Ah baba ah :((

Ablanız öyle diyorsa tamam o zaman siz kirayı halledin.. Benim babamda zamanında yaptı böyle bir hata. erkekler borçları konusunda daha mı rahatlar acaba? Ben de para konusunda sorumsuzluğa gelemiyorum.
Umarım bundan sonra birşeylerin farkına varır da işe girer sizi rahatlatır.

Insallahh insallah tek dilegim peki sizin babaniz napti sonra duzeldimi nasil duzeldi? Hersey ustume geliyor sanki bizimde sorunlarimiz var ama babamdan onlara firsat bile gelmiyor

15 binliralik bagkur borcu yaklasik 3 yildir bâgkur odenemdigi anlamina gelir. 3 aydan sonra zaten devlet saglik destegi vermez. Suan bagkuru pasiftir diye dusunuyorum. Belki gss odeyerek saglik hizmetinden faydalanabilir. Tam bilgim yok.
Yuklu bir kredi cekmeniz lazim. Yuksek vadeli yaklasik 30 binlira kadar. hem ablanizin kredi borcunu Hem babanizin bagkur borcunu kapatin.kalam tutarida kenarda tutun ki kredi odemesine sikisirsaniz ordan odeesiniz. Zaten Ablanizla beraber ufak ufak o krediyi odersiniz.

Insallahh insallah tek dilegim peki sizin babaniz napti sonra duzeldimi nasil duzeldi? Hersey ustume geliyor sanki bizimde sorunlarimiz var ama babamdan onlara firsat bile gelmiyor
Yani bizim sorun zamanında borçlarını ödememesiydi. banka sonradan iyice faiz bindirdi maaşa haciz koydu. Öyle öyle senelerce ödendi. Şimdi artık bankalardan kredi falan çekemiyor zaten. Ama hala para harcama konusunda daha rahattır. Annem toparlar hep.

Emekli olmak icin 1 sene calismasi gerekiyo sadece 1 sene sonra emekli olmaya bagkur ve askerlik borcunu devlete borclanarak emekli olabiliyor aynen bagkuru hic odememis zaten su anda aktif degilmiss

Sevindim sizin adiniza yinedee

Emekli olmak icin 1 sene calismasi gerekiyo sadece 1 sene sonra emekli olmaya bagkur ve askerlik borcunu devlete borclanarak emekli olabiliyor aynen bagkuru hic odememis zaten su anda aktif degilmiss
Dedigim.gibi yuksek miktarda uzun vadeli bir kredi cekip borclari toparlayacaksiniz. Sonra ufak ufak o borcu odeyeceksiniz ailecek. Baska turlu kurtulus yok suan.

Dedigim.gibi yuksek miktarda uzun vadeli bir kredi cekip borclari toparlayacaksiniz. Sonra ufak ufak o borcu odeyeceksiniz ailecek. Baska turlu kurtulus yok suan.
25 binlik kredinin ödemesi 750 30 binin ödemesi 900 tl biz bunu hiç bi şekilde ödeyemeyizki bide 36 ay boyunca çok zor.

25 binlik kredinin ödemesi 750 30 binin ödemesi 900 tl biz bunu hiç bi şekilde ödeyemeyizki bide 36 ay boyunca çok zor.
bu şekildede hem bağkura hem ablanızın kredisine faiz ödeyeceksiniz zaten. üstelik ablanızın kredisi 3 ay ödenmezse hepsini toptan ödemek zorunda kalırsınız. yada eve haciz gelir.toplam borcunuz 15 bin +8 bin ise 23 bin borcunuz var demektir. 30 bin kredi çekin. kalan 7 bini hesapta tutun harcamayın. 900 tl kredinin ilk 8 ayı zaten kalan 7000 den ödenir. sizde o 8 ayda hem birikim yaparsınız hemde arada babanızın sağlık durumu iş durumu vs düzelir. sonrasını toparlarsınız.

30 binin ödemesi daha fazlaymış. ya babam çalışsın emekliliğe hak kazansın herşey yapılır elden gelen. ama babam hemen rahata erdiğini düşünüyo bi borcunu öde eline az bi para geçsin tamam o kurtuldu zannediyo kendini ama yok öyle bişey işte o yüzden bizimde böyle bi borcun altına girmemiz doğru olmaz sonuçta bizde evliyiz eşlerimiz var daha çocuğumuz bile yok.biraz kendi haline bıraktık. bugün muhtarla görüşecek bakalm iş için ne yapıcaksa artık muhtar

Babaniz bugun bile is bulsa o borcun altindan yine kalkamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…