Ah ayrılık

Kedilimadam

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
43
34
8
28
Merhaba tatlı kk kadınları. Bugün size bir haftadır hayatımda olan saçmasapanligi anlatmak istiyorum artik. Bir yıldır bir ilişkim vardı. Çok severdik birbirimizi. Bana hep derdi ki biz özeliz ben hiç bir kızı böyle sevmedim. Ciddiydik. Ben öyle düşünmüştüm en azından. Daha 19 yasindayiz ne ciddiligiyse.
İşte ben her zaman çok mutlu değildim bu çocukla. Ama seviyordum işte. Hep ayrılmak istedim hep ikna etti beni. Bazen geldi omzumda agladi.
İşte geçen hafta ben yine ayrılalım dedim. Çünkü bana iki gün mesaj atmadi. Atma artık istemiyorum dedim. İlk başta mırın kırın etti. Seviyorum ben seni dedi. Böyle sevme dedim. Çünkü sinirliydim. Sonra iki gün geçti sinirim geçince ben buna mesaj attım. Beni whatsapptan engelledi. Cevap da vermedi. Böyle yapınca bu zamana kadar gelen o olduğu için diğer gün evine gittim.
Senle biz farklı insanlarız dedi. İsteklerimiz farklı yapamıyoruz dedi. Sen beni sevmiyor musun dedim seviyorum dedi. Ama düşünmem gerek dedi. Yarın konuşuruz dedi. Ben de çıktım geldim. Sonraki gün aradım benim içim de bi şey yok artık seni sevmiyorum dedi. Tabi ben şok oldum. Üç gün dayandım.
Bugün yine gittim belki yine beni bekliyodur diye. Bugün ilk başta kolumdan tutup çıkartmaya çalıştı ama ben girdim. Seni istemiyorum ben artık dedi. Bir hafta oldu aklıma bi kere bile gelmedin sen benim dedi. Bir gün sürdü unutmam bak bu kadar basıtmis dedi. Çok şey paylaştım onunla ve ne hissedecegimi şaşırdım. İnsanlar bir günde nasıl böyle değişebiliyor..

Bendemi 19 yaşmdayken böyleydim aceba iki gün msj atmadın bitti o da beni watsaptan engelledi

yeni üye mesajları bana inandırıcı gelmiyor
ön yargı biliyorum ama engel olamıyorum

yeni üye mesajları bana inandırıcı gelmiyor
ön yargı biliyorum ama engel olamıyorum

Hepimiz bir zamanlar yeni üyeydik :)

Kedilimadam üzülmemeye çalış artık, sen elinden geleni yapmışsın. İyi açıdan bak; "acaba biraz daha çaba sarfetseydim düzelir miydik?" diye bir soru işareti kalmayacak aklında. Evet canın yanabilir çok taze bir ayrılık. O pisliğin sözleri de acı verici ama arafta bırakmamış, inan öylesi daha zor. İyileşmeye odaklan. Artık daha güçlü bir genç kadınsın. Hepimiz geçtik bunlardan, değmeyecek çapsız herifler için gururumuzu bir kenara bıraktık zamanında. Geçiyor ve bir daha hiçbir şey o kadar üzmüyor, sana garantisini veriyorum :)

Okuduğuma çok sevindim bunları gerçekten. Duymak istiyorum çünkü. Çok teşekkür ederim. Evet daha yeni ve geçecek ben de inanıyorum :))

Okuduğuma çok sevindim bunları gerçekten. Duymak istiyorum çünkü. Çok teşekkür ederim. Evet daha yeni ve geçecek ben de inanıyorum :))

Beni yıllar önceki minervaya götürdün :) Sevginin her şeyden kutsal olduğuna, arkasında durmak gerektiğine inanan o cesur genç kıza. Bizim şanssızlığımız bunu hak eden adamlara denk gelmemiş olmamız. Ama böyle hıyarlar yüzünden sen sen olmaktan vazgeçme tamam mı :) Bir gün çok mutlu olacaksın.

Umarim yıllar sonra ben de sizin gibi başka bir genç kıza sesleniyor olurum. Gercekten bir yılımi harcadigim insanın o olduğuna ınanasim gelmedi. Ama ınandim artık. Şimdi yaşanması güzel en azından daha fazla da sürebilirdi. Ve umarım hak eden adamlara denk geliriz artık :)

merhaba canım
yaşıtız, ben de eski sevgilimle aynı üniversitedeyim, biz de 1 yılın sonunda ayrıldık.
tek fark benimki senden daha eski sadece :) 3 ay olacak yakında

benim de konum var hatta. insanlar bana da geçecek geçecek diye öneriler yazdılar. okumak sana iyi geliyorsa eğer bi bak bana atılan yorumlara :)

yalnız olmadığını bil diye söylüyorum
ve de zamanla azalıyor, gerçekten

bende daha bitmedi ama bittiğinde "zamanla bitiyor, gerçekten" yazacağım. şimdilik azaldığını söylemekle yetineyim :)

Ya her karsilasmanizda ne hissediyorsun, cok zor yani. Gözden ırak olsa tamam da ikimiz de yazariz bir gün umarım bittiğini :)

Ya her karsilasmanizda ne hissediyorsun, cok zor yani. Gözden ırak olsa tamam da ikimiz de yazariz bir gün umarım bittiğini :)
başlarda çok kötüydü. gerçekten çok kötüydü
biz yazın ayrıldığımız için okulun ilk günü görünce çok fena oldu, bu zamana kadarki üzüntülerim üzüntü bile değilmiş dedim. o kadar diyeyim sana

ama zamanla görmeye de alıştım
zaten ben okula pek uğramadığım için çok az görüyorum

ama görünce de eskisi gibi içim acımıyor sadece ona sinirleniyorum

1. Sınıfta ayrılıp 3 yıl yüzünü görmek zorunda kaldım :) ben de 19 dum ayrildigimda.. şimdi 13 yıl sonra gülme geliyor o günleri hatirlayinca.. tabi o zaman zordu.. ayrılan bendim ve zordu.. seni kolundan tutup çıkarmaya çalışmış o anı unutma.. o ana sarıl ki çok yakında görünce tek soyleyecegin şey "ıyyy" olacak emin ol.. ne kadar basitmis sen göster ona.. mutlu ol neşeli ol derslerin çok iyi olsun hep gül.. Bu zamanlar geri gelmeyecek inan..

Hahah şu devamsızlık olmasa da ben de uğramasam guzel olacak her şey eminim zaten olmazmis onunla da kendi açımdan. Bir insanı ayrılırken tanırsın derler ya. Öyle oldu. İyi hissediyorum yorumları okuyunca. Herkes yaşamış bak bir sen degilsin

Yaa ne güzel. Gerçekten zaman demek ki ilacı bunun :) ben de 3 yıl görmek zorundayım maalesef. Doğru söylüyorsunuz en güzel zamanlarim böyle degmeyen biri için üzülmekle geçmemelidir. .

Benim de ilk sevgilimle cok ponçik bir ilişkim vardi, bir trip aninda 'ben böyle ilgisizliğe gelemem,bir daha mesaj atma bana' gibi bişey dedim
O da beni dinledi ,atmadi :)
Sairin dedigi gibi ölüm gibi birşey oldu ama kimse ölmedi...
(Bu soğukkanliliğin için teşekkür ederim özgür, her zaman tatli anilarla hatirladiğim bir ilk aşksin)
Sonra ne oldu?
Ben de tabii çark etti,pişman oldum, üzüldüm,kendimi değersiz hissettim falan
Ama hayirlara vesile oldu DERS ALDİM
Bir daha asssla hicbir iliskimde emin olmadan 'ayrilalim' demedim. Öfkeden kudursam da , hirsimdan çatlasam da demedim.
He 'ayrilalim' dedikten sonra devam eden iliskim oldu mu? Maalesef oldu ama tabii ki uzatmalari oynadik,ve sonrasinda daha cok pisman oldum. Bir sey bittiyse bitmistir,don lastiği gibi uzatmanin hiçbir anlami yok. Bu da yeni bi hayat dersi oldu,önümüzdeki ilişkilerde ayni hatayi yapmam
Sen de üzülme, iyi tarafindan bak
En azindan ayril bariş ayril bariş salak saçma bir ilişkinin içinde olmayacaksin.
Hayat tesadufler ve güzel aşklarla dolu,hele 19 yasindaysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…