirle bile olsa laf soyliycek. Bide vurdum haddini bildirdim diyosun. Boyle seyler birikir birikir sahibine geri gelir unutma..

kusura bakmayın da davranısınız çok yanlış! erkek yapınca yaygara kopuyor da kadın yapınca neden kopmuyo? siz uyguladıgınız şiddetten memnun musunuz? o yapsa bir imzaya bakar siz yaptıgınızda ne oluyor? ben olsam eşinizin yerinde imzaya bakar kısmını uygulamaya geçirirdim!

Uzun zamandır bir yazıyı okurken böyle keyif almamıştım..
Elinize sağlık :)
Diğer kadınlar yapmasaydınız falan diye yorum yapmış ama taviz tavizi doğurur.
'Elimin tersiyle çarpacam ' demekte bir şiddettir. Eyleme geçip geçmemesi önemli değil.

Ne kadar saçma. Kadının vurması normal mi yani? Tamam koca kişisi kötü konuşmuş ama kadın neden vuruyor ve ısrarla yaptığını savunuyor. Ne kadar ayıp. Siz çocuklarınıza da şiddeti öğretin lütfen. Okulda arkadaşı tarafından iteklenen çocuğunuz gitsin onun kafasını kırsın, taviz tavizi doğurur neticede. Çocuğunuz var mı ya da olacak mı bilmiyorum ama Sizin yetiştireceğiniz çocuğa yazık.
Şiddet yanlısı insanlar da hep sizin eseriniz

Bütün mesajları okudum da şimdi..
Cidden hayretler içerisindeyim!!!
Yani sırf zahmet edip ,çocuğuyla dışarıda bekleyen bir kadına anahtarı getirdi diye 'Ağzının ortasına yapıştırırım,görürsün' diyen tehditkar erkek şiddet uygulamıyor , ama kadın uyguluyor öyle mi !
Gerçekten inanılmazsınız.!

Benim bir kuzenim vardı. Vardı diyorum yıllardır konuşmuyoruz.

Neyse yeni evliydi, yaşıda 18 di. Kocasıda 27. Sokakta yürüyorlarmış kocası ile. Bir kızda karşı yoldaymış. Hani istemsizce bakmış kocası. Ardından çatttttt diye bir ses. Kuzenim kocasına yapıştırmış.

Annesine gelip anlatmış bide saksı. Baştan böyle yapayım ki tedbirli olsun bir daha yapmasın. Annesi de benim kızım ne akıllı diye güle oynaya anlatmıştı.

Sizin konunuzla alakası yok ama o kadar absürt gelmiştiki o konu bana. Sizin konunuzda da yaptığınız şey absürt. Kusura bakmayın.

Açıkcası sizin yetiştireceğiniz çocuklara/kadınlara yazık !
Benim çocuğumun önünde eşim bana 'senin ağzının üzerine yapıştırırım' dedikten sonra benim çocuğum neyi öğrenecek peki!
(eğer çocuğum erkek ise) Sadece kadına laf söyleyebilmeyi mi? hakaret edebilmeyi mi? yoksa bunu eyleme dökebilmeyi mi ?
Ben çocuğuma şiddeti değil , hakkını aramayı eğer hakarete uğruyorsa bunun bedelini ödetmeyi öğreteceğim!!,
Siz kızlarınıza hakarete uğradıktan sonra susup oturmayı öğretebilirsiniz..
(eğer çocuğum kız ise) Bir laf yedikten sonra susup oturmayı mı öğrenecek, belki daha flört dönemindeyken hakarete uğradığı kişiyle ilişkisine devam edip , iğrenç bir evlilik yapacak..Çünkü annesinden bu hakaretlere uğramanın yanlış birşey olmadığını, büyütülmemesi gereken birşey olduğunu gördü öyle değil mi ??
Kadına şiddetin asıl nedeni işte bu düşünceler..Ve maalesef böyle düşünceler yetiştiriyor çocukları..

sizin savunduğunuz evlilikte çocuklar şiddete şiddetle karşılık vermeyi öğrenir
şiddetten korunmanın bir çok karşılığı vardır
şiddete eğilimli bir eşle devam etmeye bilirsiniz mesala
çocuklarınızada şiddete meyilli insanlardan uzak durmayı öğretirsiniz

Tabiki hayir. Ama o islerin nasil.oldugunu anlasin
Siz böyle davranmaya devam ederseniz bi gün o işlerin nasıl olduğunu anlatır, ağzınız yüzünüz dağılmış dolanırsınız hastanelerde darp raporu almak için.
Bence siz anlayamamışsınız o işlerin nasıl olduğunu.

Daha insancıl davranmayı deneseniz. Ben zaten konuda adamın söylediğinin hoş olmadığını söylüyorum. Kadın tabiki de tepki göstermeli ama bu ağzına vurmak olmamalı. Söylediğimden kadının her lafa susup oturması gerektiğini mi çıkartınız? Çok garip gerçekten

Hay ağzınıza sağlık

Sinirle seni öldürücem demekle gerçekten öldürmekte aynı şey zaten

Karşılıgını vermedigine dua et...ben adam olsam aynisini yapardim sana. Onun ettigi laf hos degil buna karsilik "hadi bir dene de gor neler oluyor" diyebilirdin, yaziklar olsun der 3 gun falan konusmayabilirdin vs...ama bunu yapamazsn kocana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…