Sırf buraya yazmak için mi adamın ağzına yapıştırdınız acaba
Siz yorum sizin demişsiniz ama eleştiriye acık değilsiniz, saglıklı düşünemiyorsunuz, kendinizi haklı görüp sadece haklılığınızı savunuyorsunuzHic yasamazdik
Haklu mi size.inanamiyorum.yaa.adam.fiziksel.uatunlugunu kullanarak.beni tehdit ediyor..onla ayni cevabi vermem.on bunu uygulamak.olur.ben aynen onu sozle.tehdit etsem.aman allahim.ne korkardi.benden yaa...ya da aaaa.bu yaptigin.beni.cok.kirdi desem emin.olun cok ama cok.etkili.olurdu..kocam.evliligimizde level atlamak istedi bende ona benim.bunlari yemeyecek onun beni tek yumrua.serecegini bildigim.halde ona korkup pisacak.bir kadin olmadigimi.gordu..siz bu kafayla devam...
Biz tırsak, pasif kadınlarınız. Çünkü kocamızın, eşimizin, sevgilimizin ağzına elimizin tersiyle oturttmuyoruz bir tane. Yemin ediyorum. Kahvede "laynn oluuummm karının karnından sıpayı sırtından zoppayı ehsih etmeyecen" diyen adamdan bi farkınız yok. O da errrrrrkekkliğini kanıtlıyor kadın döverek. Siz de "pısırık" bir kadın olmadığınızı kanıtladınız.ona korkup pisacak.bir kadin olmadigimi.gordu..siz bu kafayla devam...
Hadi hep beraber kocaların ağzına yapistiralimGüçlü kadınım ben susun pis ezikler temalı konu
Haklu mi size.inanamiyorum.yaa.adam.fiziksel.uatunlugunu kullanarak.beni tehdit ediyor..onla ayni cevabi vermem.on bunu uygulamak.olur.ben aynen onu sozle.tehdit etsem.aman allahim.ne korkardi.benden yaa...ya da aaaa.bu yaptigin.beni.cok.kirdi desem emin.olun cok ama cok.etkili.olurdu..kocam.evliligimizde level atlamak istedi bende ona benim.bunlari yemeyecek onun beni tek yumrua.serecegini bildigim.halde ona korkup pisacak.bir kadin olmadigimi.gordu..siz bu kafayla devam...
Siz şimdi gözünde güçlü olduğunuzu mu sanıyorsunuz böyle yapmakla .Bence çok yanılıyorsunuz eşinizin önünü açmış oldunuz .Hiç avutmayin kendinizi dik durdum diye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?