- 20 Eylül 2017
- 2.398
- 9.467
- 158
- 38
yok ben hic inanamadim adam hatali evet ciddi bir konuşma yapabilirdi amma agzina caktim ohhh hakliyim demesi küçük bir meseleyi icinden cikilmaz bir hâle getirdi ve sokkk boşanma davasi açıyorum eee evladın ne olucak hani hic kavga etmeyen bir aileydi bir anda bu derece degisime ugranmaz degil mi aklim almadi benimLütfen biraz sakin olup,aklı selimle hareket etmeye çalışın.
Bu kadar insan size hatalı olduğunuzu söylüyor, tek tük size hak veren üyeler de olmuş ama çoğunluk hak vermiyor.
Lütfen biraz özeleştiri yapın.
Boşanma davası açmayı düşüneceğinize yapıcı olup bu sorunu bir krize dönüşmeden çözmenin yollarını arayın.
Ortada bir çocuk var,ego savaşına kurban etmeyin onu,yazıktır,günahtır.
Ciddi ciddi, eşinize vurdunuz mu? Eşiniz ileri gitmiş kabul ama vurmak ne demek yahu? Siz ona vurduğunuz da o size yumruk atsa, şimdi kocam beni dövdü diye ağlıyordunuz. Efendi adammış vessellam. Biri elinin tersiyle benim ağzıma vursa ben de vururum çünkü. Çok ayıp etmişsiniz.Arkadaslar..kisaca anlatacagim
Cocugumuzu parka.goturdum.Anahtari evde unuttum
Esimi aradim.isi eve 10 dakika arabayla...cikmasina yakindir
Dedim.anahtari evde unuttum..geliyorum dedi.
Geldi.anahtari verdi ve gitti.
1 saat sonra eve geldi..köpuruo bana..bende senin.icin zor olduysa.keske.soyleseydin kapida.beklerdik dedim.
Bana dedi.ki elimin tersiyle agzinin ortasina bir cakicam dedi
6 yillik evliligimde.ilk.kez duydum şok oldum
Ve elimin tersiyle.agzina yapistirdim.
Hadi sende.bir dene goreyim hadsiz sen bana sozlu siddet dahi.uygulayamazsin.haddini bil.bir imzaya bakar bu is dedim..bu ani unutma.dedi.bende bencede unutma ki agzinadan cikana dikkat et dedim..yorum sizin.
Merak ediyorum, başın göğe erdi mi?
Adam sana el kaldırmamış, yapıştırırım demiş sadece, dediğini yapacağı anlamına gelmez, göz dağı vermek istemiş.
Sen de büyük bir başarı gibi ağzının ortasına vurdum diyorsun, aferin.
Neyse.
Siz bu konuyu neden açtınız ki. Yaptığınızdan gayet memnun ve gururlusunuz. Sanırım övgü beklediniz bu "cesur" ve "dik" tavrınız için ama bence de hiç hoş olmamışIyi.iste.ondan asagi.olmayacagimi.gorsun ki.bana.bos keseden atmasin.siz.napardiniz..trip mi
Boşanırsan boşan bize ne kocanda kurtulmuş olur şiddet görmekten
Noktalamalardan nevrim döndü zaten bide oh iyi yaptın diyenlere böyle bakıyorum kocası şöyle bi ağzına çaksa oh iyi oldu desek bizde bariAtarını severim :) :) bibi
Noktalamalardan nevrim döndü zaten bide oh iyi yaptın diyenlere böyle bakıyorum kocası şöyle bi ağzına çaksa oh iyi oldu desek bizde bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?