ah be kaynana naptın bize?

tatlım saol cevabın için.
Bunamaya gelince eşime sordum normalmi diye o annesini bildi bileli boylemiş. :)

yani bunama değil yetişme tarzı karakter meselesi yani

Oyy kuzum Allah yardimcin olsun. Insallah duzelir araniz insallah sende huzura ererain

Demek ki kadının kullanım ömrü 4 yıl. 4 yılı dolduran vinnn kaçıyor
Ne yapacağın belli 3sini Karina alıp adam akıllı konuşacaksin ve ikna edeceksin belli bir süreç içerisinde.

Yalnız olunca noluyor bebek mı bu kadın illa bırının evınde duracak. Benım kvdede tek yasıyor esımden baska evlı cocuklarıda var hem. Kadının gelırı yoksa esın abısıne soylesın ortak ev acın cektıgıne degmez

Valla bende bunu anlamıyorum bunamamış bi insan nasil bunu yapabilir 1 size de degil diger geline de yapmış ogullari hic mi gormuyor anlamiyorum hani 1 size olsa belki sorun sizdendir diye bakılır eşler tarafindan ama yapılıyorsa ortak bir paydada bulusup kaynanaya kardeslerle ayri ev acmak en iyisi

Hatayi basta onunla oturmayi kabul ederek yapmissiniz.

Sen kocan ve kv evlenmissin resmen.

Sebep neydi yalnizsa yalniz. Bir suru kadin var yalniz yasiyor ya da bi formul bulabilirdniz

Okurken yoruldum sıkıntı bastı bastı valla. Kocacıgım benden sogumasın dıye bunca seyı yapamam, ben soylerım,, sımdıye kadarda soyledım. Annesını zerre sevmedıgımıde bilir. Gerekırse tartısırım da habıre kaynanayı ballamaya ugrassam ben sinir hastası olurdum heralde. Yok öyle anası dıye yanlısını gorsede savunacak, annesıne kan bagı varmıs onun yanında yer alırmış, ben susayımmış. Bizde ınsan evladıyız. Annemın babamın evınden kalkıp gelip elalemın gonlunu hos etmeyle, nazını cekmeyle ömür mü tüketcem. Adamı bosarım daha iyi. Bu ne böyle çile cekmeye mi evlendik.

Allah yardımcın olsun işin zor ..eşinle ciddi ciddi konuş güzelce tatlı tatlı yok derse sert tepki ver gençmiş daha kv ...altli üstlü ev olur ..

Sonuna kadar haklisin. Insanin su bile veresi gelmez. Kaynin akilli adammis birkac seneye gozunu iyice acar oyle 2-3 ay misafirlikler biter. Senin de esinin gozunu acman lazim ama nasil bilmiyorum. Bazilari durumu gorse de o benim annem yutacaksin diyor. Insallah bir yol bulursun.

Sen en iyisi isi bırakıcam annenin istedği gibi evi temizlicem.ozenle yemek yapicam de ama bunun işin bırakıcam de.tabi isi bırakmanı istemeyen bir esin varsa . çünkü bu ona ceza değil ödül olur

Detayına kadar yorum yapmayacağım. İki kelime.
Ya-ra-na-maz-sı-nız ve dü-zel-mez
Vaktiniz olunca ricam benim konularıma bir göz atın. Aynı durumda sayılırız. Kimseye birşey olmaz olan size olur

Bence is esinizde yani esinizi ikna edin . Bence cok israrci olursaniz esiniz kabul eder cunku oda sus be kadin dedigine göre. Bence şöyle diyebilirsiniz daha sen öz annene tahammül edemiyorsun ben napıyım falan gibi seyler diyebilirsiniz . Ama esiniz nasil diyebilirki annesine evi ayiralim diye o ayri mesele . En fazla altli üstlu oturmayi kabul eder gibi . Siz istermisiniz altli üstlü oturmayi

Beni o raddeye getitirse galiba ruh hastası gibi tuhaf davranırım psikolojisi bozuk dengesiz tehlikeli sansın diye

Arkadasin biride yazmis ,tamda bende ayni seyi dusunurken,
Evlendirin......
Sizide size biraksin.
Bi citlatsan ne dusunur acaba?
Ayrica eltimle paylasiyorum demissin
Beni anliyo diye.
Madem oyle alsin biraz yukunu hafifletsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…