Ah anne ah!

hic boyle annem olmadi
kayinvalidem de boyle degil.
yilda bir gidiyoruz, 3-4 gune cocuklarin gurultusu cok gelmeye basliyor,

ben de duygulandim su anda gercekten,
kiymeti bilin ya

Bende annemle gün içinde mutlaka konuşurum. Arada extra whatshaptanda yazışırız. Aramasa merak ederim zaten. Ama herkesin yapısı farklı tabi sizide anlamak gerek. Belki size 2 günde bir yeterli geliyordur.

Valla bende günde kac kez konuşuyorum sayısını bilmiyorum normal geldi bana...
Yas ilerledikce daha fazla ilgi istiyorlar sende annesin sitem edeceğine anlayışla karşılamalisin... Çünkü sende çocukların evlenip yaninda olmadığında ayni seyi yapacaksın...

Hiç göstermiyorum değil mi
Belkide yaşlandım artık ilgisi bana abartılı geliyor

Bizde de tam tersi annem beni aramazsa küserim hep benden beklersin evden ayrılmamı mı bekliyordun derim

Zararlı değil zaten lakin sevgisi ilgisi bunaltıyor
Çok ilgili insanlar ilgi bekler karşılığı olmayınca üzülüp hayal kırıklığı yasarlar
Annemde yaşıyor hissediyorum

Ben haftada bir yada 2 oturmaya giderim bazen haftada bir ararım bazen hiç aramam evlerimiz aynı mahallede yakın olduğu için arama gereği duymuyorum ama annemde bazen sitem eder arayıp sormuyonuz diye

S su-doku maşallah ya ben sizi 20 li yaşlarda filan tahmin ediyodum :)
Benim annemle iliskim fena yani 1 hafta filan aramasam aklına gelir arar .Ben genelde orada dert eksik olmadığı için aklıma geldikçe ararım ama sık sık arayınca da zorla konusuyomis gibi hallere giriyor pişman oluyorum . Kv ile çok şık konuşmuyoruz ama aradığımda annem gibi tavırlı konuşmuyor

Her gün konuşanlar ne konuşuyor merak ediyorum
Haftada bir ararım. Cuma günleri bekliyor normalde, beklemese 10-15 günde bir ararım herhalde.

Annem: Napıyosunuz
Ben: İyiyiz ne yapalım bildiğin gibi
Annem: Çocuklar nasıl
Ben: İyiler şükür, okula gidip geliyorlar. Sen nasılsın
Annem: Ben de iyiyim dün şöyle yaptık da böyle yaptık da geçen gün de şuna gitmiştim de ....
Ben: E tamam hadi görüşürüz

Iki uc gunde bir ararim bazen hergun zaten gun icinde whatsappdan da gorusuyoruz ama ben daha cok aramaya meyilliyim annem bebegim oldugundan mesgulumdur diye devamli aramaz benden de beklemez

Annem her gün bekler, aramazsam kendi arar, laf sokmaz.
Nerdeyse her gün görüşüyoruz da aslında.
Komşu falan yok, makul geliyor isteği.

Eşim de kayınvalidemi arar, 1 gün aramasa ya akşam arayıp azarlarlar veya yıllarca aramamışcasına trip atarlar.

Uzun konuşmuyorsanız duyurun sesinizi, mutlu oluyorlar.
Israrcılığına bir şey diyemiyorum, bizimkiler de öyle, özellikle babam.
Aynı soruya sinirlenmeden 5 kez hayır demem gerekiyor.

Bazen günde iki kere bazen haftada bir. Belli bir düzen yok. Annem de k.v de aynı. Herkes farklıdır. Çok ilgi bekliyorsa daha sık aramaya çalışın.

Zararlı değil zaten lakin sevgisi ilgisi bunaltıyor
Çok ilgili insanlar ilgi bekler karşılığı olmayınca üzülüp hayal kırıklığı yasarlar
Annemde yaşıyor hissediyorum
yani bu yaştan sonra onun huyunu, fıtratını değiştirmek mümkün değildir bence. Sizi çok zorlamayacaksa ilginizin dozunu bir tık arttırın. 2 günde 1 yerine, hergün arayın, bişey olmaz ki. Allah sağlıklı uzun ömürler verisin anneciğinize.

allahım annemi başımdan eksik etmesin yeterki ben onu günde on kere ararım. çocuğuna ilgili olan tüm anneleri allah başımızdan eksik etmesin.

Her ailenin dinamigi farklidir.
Annemle babami her gun her sabah ararim.Hatta bazi gunler ogleden sonra "eee napiyosunuz" diyerek te ararim.
Abimle haftanin 3 gunu o da onun diyaliz gunleri ararim ya da o arar.H.sonlari da konusuruz.
Abim de 40 yasinda.Annemler gunde belki bazen 2 defa arar.
Dedigim gibi biz de rituel bu.Her ailede farklidir ama.

Annesinden uzakta büyümüs anne sevgisi görmemis biri olarak bunu bir dert olarak görmedim.
Keske bütün dertler böyle olsa

Günde iki kiz (Kızımı bırakıp alırken) birbirimizi görüyoruz. Çıkış saatime kadar bir kez telefon görüşmesi oluyor. Hafta içi bir gün saat 9'a kadar yanlarında oluyorum ki pazartesi oradaydım bugün eve döndüm diye "Insan biraz oturur." diye sitem etti. Cumartesi günü de kahvaltıya gitmeyince sitem etti. Pazar günü o beni aramadan aramamışsam büyük problem :)
Aaa bir de hafta içi eve döndükten sonra hiç konuşmadıysak "Tabi kızın var. Biz kimiz ki?" diyor.

Aynı benim annem sanırım annelerin genelinde bu durum var. Bazen bunalıyor insan haklısınız. Allah yine de eksikliklerini göstermesin:)

baş tacı edin baş tacı.. anne bu ya ne olursa olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…