ah be kaynana naptın bize?

En başta ilk olumsuz sinyalleri aldıpında eşini karşına alıp rest çekecektin çok pasif kalmışsın

Canım içimi okunuşsun aynı bunları söyledim bende ve eşimde kararlı borca girecez oda farkında ama bir yandan da benden olacak ondan dolayı aslında o da bıktı bu gerilimden sürekli geç oldu rabbim güç etmesin yavaş yavaş alışveriş yaomaya başladım bende yeni evime hiçbirşeyim yok çatal kaşık tabak mutfak eşyası hepsini sıfırdan alacaz Allah sabır versin 2 ay daha tek umudum bu anamın evine dönersem taaa avusturalyaya gidecegım demek yani beni daha nah görürler ki kaynanam ayılıp bayılır bu duruma ondan ona bsy demiyprum ama oglu bunun farkında hazıran 21 28 arası tatılde olacaz annem gelıyor 19unda yani bu pazartesi annemde destekcim hem bana iyi olacak onun gelmesi allah razı olsun dinlediğiniz için hak aramaktan bıktım haklımıyım haksızmıyım bılemedım benden kptusu yok suan onun gözünde verdogım onca emege uzuluyorum o kadar

Kart olayı bıttı canım artık bagıra cagıra maaş kartlarını aldık elınden kredıkartlarına yatırıyoruz vallahı yeterkı bıtsın kurtulalım dırdırından

En başta ilk olumsuz sinyalleri aldıpında eşini karşına alıp rest çekecektin çok pasif kalmışsın
Keşke yapabılseydım ama olmadı cnm annem beni boyle yufka yureklı yetıstırdı keske gıdebılseydım yada gonferseydım ama bu sekılde ıyı oldu kocam benı desteklıyor en azından aramızda sorun cıkaramadı anasının yuzunu gprmuş oldu

Anam avusturalyada keske yanında olsada anama sıgınsam anama vermedım bunca emek ona yanarım anneme hergun helalık ıstıyorum benım annem meger melekmiş

Evi 1+1 tutun ve sert bir şekilde mesafe koyun. Eşyaları hepsibuarda dan falan al geç, eşya nedir ki huzur olsun. Bu dönemde bol taksit yapan bir kredi kartı çok iyi oluyor, az az ödeyebiliyorsunuz böylece. Bu evde kalmak sizi maddi anlamda rahatlatsaydı şimdiye ev parası birikirdi, en azından peşinat. Karı koca bi peynir ekmek koyar yersin ama evde büyük olunca mutfak masrafı da ona göre, ısınma da ona göre, kombiyi kısıp gideyim diyemezsin. Maddi anlamda dikkatli olursanız yeni evlenmiş gibi olursunuz o eve geçince. Allah bundan sonra mutluluğunuzu arttırsın

Saol canım benim inşallah bizde öyle yapacaz ama evi 2+1 bakıyoruz bebek ıstıyorum ben eşimden memnununm sadece anası sorun o da kalkınca tedavıye baslayacam işi bırakacam hepsini plan yaptım yavaş yavaş Allah izin verirse olacak inşallah duanızı eksik etmeyin hem yetim hem öksüz gibiyim anam babam kimsem yok sizlerden başka Allah hepinizden razı olsun derdime ortak oldunuz

Kaynanaın suyu ısındı artık. Evleri ayır. Başka çare yok. Böyle kötü olacağına öyle kötü ol.

Sonuna kadar haklısın zaten evi ayırmazsanız bu işin sonu kötü... boğaz Boğaz'a girebilirsiniz annem ve babaannemin başına gelmişti ben küçükken :)) sen olabildiğince az muhabbet etmeye çalış Temmuz'a kadar karşı karşıya gelmemeye çalış kötü kalpli insanlar yalnızlığa mahkumdur kendi kendini yalnız bıraktı daha çok şikayet eder sızlanır...

Cocugunuz yok sanirim." Evde herhangir bir ozel hayatimiz kalmadi. Resmen arkadas gibi olduk. Ben seninle yalniz kalmak istiyorum artik. Annende tabi ki yalniz zorlanabilirdi basta. Fakat bize yakin bir yer tutariz. Sık sık da gideriz. Ben sadece en azindan aksamlarimiz bizim olsun istiyorum. " tarzi kirmadan incitmeden hatta cilveyle bu isi halledebilirsiniz diye dusunuyorum. Ya bana gore karisini seven her kocanin mutlaka bir zaafi vardir ve mutlaka ikna edilebilir.

Ne kadar şanslısın ki eşin durumun farkında. Kaynananın yaptıklarını takma. O sadece kendini rezil etmekle meşgul. Bırak olabildiğince rezil kepaze olsun. Siz mesafenizi koruyun. Öfkelenmemeye çalışın. Evinize gidinceye kadar dişinizi sıkın. Biraz daha sabredin. Eşinize de yazık. Onun hatırına serinkanlı olmaya devam edin. Az kaldı....

aynen canım dişimi sıkıyorum ne yapayım vallahi zor eşimin yerine de düşünüyorum tabiki onu ortada bırakmamak ıcın 5 yıldır ben ezildim sustum ağladım ama artık benimde canıma tak etti.
artık bende hayatımı yaşayacam huzur için mutluluk için evlendim yoksa ne işim var burda dimi ama ?

Karşılıklı yada altlı üstlü diye oturmaya ikna etseniz diyeceğim qma o zamanda anahtarınızı ister sizden çıkmaz valla en iyisi kararlı davranıp uzağa gitmek

ben gerçekten şunu merak ediyorum. nasıl böyle bişeyi kabullenip yaşayabiliyorsunuz birlikte? hiç mi başbaşa yemek yemek, başbaşa sessizce oturmak, ya da daha uç bir örnek vereyim evin her yerinde sevişmek istemiyorsunuz? böyle bir evliliği benim aklım hafsalam almıyor. evini ayırın o kadının çekilecek çile değil dediğiniz gibi. iyi sabretmişsiniz.

ilk zamanlar alışma süreci içinde evde pek durmadı ablasına gitti 2-3 gün takılırdı.
sonra yılda 1 aylıgına erzıncana gıderdı oglunun yanına derken bır baktım evden cıkmaz başımızdan tepemizden inmez oldu.
harbiden bende istemezmiyim yoksa özel hayat diye birsey yok vallahı eşime dedim bizim niye cocugumuz olmuyor cunku annen saolsun yatmaya gıderız odaya erken ne yatacanız ne ısınız var gıbı sacma sorulara maruz kalmak ıcın bız kanka olduk kocamla resmen:)

Evleri ayırmanız en uygunu. Eşinizi karşınıza alın ve ciddi olduğunuzu belirterek konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…