ah be kaynana naptın bize?

Kesinlikle altli

Kesinlikle altli ustlu oturma ben o hatayi yaptm hic degişen bsey olmadi seni uzmek istemem ama kv tekse irağada gtsen başina bela olur ama eltim var dyosn belki onlarada gdeblr benim o şansmda yok tek oglan

Bari altli ustlu oturun.nereye kadar böyle olacak

Bence eşin yokken hiç konuşma dediklerine cevap verme yokmuş gibi davran . Böyle yapınca iyice çileden çıkıyorlar evde huzursuzluk iyice artacak belki ama sende fırsatı degerlendir . Eşin gelince normal davran kavgayı hep kv çıkarsın eşinin yanında , belki eşin bıkar ve ayrı ev tutmaya ikna olur .

Ewlendirin yok mu begeneni kendi gibi yalniz dirlayip otursunlar iyi fikir valla sewdim

Yani kısacası her şeye sus otur kafayı ye kızım diyor :)

Sana kötü davranana sende davran. Sen de horla. Çaya eh işte mi dedi. Vur çaya dökülsün üstüne. Sen benim çayımı içme madem de. Valla biraz tırlat. Tabi sen anlatırken içim daraldı. İstersen önce kocan ile görüş baktın olmuyor sonra olay çıkar kocana da anasına da huzur verme madem

Sen en iyisi isi bırakıcam annenin istedği gibi evi temizlicem.ozenle yemek yapicam de ama bunun işin bırakıcam de.tabi isi bırakmanı istemeyen bir esin varsa . çünkü bu ona ceza değil ödül olur

Eşim çalışmam yada çalışmama için asla karışmıyor. sen bilirsin hayatım dedi hem eve katkı hemde uzak durmak kafa dağıtmak için çalışıyorum cnm yoksa evde durulmaz.

Ewlendirin yok mu begeneni kendi gibi yalniz dirlayip otursunlar iyi fikir valla sewdim

fikir güzel ama dedimya antisosyal.
kimseyi begenmez istemez bu yaşta kocaya mı bakacam diyor kafayı mı yedim diyor.
hatta bana sen cocuk yapma ben bakmam dıyor sankı baktırcam da allah muhafaza

Avustralyaya git deli misin!

eşim istemiyor Avusturalyayı benımde son zamanlarda gıtsekmı dıye dusunuyorum.
ama bende istanbulu seviyorum.
kendi annemin evi var bursada eşime dedim oraya taşınalım başbaşa annemın evı calısır para bırıktırırız ev almak ıcın kıra odemeyız dedım- annesi demezmi benim odam hangisi bursaya bende gelecem hayaller kurmaya basladı ıstanbulda yasanmaz zaten dıyor :)
başladı konuşmaya erzincandan oğlumlar gelirler tatile bizde kalırlar bursayı gezdırırız falan-
:O
eşime dedimki bursayı sırf annenden uzak kalmaya gıtcektım. ıstemıyorum o da gelecekse kalsın dedım- kaldı.

balayına giderken o da gelmek istemiş benim sonradan haberim oldu tabiki ne alaka dedim. karşı çıktım.
yuh be oldu olacak aranızda yatsın bari delimidir nedir

ala ala bu ne biçim iş be o yaşta kadın cafeden ne anlar. gitsin namazını kılsın duasını etsin ala ala. bence sen ona iyi bi çemkir korkut ayrı eve geçme mevzusunu da eşinle onun yanında konuş gözünün içine baka baka. evliliğin böyle yürümeyeceğini eşinde kaynananda bilsin aaaaa..

Kızlar bugün ev bakalım yaza çıkalım evden dedim kabul ettiler dedim 1+1 tutalım dedı küçük olmazmı birinde sen birinde biz otururuz dedim yüzü değişti rengi attı tabi para gidecek ya ayrı ev açınca neyse bende sürekli sen hiç heves etmiyormusun ben evlendiğimden beri hevesliyim dedim hala küçük olur 2+1 bakalım diyor diyo tv ünitesi alırız falan bende hiç ses etmedim eşim uyuyor kalksın onun yanında da alacam konuyu ayrı eve çıkalım küçük olsun benim olsun eşek gibi çalışıp dairdir dinlemekten bıktım kapımı çekip rahat rahat ebede çıplak bornozlu tur atmak bana hayal oldu yıllardır :) ahahaha
Yavaş yavaş işleyecem valla eşim bilir bundan sonra 4 yıldır çekiyorum madalya takan Allah razı olsun diyen olmadı enayi gibi hissediyorum günlerdir kendimi artık yeter

Sizlerden tek tek Allah tazı olsun derdimi dinlediniz yol gösterdiniz ben acaba hata bendemi niye böyle diye dusunuyorken kendimi yiyip bitiriyordum kimseye dert anlatamazsın burda en azından beni kımse yargılamaz dedim

valla eşinle aranı iyi tut ayır evini kurtul ömür boyu onu mu cekeceksen . hem kayannala aranda duzelir evler ayrı olunca

eltin hayatta geri almaz kaynananı, eşinde ilgilenmemiş bu konuyla. kısaca başına kalmış bu kadın senin.
hep iyi gelindin birazda kötü gelin ol bakalım. belki dersini alır.

eltin hayatta geri almaz kaynananı, eşinde ilgilenmemiş bu konuyla. kısaca başına kalmış bu kadın senin.
hep iyi gelindin birazda kötü gelin ol bakalım. belki dersini alır.

Eminim en kötü gelin ben olacağım eşim kabul etti şimdi bekliyoruz
eşim sana kesin takacak daha kötü davranacak dedi biliyorum bende başıma gelecekleri ama eğer bana
saldıracak olursa bende içimdeki birikmiş 4 yılı kusacam. hiç yapmak istemem ama beni buna zorunlu getirirse yapacak birşeyim yok.
arkamda kimse yok benim ne aile ne dost. Eşim sağolsun hep arkamda durdu haklı olunca beni korudu.
farkındayım o annesi kimse annesi ile başkası için ters düşmek istemez ama aile de kolay kurulmuyor.
ben kocamı hep korudum anneme babama karşı ve şimdi onlarda eşimi kabullendi şimdi onda sıra.

bu zor zamanlarda arkamda durmasını bekliyorum farkındayım benım başka çıkar yolum yok
ya kafayı yiyip akıl hastanesine yatacam bu raddeye gelmeden ayrılmak en iyisi olur.
yada bıçak gibi kesip atacam bana aileme zarar verenleri kafaya koydum zor da olsa başarmam lazım.

çok zorlu süreç olacak hem maddi hem manevi. Ama Rabbim büyük kuru soğan ekmek yerim yeterki huzurum yerinde olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…