Ah anne ah!

Annemle günde 4 defadan az konuşmayız. . 2 çift laf eder kapatırız hemen. Normal geliyor bana. Pamuk annem benim

Tüm anneler böyle hepimiz nene evinden dönünce kilo alıp dönüyoruz bu dertmi yani

Ne güzel işte.Anne babalar yaşları geçtikçe çocuk gibi oluyorlar.Ben hiç bir salınca görmedim.Bence öyle bi anneniz olduğu için şükredin.

İki günde bir ararım.
WhatsApp tan da yazışırız.
Kısa ve günlük konuşmalar olur bunlar.
Ola ki 3-4 gün oldu aramadım, kendi arar ve trip atmaz.
İki küçük çocuğum var, bilir meşguliyetimi.

Annemle hergün konuşurum ama laf olsun diye değil merak ederim sesini duymak isterim. Özellikle de çocuğumun yanında yaparım ki böyle görsün öğrensin, bende yaşlanacağım aranıp sorulması gerektiğini bilmesi lazım. Bu arada hergün konuşmaZsam rahat edemem annem benimmm

Biz annemle neredeyse her gün konuşuyoruz. 3 gün aramasam, niye aramadın diye sorar.

İnsanlar yaşlandıkça çocuklaşıyor olabilir. Nasıl ki bizler küçükken onlardan ilgi bekliyorsak, bence yaşlandıkça onlarda bizden bekliyor.

Evet yaş ilerledikçe ilgiyi arttırmak gerekiyor.
Ben, annem ve oğlum birlikte yaşıyoruz
Oğlumu öpüyorsam onuda öperim
Hafta sonu Cumartesi oğlum nereye isterse oraya götürürüm, pazarda annem nereyi isterse oraya.
Aynı evde yaşıyor olmamıza rağmen günlük en az 4 kere ararım ne yaptın, nasılsın diye
Yani anlayacağın S su-doku
Maksat gönülleri hoş olsun.
Yoksa bıraksalar Cumartesi-Pazar kimse üzerimden pijamalarımı çıkarttıramaz

Annemi her gün ararım , konuşurum.Konuşmazsam rahat edemem.Sesini duymak isterim.Annemse beni hiç aramaz yorgunum dinleniyorum uyuyorumdur diye rahatsız etmek istemez.Hiç aramaz ama.Ben de bundan şikayetçiyim !! Ara beni anne !

Her annenin yaptgi seyler bunlar dert etmeyin

Haline şükret :)
Günde bi kaç posta konuşuruz ordan burdan falan :) arasa ulaşamasa herkesi arar ortalık karışır
Hatta yeni evliyiz pikniğe gittik kaynanamlarla haliyle geç döndük :) şebeke çekmiyordu herkesi aramış az daha dönmesen jandarmayı arayacaktım diyor :) bu arada tek çocuğum.. sen ters köşe yap devamlı anneni ara bunalt onu trip at beni aramıyorsun diye

Benim annem niye aramiyosun demez,kendisi arar sorar beni hemen hemen hergun iyi olduğumu bilince de kapatır. Çok yakın otururuz 2-3 dakika mesafe var arada ama oda 2-3 gün gitmesem özledim gel der

yaş aldıkça çocuklaşıyor derlerya gerçekten doğru...ayrıca ilgi istekleride artıyor...

Her gün ya o beni ya ben onu ararım. Nbr nasılsın konuşması olur. Kızın videolarını whatsaptan atarım o şekilde.

Böyle anne sevilir. Ben annemle günde 2 kere konuşurum. Uzak bir şehire evlendim. Gidince de etrafımızda pervane olur ne yapacağını şaşırır. Canım annem. Sizin anneniz de seviniyordur, gidince içinden geliyordur.

Günde 5 - 6 kere konusuruz görüntülü vs. Torunlarını özlüyor beni merak ediyor. Anne bu yani siz evladınızdan 1 gün haber almadan rahat edebiliyor musunuz ?

İnsanları kendi haline bırakmak ne demek anlayamıyor bazen insanlar. Beni biri aramıyorsa alınsam da üstüne düşmem kendi bilir. Eşim hariç tabi. Annem aramasa hiç de aramıyorsunuz diye dalga geçerim ama uzatmam. Ki en fazla 2 günde 1 konuşuruz . Bazen insanlar bir başkasının hayatına (bu oğlu kızı kardeşi olabilir) dahil olmayı abartıyorlar. Hele evli bir insanın başka sorumlulukları hayat telaşesi olduğunu düşünmüyorlar. Evlenmemiş kuzenlerim vardı ve okumamış. Eskisi gibi gidip gelemediğim için bana hesap sorup mesafe koydular. Tek dertleri oturup sohbet edip kahve içmek ya da gezmek olan insanlar bir başkasının kafasında ne gibi telâşları olduğunu görmezden geliyorlar. Biz de yaşlanıcaz hep böyle genç kalmıcaz inşallah o dengeyi kurabiliriz.

Ben her gun ararim annemi. Ikimizde evdeyiz. Konusuyoruz boş kaldikca. Kayinvaldemi de gun aşıri vs konusuruz. Yakiniz ev olarakta

ben pek telefonda konuşmayı sevmiyorum yani cok muhabbet edemiyorum halini hatırını sorarım haftada 2 kere ararım aramayınca anam merak eder uzun sürmez konuşmamız ama sesini duymak bile onlara yetiyor kaynanam yakın bana hep aradığı için bana fırsat kalmıyor dün konuşsak görüşsek bile bugün arayınca ee ne var ne yok diyo artık aynı cvplari vermekten sıkılıyorum ama o sıkılmıyor bi gelini olunca ona da hak veriyom ama bende çok samimi olamiyorm herkesin huyu farklı bi şekilde idare ediyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…