Ah anne ah!

Evlerimiz 20 dk annemlerle annem calsiiyor her sabah ve ogleden sonra gorunutlu konusuruz ablam iatanbulda sabah 1 saat bulasik yikarken telde gorusuruz annem aksam is cikisi gelir hafta sonlari beraberiz :) gayet mutluyum bu durumdan o yuzden anneniz abes gelmedi bana annem 49 yasinda bu arada

Benim annemle hergun konuşuruz ama aramasam sitem etmez ama babam bı gün aramiyim ertesi gün kendi ararsa uzun zamandır aramiyosun diye bi ufak sitem eder ama bu çok düşkünler evlatlarına bugüne kadar bi zararlarını görmedim annem benimde yememe icmeme hala karışır yemiyosun icmiyosun kendine bakamiyosun vs der . Evliyim bu arada ve hamileyim annem günde üç dört kez arıyor:))) şimdi evladım olunca onu anlıyorum anlamasına ama bende bunalıyorum . Yine de bugüne kadar anne baba olarak gerçekten kardeşlerim ve benim iyiligim için çalışmaktan başka bişey yapmadılar evlatlarını maddi manevi somurmediler her yaşadığımız zorlukta hala bize destek olurlar hiç bir şekilde zararlarını görmedik şimdi ben nasıl diyim anne az ara beni baba sitem etme vs diye .bu kadar emek veriyorlar ve hiç bir çıkar beklemeden tek istedikleri şey arasın sorsun sesini duyiyim .

ben annenizin ekstra bir ilgi beklediğini düşünmedim.anneniz yani zaten günlük/günde 2 kere aramak lazım fani dünya

torunları icin yaptıgında ne var ki?
bazen boş şeyleri dert ediyorsunuz.
Torunlar genç kız oldular ama annem için çocuklar daha
Kızlar bunu komik buluyorlar
Yavrularım der büyüdüler arada ağlar
Geçen civciv almış bizim küçüğe
Anne ne yapıcaklar bunları severler diyor
Birine küçük ismini vermiş diğerine büyüğün
Çiçeklerine bile torunlarının ismini vermis
Büyük kızı arıyor annem bugün içli köfte yaptım senin için gel diyor
Annane sınavın var çalışmam lazım diyor
Yok ama senin için yaptım
Dedende yiyemiyor tansiyonu var diyor
Şimdi nasıl bir cevap versin torun ananeye

Beş ay oldu sesini duymayalıkeşke arasam da telefonu açsa sitem etse ne çok isterdim .bende bunaltıyor çok sıkıyor bizden başka dünyası yok diye çok kızardım şimdi o sesi duyamamak içimi yakıyor

büyük olabilirler ama onlar onun torunu ve davranıslarında yanlıs bir sey yok. arayıp sormasa sevmese o zamanda başka bir sey bulursunuz.
Ben size katılmıyorum.
Yanlış bişey yok bunlarda

Sabah aksam görüntülü konusuyoruz bazen fazlada olabiliyor. Sabah annemle aksam babam annem, annem aramazsam hafta sonu yazar uyandin mi diye:)

42 yaşında misiniz
Belki bizim abartılı bulmamızın sebebidir yaş

Baktım da annemi en son 2’sinde aramışım.

Konuya yorum yapan herkese teşekkür ederim
Evet benimkisi biraz tatlı dert
İnsaniz nihayetinde denetlenecek illaki birşey buluyoruz
Buaralar benimde derdim sevgi delisi annem
Tabiki annemi çok seviyorum

Allah gecinden versin kaybettiğiniz zaman şu açtığınız konudan utanacaksınız

Ben 18 yasimdan beri ayrı yaşıyorum 2 senedir yurtdisindayim en az 2 günde bir konuşurum annemle çoğunda görüntülü hatta. Bi şikayetim yok ben de sık sık arıyorum özlüyorum cunku. Ama iki gün müsait olamadım dönemedim diyelim annem fenalık geçirir cidden 20 kere arar olmadı erkek arkadaşımı arar birimize ulaşana kadar bi buna sinir oluyorum gereksiz yere olayı dramatize eder yani her seferinde de özür diler yine yapar

Ben annemden 1.5 saat uzak mesafedeyim her gün konuşuruz bir gün o aramasa yada ben aramasam merak ederiz

Ben alıştım bu duruma :))

Aslında ben babama daha çok düşkünüm ama içimden hiç 2 kelime konusamazdim o ilgiyi göremeyince hala konuşamam nadir ararım babami. Ama yeni evli olunca mi ne annemi 1 gün arasam ertesi günü hiç aramasa kızar trip atarım ama napiyim ilgi bekliyorum özlüyorum aynı şehirde olsak bile :)) kaynvalidemle heer gün 2 defa falan konuşuruz ben aramasam o muhakkak arar halbuki aramız 10 dk ve 3 günde 1 muhakkak görüşürüz gitmeyince zaten yüzü asılır ben gün içinde aramasam akşam üstü arasam falan masalllahh efulim günaydın annem der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…