• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu çenem..

Cnm bnm kv sorununu yaşamayan yoktur galiba.. Bende anlattıklarını yaşadım hemde fazlasıyla, kv saolsun ulu orta oğlum eridi yeter her gece banyomu yapılır bile derdi.. Odamızın kapı kilidini söktürdü.. Ben hep sustum yuttum, en son evden attı seni oğluma yakıştırmıorum çocuklarınıda senide istemiorum die, o zaman dedim hak ettim ben böyle şeytan bir kadına susarsan olacağı bu.. Ve ilk kez eşim o zaman dedi benim için bittimiz karınmve çocuklarım benim ailem die.. Şok oldm.. O kopan bağları geri kurmak çok zor oldu kv ve kp ile ama başardık.. Şimdide diorumki iyiki kötü bişi söylememişim yüzüne bakarken utanacak hiç bir şeyim yok, ama o hala özür diler.. Bunu ben gibi genç evlenende yaşıyor 30 unda evlenende.. Arar kıskanır boş ver, hepsi geçer.. Evleriniz ayrı benim kadar sorun yaşamazsın kv ile , o yüzden kv yi bırak eşine bak.. Hala diyorum sen olmadan düğüne gitmesi hata...nereye gidiyorsanız beraber.. Birde annesini katıp lafın içine eşine koz verme, yaptıklarını bastırmak için sen benim annemede böyle böyle diosun der.. Bak gör sen üstüne gitme, eşin dicek anne yeter artık die.. Senin adın olmasın

Ayyy canımsınnn yaaa neler yaşamışsın sende kendimi gördüm inan ki..
Allahından bulsunlar yuva bozanın yuvası mı olurmuş..
Rabbim büyük yanlarına koymasın.
Eşime bakayım dediğin gibi uzağız böyleler allah onlara hayırlısıyla yakın etmesin beni inşallah zaten.
Eski konularımda var neler ettiler bana...

10 saatlik mesafe ve arabada yer yok bir arabada gidiyorlar canım malesef.
Ve izin alamıyorum iş yerinden :(

Ben hala gitmeme sebebinizi anlamadim. Hicbir sey ama hicbir sey benim düğüne gitmeme engel olamazdi. Ha bi engel varsa da o engel kocam icin de gecerli olurdu. Ne kadar rahatsiniz valla pes. Bi de doğumgünü mesaji atan kizda orda olacakmis..??? Bir eş nasıl arabada yer yok diyebilir ki? Ben asla böyle konularda anlayisli degilim, olmam da. Gerci esim de beni arkadaslarina tercih edip de koca sehirde yalniz birakmaz...
Dogrusu cok sasirdim iliskinize...

Ben hala gitmeme sebebinizi anlamadim. Hicbir sey ama hicbir sey benim düğüne gitmeme engel olamazdi. Ha bi engel varsa da o engel kocam icin de gecerli olurdu. Ne kadar rahatsiniz valla pes. Bi de doğumgünü mesaji atan kizda orda olacakmis..??? Bir eş nasıl arabada yer yok diyebilir ki? Ben asla böyle konularda anlayisli degilim, olmam da. Gerci esim de beni arkadaslarina tercih edip de koca sehirde yalniz birakmaz...

bende hiç anlayışlı değilim öyle konularda. bir yere gideceksek beraber gideriz :confused:

Evet halen eşim anlayışsız olduğumu düşünür zaten.
Benim de patlama noktam bu oldu.
O da beni tek gönderir ben karışmazsam o da bana karışmaz, karşılıklı olduğunu düşünüyorum.
Ama işte hala bana kıymet bilmeyen insan diye kaydedecem seni telefonuma dedi.
İnanın dediğiniz gibi rahat biri değilm aşırı kıskancım ama işte olan bana oluyor rahatlığın r si yok halbuki.

Evet halen eşim anlayışsız olduğumu düşünür zaten.
Benim de patlama noktam bu oldu.
O da beni tek gönderir ben karışmazsam o da bana karışmaz, karşılıklı olduğunu düşünüyorum.
Ama işte hala bana kıymet bilmeyen insan diye kaydedecem seni telefonuma dedi.
İnanın dediğiniz gibi rahat biri değilm aşırı kıskancım ama işte olan bana oluyor rahatlığın r si yok halbuki.

Valla gitmeyecek ya da seni de götürecek. Gecen bi olay oldu kayinpederime eşim dedi ki ben nereye karim oraya.
Boyle olacak. Kiyamet kopartirim yoksa. Siz cok yuz vermissiniz bence. Isini biliyor tabi. Bakıyor ki taktikleri işe yariyor, özgür özgür takılıyor. Oh valla..

bende hiç anlayışlı değilim öyle konularda. bir yere gideceksek beraber gideriz :confused:

Kesinlikle. Ya bi sey olacagindan değil ama ben mutlu olamam. Zaten beni koca sehirde tek birakip kendi totosunu düşünen adam da benim kocam olamaz yani. Allah korusun. Konu sahibi de bi dur diyebilmeli..

Haklıısn.
Elimden geleni yapmaya çalışayım artık.
Akşam güler yüzle geeleyim eve belki biraz daha değer verir bana el üstünde tutar.
Telefonda adını değişecem kıymet bilmez yapacam dedi :KK57::KK57:

Huzur verirsem huzur bulurum belki bende.
En azından midem agrımaz aglamaktan gözüm kafam şişmez.
Herşey olacagına varır.
AH bide kafaya takmasam hiçbişeyi....

Sizin yaşadıklarınızı bir çoğumuz yaşıyoruz ama bu durum bence biraz bağlılığın bağımlılıkla karıştırılmasından kaynaklanıyor. Eşiniz oraya gidiyor diye orayı size tercih etmiş olmuyor. Bu şekilde düşünmeyin sakın, kimsenin de sizi bu şekilde düşündürmesine müsaade etmeyin , bu eşinize haksızlık olur bence. Evlisiniz diye birbirinize yapışık gezmek zorunda değilsiniz. Önce siz kendi kendinize kaldığınızda huzurlu olabilmeyi başarmalısınız bence işte o zaman ona da huzur verebilirsiniz.

Bazı erkekler arkadaşsız da yapabiliyor ama eşiniz sanırım arkadaşsız yapamayanlardan. Siz onunla 24 saat birlikte olsanız dahi sıkılmazsınız ama o bu durumdan sıkılabilir, böyle olması sizi sevmediği anlamına gelmez bu sadece alışkanlık ve karakter meselesi sanırım :KK64:

Valla gitmeyecek ya da seni de götürecek. Gecen bi olay oldu kayinpederime eşim dedi ki ben nereye karim oraya.
Boyle olacak. Kiyamet kopartirim yoksa. Siz cok yuz vermissiniz bence. Isini biliyor tabi. Bakıyor ki taktikleri işe yariyor, özgür özgür takılıyor. Oh valla..

Maşallahınız var valla.
Allah esirgesin darısı benimkinin başına yaa..

Kesinlikle. Ya bi sey olacagindan değil ama ben mutlu olamam. Zaten beni koca sehirde tek birakip kendi totosunu düşünen adam da benim kocam olamaz yani. Allah korusun. Konu sahibi de bi dur diyebilmeli..

Bende mutlu olamıyorum :( Ama eşim anlamıyor :(
Kendimi düşünmüyorum mecburiyetten diyor zaten günlerim yolda geçecek diyor :(

Sizin yaşadıklarınızı bir çoğumuz yaşıyoruz ama bu durum bence biraz bağlılığın bağımlılıkla karıştırılmasından kaynaklanıyor. Eşiniz oraya gidiyor diye orayı size tercih etmiş olmuyor. Bu şekilde düşünmeyin sakın, kimsenin de sizi bu şekilde düşündürmesine müsaade etmeyin , bu eşinize haksızlık olur bence. Evlisiniz diye birbirinize yapışık gezmek zorunda değilsiniz. Önce siz kendi kendinize kaldığınızda huzurlu olabilmeyi başarmalısınız bence işte o zaman ona da huzur verebilirsiniz.

Bazı erkekler arkadaşsız da yapabiliyor ama eşiniz sanırım arkadaşsız yapamayanlardan. Siz onunla 24 saat birlikte olsanız dahi sıkılmazsınız ama o bu durumdan sıkılabilir, böyle olması sizi sevmediği anlamına gelmez bu sadece alışkanlık ve karakter meselesi sanırım :KK64:

Kendi kendime yetmeyi öğrenmeliyim.
Arkadaşlarımı özledim der memlekete gittiğimzide mutlaka görüşür ki şu an ki oturudugumuz yerde 1 tane arkadaşı yok.
Ayda bir gitmesine bende ses çıkarmıyorum zaten :(
Ama bu biraz koydu bana kendi kendime de ayakta durmalıyım :(

Bende ayni senin gibi cok bunaltiyorum kiskaniyorum oturdugum yerdende nefret ediyorum biraz sakin olsak hersey yoluna girecek esimin telefonunu karistiriyorum o tuvaletteyken oda farkinda bunun ama gizli sakli biseyi yok aldatmayan adami zorla azdiricam ondan korkuyorum offf:mad:

Bende mutlu olamıyorum :( Ama eşim anlamıyor :(
Kendimi düşünmüyorum mecburiyetten diyor zaten günlerim yolda geçecek diyor :(

Ya böyle olur mu arkadaşım? Evlisiniz siz arkadas degilsiniz ki.. sana gore yaşamasını bilecek sen de ona göre yasayacaksin. Ortada bulusacaksiniz. Ohh madem herkes özgür takiliyordu neden evlendiniz? Tavrinizi bir süre koyun bence. Cok sıkıntılı bir durum Allah yardım etsin..

Bende ayni senin gibi cok bunaltiyorum kiskaniyorum oturdugum yerdende nefret ediyorum biraz sakin olsak hersey yoluna girecek esimin telefonunu karistiriyorum o tuvaletteyken oda farkinda bunun ama gizli sakli biseyi yok aldatmayan adami zorla azdiricam ondan korkuyorum offf:mad:

Ahaha bende o uyurken karıştırırım mutlaka :KK70::KK70::KK70::KK62:
Zorla adamın aklına birşeyler sokuyoruz resmen yaa...
Sakin olamıyorum her an panik havalarındayım.
Kova burcuyum ondan mı acaba :mad:

Ya böyle olur mu arkadaşım? Evlisiniz siz arkadas degilsiniz ki.. sana gore yaşamasını bilecek sen de ona göre yasayacaksin. Ortada bulusacaksiniz. Ohh madem herkes özgür takiliyordu neden evlendiniz? Tavrinizi bir süre koyun bence. Cok sıkıntılı bir durum Allah yardım etsin..

Amin bacım amin.
3 yıldır birlikteyiz yaklaşık ama böyle alıştırdık birbirimizi sanırım malesef ki yeni yeni farkediyorum.
Tavır koysam bakalım ne yapacak akşam halledeyim bir.
Off off niye anlamıyor beni..
Kendimi nasıl anlatacam bilmiyorum hiç.
Siz nasıl başardınız?

Amin bacım amin.
3 yıldır birlikteyiz yaklaşık ama böyle alıştırdık birbirimizi sanırım malesef ki yeni yeni farkediyorum.
Siz nasıl başardınız?

Ben bastan söyledim kurallarimi. En baştan. O da kabul ettim zaten benimki de bensiz bir seyler yapmayi sevmiyor. Insanlarla arkadaslikta kurmaz. Ama bi dunya dolusu millet tanir. Her yere gittigimizde oooo abi hosgeldin bilmem ne. Diyorum ki peki neden arkadaslik kurmadin diye, insanlari tanimiyorsun maalesef cok cabuk kullaniyorlar demisti. Sadece 2 tane samimi dostu var. Onlarla da ailecek görüşüyoruz.
Dedigim gibi guzelce anlatin. Bi de ben naz yaparak anlatıyorum hic kirmiyor masallah diyim ;-) siz de azicik eda isve yapin bakalim :KK66:

Amin bacım amin.
Siz nasıl başardınız?

Aslında Bilgece'nin başardığı bir durum yok. Zaten söylediği üzere eşi de onunla aynı şekilde düşünüyor o yüzden o açıdan herhangi bir sorun olmaması normal.

Ama ben bu şekilde konuşmanızı hiç doğru bulmadım açıkçası. Çünkü herkesin ilişkisi farklıdır. Kimseninki sizinkiyle bir olmak zorunda değil. Sizin bu bahsettiğiniz şeyler kanun değil. Evlilik dediğin şöyle şöyle olur, koca dediğin böyle böyle yapar demek bana pek doğru gelmiyor. Siz şimdi kendi ilişkinizden yola çıkarak hiç tanımadığınız bir adamla ilgili bu şekilde konuşarak belki de onun hakkına giriyorsunuz ve eşini ona karşı doldurmuş oluyorsunuz. Yangına körükle gitmek deyimini biraz gördüm konuşmalarınızda kusura bakmayın :KK63:

Aslında Bilgece'nin başardığı bir durum yok. Zaten söylediği üzere eşi de onunla aynı şekilde düşünüyor o yüzden o açıdan herhangi bir sorun olmaması normal.

Ama ben bu şekilde konuşmanızı hiç doğru bulmadım açıkçası. Çünkü herkesin ilişkisi farklıdır. Kimseninki sizinkiyle bir olmak zorunda değil. Sizin bu bahsettiğiniz şeyler kanun değil. Evlilik dediğin şöyle şöyle olur, koca dediğin böyle böyle yapar demek bana pek doğru gelmiyor. Siz şimdi kendi ilişkinizden yola çıkarak hiç tanımadığınız bir adamla ilgili bu şekilde konuşarak belki de onun hakkına giriyorsunuz ve eşini ona karşı doldurmuş oluyorsunuz. Yangına körükle gitmek deyimini biraz gördüm konuşmalarınızda kusura bakmayın :KK63:

Yok aslında evet fark etmedim haklisiniz. Ama biraz rahatsizlik duydim ondan boyle konuştum galiba.
Konu sahibi arkadasim karakter de önemli tabiki. Sakin esine karsi dolma lütfen bak aranizda bir tatsizlik çıkmasın. Ama rahatsizliginizi konusarak çözün demek istiyorum, anlatmak istedigim tam olarak bu..

Yok aslında evet fark etmedim haklisiniz. Ama biraz rahatsizlik duydim ondan boyle konuştum galiba.
Konu sahibi arkadasim karakter de önemli tabiki. Sakin esine karsi dolma lütfen bak aranizda bir tatsizlik çıkmasın. Ama rahatsizliginizi konusarak çözün demek istiyorum, anlatmak istedigim tam olarak bu..

Teşekkür ederim olumlu yanıtınız için, aslında biraz çekinerek yazmıştım ama içimi rahatlattınız, yeniden teşekkürler :KK52:

Teşekkür ederim olumlu yanıtınız için, aslında biraz çekinerek yazmıştım ama içimi rahatlattınız, yeniden teşekkürler :KK52:
Yok canim, dogru soyluyorsunuz sonucta. Hata varsa gosterilmesi taraftariyim ve hatami kabul eden bir yapiya sahibim. Asil Ben size Teşekkür ederim. :KK76:

Back
X