- 28 Ocak 2016
- 43
- 34
- 8
- 28
- Konu Sahibi Kedilimadam
-
19 ikimiz deYaşlar kaç
aynı üniversitede aynı bolumdeyiz bazen siniflarimiz yanyana oluyor :/Yol ver gitsin güzel kardeşim bu erkeklere güvenme fazla boşveeerr
Evet ama sevdigim için yaptım bu sözlerden sonra bir şey yapmam artik tabi ki de insan paylaşmak istiyor.Kendinizi bu kadar rezil ettiğiniz için ilerde cok pisman olacaksiniz.
Aklinizi basiniza alin derim.
yeni üye mesajları bana inandırıcı gelmiyor
ön yargı biliyorum ama engel olamıyorum
Okuduğuma çok sevindim bunları gerçekten. Duymak istiyorum çünkü. Çok teşekkür ederim. Evet daha yeni ve geçecek ben de inanıyorum :))Hepimiz bir zamanlar yeni üyeydik :)
Kedilimadam üzülmemeye çalış artık, sen elinden geleni yapmışsın. İyi açıdan bak; "acaba biraz daha çaba sarfetseydim düzelir miydik?" diye bir soru işareti kalmayacak aklında. Evet canın yanabilir çok taze bir ayrılık. O pisliğin sözleri de acı verici ama arafta bırakmamış, inan öylesi daha zor. İyileşmeye odaklan. Artık daha güçlü bir genç kadınsın. Hepimiz geçtik bunlardan, değmeyecek çapsız herifler için gururumuzu bir kenara bıraktık zamanında. Geçiyor ve bir daha hiçbir şey o kadar üzmüyor, sana garantisini veriyorum :)
Okuduğuma çok sevindim bunları gerçekten. Duymak istiyorum çünkü. Çok teşekkür ederim. Evet daha yeni ve geçecek ben de inanıyorum :))
Umarim yıllar sonra ben de sizin gibi başka bir genç kıza sesleniyor olurum. Gercekten bir yılımi harcadigim insanın o olduğuna ınanasim gelmedi. Ama ınandim artık. Şimdi yaşanması güzel en azından daha fazla da sürebilirdi. Ve umarım hak eden adamlara denk geliriz artık :)Beni yıllar önceki minervaya götürdün :) Sevginin her şeyden kutsal olduğuna, arkasında durmak gerektiğine inanan o cesur genç kıza. Bizim şanssızlığımız bunu hak eden adamlara denk gelmemiş olmamız. Ama böyle hıyarlar yüzünden sen sen olmaktan vazgeçme tamam mı :) Bir gün çok mutlu olacaksın.
Ya her karsilasmanizda ne hissediyorsun, cok zor yani. Gözden ırak olsa tamam damerhaba canım
yaşıtız, ben de eski sevgilimle aynı üniversitedeyim, biz de 1 yılın sonunda ayrıldık.
tek fark benimki senden daha eski sadece :) 3 ay olacak yakında
benim de konum var hatta. insanlar bana da geçecek geçecek diye öneriler yazdılar. okumak sana iyi geliyorsa eğer bi bak bana atılan yorumlara :)
yalnız olmadığını bil diye söylüyorum
ve de zamanla azalıyor, gerçekten
bende daha bitmedi ama bittiğinde "zamanla bitiyor, gerçekten" yazacağım. şimdilik azaldığını söylemekle yetineyim :)
başlarda çok kötüydü. gerçekten çok kötüydüYa her karsilasmanizda ne hissediyorsun, cok zor yani. Gözden ırak olsa tamam daikimiz de yazariz bir gün umarım bittiğini :)
Hahah şu devamsızlık olmasa da ben de uğramasam guzel olacak her şey eminim zaten olmazmis onunla da kendi açımdan. Bir insanı ayrılırken tanırsın derler ya. Öyle oldu. İyi hissediyorum yorumları okuyunca. Herkes yaşamış bak bir sen degilsinbaşlarda çok kötüydü. gerçekten çok kötüydü
biz yazın ayrıldığımız için okulun ilk günü görünce çok fena oldu, bu zamana kadarki üzüntülerim üzüntü bile değilmiş dedim. o kadar diyeyim sana
ama zamanla görmeye de alıştım
zaten ben okula pek uğramadığım için çok az görüyorum
ama görünce de eskisi gibi içim acımıyor sadece ona sinirleniyorum
Yaa ne güzel. Gerçekten zaman demek ki ilacı bunun :) ben de 3 yıl görmek zorundayım maalesef. Doğru söylüyorsunuz en güzel zamanlarim böyle degmeyen biri için üzülmekle geçmemelidir. .1. Sınıfta ayrılıp 3 yıl yüzünü görmek zorunda kaldım :) ben de 19 dum ayrildigimda.. şimdi 13 yıl sonra gülme geliyor o günleri hatirlayinca.. tabi o zaman zordu.. ayrılan bendim ve zordu.. seni kolundan tutup çıkarmaya çalışmış o anı unutma.. o ana sarıl ki çok yakında görünce tek soyleyecegin şey "ıyyy" olacak emin ol.. ne kadar basitmis sen göster ona.. mutlu ol neşeli ol derslerin çok iyi olsun hep gül.. Bu zamanlar geri gelmeyecek inan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?