Agzına yapıştırdım

yok ben hic inanamadim adam hatali evet ciddi bir konuşma yapabilirdi amma agzina caktim ohhh hakliyim demesi küçük bir meseleyi icinden cikilmaz bir hâle getirdi ve sokkk boşanma davasi açıyorum eee evladın ne olucak hani hic kavga etmeyen bir aileydi bir anda bu derece degisime ugranmaz degil mi aklim almadi benim

Birbirine siddet uygulayan evli ciftler sonra birbirinin yuzune nasil bakiyor? Ayni yataga nasil giriyor?

Ciddi ciddi, eşinize vurdunuz mu? Eşiniz ileri gitmiş kabul ama vurmak ne demek yahu? Siz ona vurduğunuz da o size yumruk atsa, şimdi kocam beni dövdü diye ağlıyordunuz. Efendi adammış vessellam. Biri elinin tersiyle benim ağzıma vursa ben de vururum çünkü. Çok ayıp etmişsiniz.
Karı koca elinize ağzınıza bi ayar çekmeniz gerekiyor. Evlisiniz siz. Ana sınıfı arkadaşı değil.

Merak ediyorum, başın göğe erdi mi?
Adam sana el kaldırmamış, yapıştırırım demiş sadece, dediğini yapacağı anlamına gelmez, göz dağı vermek istemiş.

Sen de büyük bir başarı gibi ağzının ortasına vurdum diyorsun, aferin.

Neyse.

İyi şükür eşin öyle vurulmaz böyle vurulur diye etkiye tepki misali sana vurmamış .
Aslında hep yapmak istediğim şeydir ama neyse , eline sağlık diyim bari

Ha demiş, ha dediğini yapmış. Farkı ne?

İyi o zaman her sinirlenişinde "Kafanı kırarım", "Kulağının ortasına yersin" gibi ifadelerle gözdağı vermeye kalksın. Olacak iş mi?

İkisi de aynı derecede hatalı bence.

Iyi.iste.ondan asagi.olmayacagimi.gorsun ki.bana.bos keseden atmasin.siz.napardiniz..trip mi
Siz bu konuyu neden açtınız ki. Yaptığınızdan gayet memnun ve gururlusunuz. Sanırım övgü beklediniz bu "cesur" ve "dik" tavrınız için ama bence de hiç hoş olmamış

Valla bazı yorumları çok şaşırarak okudum... şiddet asagilik insanlara yakışıyor. Ne türlüsü olursa olsun.

Bir yorumunuz da vursaydi dalacaktim falan yazmissiniz .erkek gücü baskın gelir tek eliyle bile sizi yenik düşürebilir haberiniz olsun. Karşılık vermemiş olması size gereksiz bir güven vermiş bence bir insan olarak tekrar etmeyin bu hareketibizi ne de olsa ovunulecek birşey değil.

İkinizde hatalisiniz

Şimdi konuyu okuyan biri, kocasına aynı hareketi yapacak ve komalık olacak.

Kocanız, konuda ki eş kişisi gibi bu hareketi “naiflikle” kaldırmaz..çok küçük azınlık yurdum erkeği bu hareket karşısında tepkisiz kalır.

Aynı şekilde davranmayı düşünenlere küçük bir uyarı !

Yanlış anlaşılan bir konu var. Evlilikte sadece koca kişisi şiddet uygulayamaz değil, siz de uygulayamazsınız. Onun dediğini uygulamaya dökmüşsünüz ne farkınız kaldı? Yarın o da sana vurduğunda o günü hatırlatacak. O zaten haksız, sende haksızsın. Böyle olaylar döner dolaşır yine sizin evliliğinizi bulur ve yıpratır. Gerek yok.

helal kız sana takdir ettim valla. ne yapalım yani, demeseymiş öyle saçma bir cümle.

Noktalamalardan nevrim döndü zaten bide oh iyi yaptın diyenlere böyle bakıyorum kocası şöyle bi ağzına çaksa oh iyi oldu desek bizde bari

Bende anlamadim onları siddet siddettir.Bu konuda mağdur koca kişisi valla o sinirle vursaydi ,yine kendine hakim olmuş tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…