Ablanız öyle diyorsa tamam o zaman siz kirayı halledin.. Benim babamda zamanında yaptı böyle bir hata. erkekler borçları konusunda daha mı rahatlar acaba? Ben de para konusunda sorumsuzluğa gelemiyorum.babam yıllardan beri çok sorumsuz davranmış o kadar kızıyorumki anlatamam. ablama kredi için yardım etmeyi bende teklif ettim ama o kiraya yardım etmemi daha normal buldu. annem babam gelsin bizde isteriz ama babamın başka borçlarıda var iş bulması gerekiyor acilen..
Araştırıp baksın cnım çocuk bakımı yemek yada temizlik olur benim kv 53 yaşında ve büyük bir yerde temizliğe gidiyo sigortasıda var annende yapabilirevet annem çok şükür sağlıklı ama yaşı 54 nerde ne iş bulup yapacakki
Insallahh insallah tek dilegim peki sizin babaniz napti sonra duzeldimi nasil duzeldi? Hersey ustume geliyor sanki bizimde sorunlarimiz var ama babamdan onlara firsat bile gelmiyorAblanız öyle diyorsa tamam o zaman siz kirayı halledin.. Benim babamda zamanında yaptı böyle bir hata. erkekler borçları konusunda daha mı rahatlar acaba? Ben de para konusunda sorumsuzluğa gelemiyorum.
Umarım bundan sonra birşeylerin farkına varır da işe girer sizi rahatlatır.
Kac yasinda basladi calismaya ne guzel masallah olmadi bi bakiyimAraştırıp baksın cnım çocuk bakımı yemek yada temizlik olur benim kv 53 yaşında ve büyük bir yerde temizliğe gidiyo sigortasıda var annende yapabilir
Yani bizim sorun zamanında borçlarını ödememesiydi. banka sonradan iyice faiz bindirdi maaşa haciz koydu. Öyle öyle senelerce ödendi. Şimdi artık bankalardan kredi falan çekemiyor zaten. Ama hala para harcama konusunda daha rahattır. Annem toparlar hep.Insallahh insallah tek dilegim peki sizin babaniz napti sonra duzeldimi nasil duzeldi? Hersey ustume geliyor sanki bizimde sorunlarimiz var ama babamdan onlara firsat bile gelmiyor
Emekli olmak icin 1 sene calismasi gerekiyo sadece 1 sene sonra emekli olmaya bagkur ve askerlik borcunu devlete borclanarak emekli olabiliyor aynen bagkuru hic odememis zaten su anda aktif degilmiss15 binliralik bagkur borcu yaklasik 3 yildir bâgkur odenemdigi anlamina gelir. 3 aydan sonra zaten devlet saglik destegi vermez. Suan bagkuru pasiftir diye dusunuyorum. Belki gss odeyerek saglik hizmetinden faydalanabilir. Tam bilgim yok.
Yuklu bir kredi cekmeniz lazim. Yuksek vadeli yaklasik 30 binlira kadar. hem ablanizin kredi borcunu Hem babanizin bagkur borcunu kapatin.kalam tutarida kenarda tutun ki kredi odemesine sikisirsaniz ordan odeesiniz. Zaten Ablanizla beraber ufak ufak o krediyi odersiniz.
SAOL CANIM 50DE BAŞLADI :)Kac yasinda basladi calismaya ne guzel masallah olmadi bi bakiyim
Sevindim sizin adiniza yinedeeYani bizim sorun zamanında borçlarını ödememesiydi. banka sonradan iyice faiz bindirdi maaşa haciz koydu. Öyle öyle senelerce ödendi. Şimdi artık bankalardan kredi falan çekemiyor zaten. Ama hala para harcama konusunda daha rahattır. Annem toparlar hep.
Oh helal olsun kayinpederi varmi calisyomu yoksa kayinvaliden mecburiyettenmi calisiyoSAOL CANIM 50DE BAŞLADI :)
çalışmasa calışmaz keyfe çalışıyo birazda ihtiyaçlarımızı giderelim diye kp çalışmıyo felç geçirmiş 5 sene önce emekli oOh helal olsun kayinpederi varmi calisyomu yoksa kayinvaliden mecburiyettenmi calisiyo
Teşekkür ederim. Sizin de bu günleriniz geçecek sonuçta hiç bir sıkıntı sonsuza kadar sürmüyor. Ama insanda yara bırakıyor orası ayrı.Sevindim sizin adiniza yinedee
Dedigim.gibi yuksek miktarda uzun vadeli bir kredi cekip borclari toparlayacaksiniz. Sonra ufak ufak o borcu odeyeceksiniz ailecek. Baska turlu kurtulus yok suan.Emekli olmak icin 1 sene calismasi gerekiyo sadece 1 sene sonra emekli olmaya bagkur ve askerlik borcunu devlete borclanarak emekli olabiliyor aynen bagkuru hic odememis zaten su anda aktif degilmiss
25 binlik kredinin ödemesi 750 30 binin ödemesi 900 tl biz bunu hiç bi şekilde ödeyemeyizki bide 36 ay boyunca çok zor.Dedigim.gibi yuksek miktarda uzun vadeli bir kredi cekip borclari toparlayacaksiniz. Sonra ufak ufak o borcu odeyeceksiniz ailecek. Baska turlu kurtulus yok suan.
ah ah inşallahTeşekkür ederim. Sizin de bu günleriniz geçecek sonuçta hiç bir sıkıntı sonsuza kadar sürmüyor. Ama insanda yara bırakıyor orası ayrı.
bu şekildede hem bağkura hem ablanızın kredisine faiz ödeyeceksiniz zaten. üstelik ablanızın kredisi 3 ay ödenmezse hepsini toptan ödemek zorunda kalırsınız. yada eve haciz gelir.toplam borcunuz 15 bin +8 bin ise 23 bin borcunuz var demektir. 30 bin kredi çekin. kalan 7 bini hesapta tutun harcamayın. 900 tl kredinin ilk 8 ayı zaten kalan 7000 den ödenir. sizde o 8 ayda hem birikim yaparsınız hemde arada babanızın sağlık durumu iş durumu vs düzelir. sonrasını toparlarsınız.25 binlik kredinin ödemesi 750 30 binin ödemesi 900 tl biz bunu hiç bi şekilde ödeyemeyizki bide 36 ay boyunca çok zor.
30 binin ödemesi daha fazlaymış. ya babam çalışsın emekliliğe hak kazansın herşey yapılır elden gelen. ama babam hemen rahata erdiğini düşünüyo bi borcunu öde eline az bi para geçsin tamam o kurtuldu zannediyo kendini ama yok öyle bişey işte o yüzden bizimde böyle bi borcun altına girmemiz doğru olmaz sonuçta bizde evliyiz eşlerimiz var daha çocuğumuz bile yok.biraz kendi haline bıraktık. bugün muhtarla görüşecek bakalm iş için ne yapıcaksa artık muhtarbu şekildede hem bağkura hem ablanızın kredisine faiz ödeyeceksiniz zaten. üstelik ablanızın kredisi 3 ay ödenmezse hepsini toptan ödemek zorunda kalırsınız. yada eve haciz gelir.toplam borcunuz 15 bin +8 bin ise 23 bin borcunuz var demektir. 30 bin kredi çekin. kalan 7 bini hesapta tutun harcamayın. 900 tl kredinin ilk 8 ayı zaten kalan 7000 den ödenir. sizde o 8 ayda hem birikim yaparsınız hemde arada babanızın sağlık durumu iş durumu vs düzelir. sonrasını toparlarsınız.
Babaniz bugun bile is bulsa o borcun altindan yine kalkamaz.30 binin ödemesi daha fazlaymış. ya babam çalışsın emekliliğe hak kazansın herşey yapılır elden gelen. ama babam hemen rahata erdiğini düşünüyo bi borcunu öde eline az bi para geçsin tamam o kurtuldu zannediyo kendini ama yok öyle bişey işte o yüzden bizimde böyle bi borcun altına girmemiz doğru olmaz sonuçta bizde evliyiz eşlerimiz var daha çocuğumuz bile yok.biraz kendi haline bıraktık. bugün muhtarla görüşecek bakalm iş için ne yapıcaksa artık muhtar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?