Agzına yapıştırdım

eşinden farkın yok onun söylediği şeyi sen uygulamışsın. ve bir imzaya bakar tehditi de çok itici.vuracağına, tehdit edeceğine farklı bir şekilde tepki gösterip kırgınlığını ifade edebilirdin.

Haklu mi size.inanamiyorum.yaa.adam.fiziksel.uatunlugunu kullanarak.beni tehdit ediyor..onla ayni cevabi vermem.on bunu uygulamak.olur.ben aynen onu sozle.tehdit etsem.aman allahim.ne korkardi.benden yaa...ya da aaaa.bu yaptigin.beni.cok.kirdi desem emin.olun cok ama cok.etkili.olurdu..kocam.evliligimizde level atlamak istedi bende ona benim.bunlari yemeyecek onun beni tek yumrua.serecegini bildigim.halde ona korkup pisacak.bir kadin olmadigimi.gordu..siz bu kafayla devam...

Siz şiddete karşı değilsiniz ki, size uygulanmasına karşısınız.

Eşiniz hatalı ama yaptığınızın da onaylanacak yanı yok, kusura bakmayın.

Bu şekilde çözüm bulduğunuzu sanmanız da ilginç, verdiğiniz mesaj “şiddeti asla kabul etmeyeceğiniz” değil, “şiddete uğrarsanız karşılık vereceğiniz” çünkü. Bu evlilikte sözlü, fiziksel şiddetin yolu açılmış bence, işin sonunun güzel bir yere varması zor.

Siz yorum sizin demişsiniz ama eleştiriye acık değilsiniz, saglıklı düşünemiyorsunuz, kendinizi haklı görüp sadece haklılığınızı savunuyorsunuz
Evet söyledigi cümle yanlış ama bu sizin şiddet göstermenizi gerektirmez ciddiyetinizi konusarakta veya tavırlarınızlada anlatabilirsiniz
Evliliğinizi cok güzel bir tokatla yıkabilmişsiniz ve dediginiz gibi evliliğiniz 6yıldır mükemmel olsa kavgasız bişeysiz kaybetme korkunuz olurdu bu kadar hırs bu kadar öfke normal değil

Siz kendinizi cidden haklı görüyorsunuz. Bu ciddi bir sorun. Sorun eşinizi "tehdit etmek" istemenizde ve eşiniz tarafından "tehdit edildiğinizi" düşünmenizde.
Eşler birbirini sever sayar. Tehdit etmezler. Burada eşinizin haklı olduğunu söyleyen biri olduysa yorumunu görmemişimdir. Söylenen genel olarak SİZİN HAKSIZ olduğunuz idi.
Evet

ona korkup pisacak.bir kadin olmadigimi.gordu..siz bu kafayla devam...
Biz tırsak, pasif kadınlarınız. Çünkü kocamızın, eşimizin, sevgilimizin ağzına elimizin tersiyle oturttmuyoruz bir tane. Yemin ediyorum. Kahvede "laynn oluuummm karının karnından sıpayı sırtından zoppayı ehsih etmeyecen" diyen adamdan bi farkınız yok. O da errrrrrkekkliğini kanıtlıyor kadın döverek. Siz de "pısırık" bir kadın olmadığınızı kanıtladınız. en birinç siz oldunuz.

Bir de kadın erkek eşitliği deriz ben burda bir eşitlik göremedim o şekilde karşılık vermeniz yanlış olmuş

Şiddet nefsi müdafaa halinde mübahtır. Yaptığınız şey doğru değil. Günü geldiğinde size gerçekten vurma iznini çıkarmış oldunuz.

Cookk fazlaa tepkiler eşine konuşarak tepkini gösterebilirdiiin ağzına çarpmakta nedir yaa vallahi şoktayım. Ayrıca eşiniz fena kinlenmiş, umarım bu hareketinin geri dönüşü muhteşem olmaz.

Yaptiginizi ben yapsam eşim beni bosar o yapsa ben onu bosarim size hayret ettim nasıl vurdunuz esinize hayret ettim nasıl sessiz kalmış sinirle ole bi söz söylemiş olabilir ama yapmak daha kötü ondan biraz abartmissiniz ikinizde küçücuk meseleyi

Siz şimdi gözünde güçlü olduğunuzu mu sanıyorsunuz böyle yapmakla .Bence çok yanılıyorsunuz eşinizin önünü açmış oldunuz .Hiç avutmayin kendinizi dik durdum diye .

zaten sizi kırması etkili olmuyorsa attığınız tokat da pek bir şey ifade etmemiştir.. gelecek kavgada kafayı suratınıza gömer, siz de ona göre bir teknik geliştirirsiniz.. sonra levelları çifter çifter atlarsınız..

Siz şimdi gözünde güçlü olduğunuzu mu sanıyorsunuz böyle yapmakla .Bence çok yanılıyorsunuz eşinizin önünü açmış oldunuz .Hiç avutmayin kendinizi dik durdum diye .

Katılıyorum. Bence bir sonraki kavgada asıl sonuçlar ortaya çıkar. Bu saygısızlıklar ve şiddet bir kere başladımi arkası gelir

Bence iyi yapmışsın eline sağlık düzgün konuşmayı öğrensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…