ah.. bu deli gibi sevdiğim adam....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yani bizim ilişkilerimiz hep böyledir genelde ülkemizde.
Canımı veririm ölürüm yoluna falan filan özlü süslü sözler ama ...
Özen itina saygı yok!
Siz elbette kendinizce seviyorsunuzdur anneniz yani sevmemeniz mantıksız olur ama..
Sevgimizi davranışlarımız gösterir benim düşüncem bu.
Süslü laflarımız değil..

Aslında çok güzel bir örnek verdin.
Annenle konu sahibi hanıma ynı muhtemelen annen seni çook seviyordur.
Ve sen zaten buna güvenerek ona bu kadar rahat kırıcı davranbiliyorsun.
Aynı durum...

asıl olay şu enişte bey içki içen bi tarz ve ben içkiden nefret ediyorum ve eşimin içmesini istemiyorum
bakıyorum enişte içiyor ve güldü.
sandım ki eşimde içiyor.
içmiyosun dimi dedim.
sonra oturdum biraz işte.
uykusuzdu zaten kendisi hastaneden geçen gece 2.30 da gelince ertesi sabah erkenden işe gitti.
e o gecede uykusuzdu.
bende yatsana dediiimmm.
yatarım tamam dedi
git içerde otur dedi sigara falan içtikleri için.
iyiyim burda dedim.
onun üstüne o lafı söyledi.
bende devam et böyle dedim.
sonra sinirlendi işte.
gerisini hatırlamıyorum sonra da yattı hiç konuşmadık..

Bak , ona hak veriyorum. Neden diyeceksin, çünkü ben de anneme karşı sinirimi kontrol edemiyorum.
Tamam diyorum bu sefer bağırmayacağım söz veriyorum kendime, ama yok 1-2 saat sonra yine bağırabiliyorum.
Edemiyorum kontrol yapamıyorum, tutamıyorum kendimi.
Aslında çoğu zaman sinirim kendime, ona bile değil.
Ama beni bir tek o çekebilir. Eşiniz de sizi öyle görüyor.
Üzülmeyin, kontrol edemiyor kendini.
Sakinken söylediklerine inanın tabi, sinir anında insanlar hiç düşünmedikleri şeyleri bile söyleyebiliyorlar emin olun.

Hastanede ne iş yapıyor eşin ?

Son düzenleme:
yüz vermeye gelmiyo bunlara zaten şekerim..
çıkar sende sesini pasif durma dicem ama ben daha beterim çok iyi anlıyorum seni...
allah yardım etsin...
bende yüz verdim ayıya geldi etti halıya

ayy güldürdünüz beni gerçekten.
haklısınız.
erkeklerin çoğu böyle yüz verince bu hale geliyorlar.
sinirlendiğimde ona karşı değil de başka şeylerle uğraşırım kırmamak için.
tek sorun bu kırmamak için kırıldım sanırım.
bu akşam konuşcam tekrar ki.
ama kesin unutmuş bi şekilde gelicek eve..

görümcemin çocuğu hastaydı canım hastanedeydiler o saate kadar.
haklısınız bu böyle gidicek sanırım..

Bir de "ergenlik halleriyle" "evlilik kurumunu" birbirine karıştırmamak gerekir.
Evlilik iki insanın birbirine denk görüp mantıkla aldığı bir karar ayhh ergenim ona buna dalarım hali değil yani.
Kadın olarak siz hergün kocanızı azarlayın bakın ne oluyor 3 ay sonra kapının önündesiniz.
Açıklama olarak da çok tatlıyım ama sinirliyim be canım,görmezden gel diyin.
Çok merak ediyorum ne yapar bu sinirli eşleriniz?
Kendini kontrol edemeyen ,rahatsız olan evlenmeyecek kimsenin hayatını da karartamayacak
.

ayy bu kadar olamaz benim eşimde tam senin tarif ettiğin gibi...ama bu tip erkek tipik türk erkeği imiş..tipikne demekse türk erkeği işte...
valla sanırım aşık değiller(((((((

eşinizin sizi sevmediği bakış açısını sizi yaralamak için size empoze etmeye çalışmıyoruz..

eşiniz tüm bu çirkinlikleri yaptığı halde siz hala kendinizi suçladığınız için tüm iyi niyetimizle sizin farkındalığınızı arttırmak istiyoruz..

sizse tek niyetimizin sizi üzmek olduğunu sanacak kadar dar bakıyosunuz olaya..

daha fazla diyecek bişey yok, hakkınızda hayırlısı..

inanın hala suçu kendimde arıyorum nerde hata yapıyorum ben.......

Son düzenleme:

sizde de, konu sahibinin eşi gibi algı ve kişilik bozukluğu var

Çok haklısın valla aynı şeyi bende okuduğum konularda düşünüyorum nerde ezilen dayak yiyen aldatılan kadın var hepsi deli gibi aşık kocasına çok seviyorum ölüyorum modundalar anlamıyorum kadınlarımızı hiç erkeklere kızmayalım biz kadınlar izin veriyoruz böyle davranmalarına çok afedersiniz ama bir söz vardır herkes malını tanır!!! aynen evlilikte de durum bu adam hangi kadına çile çektireceğini biliyor!! hiç bir kadın aşağılanmayı haketmez biz izin vermediğimiz sürece!!! demek ki bende sizin gibi düşünüyorum bende de sorun var ben böyle kör bir aşık olamadım hiç bir zaman

Konu sahibi arkadaş, sen hiç bir yerde hata yapmıyorsun kendinde eksik aramayı bırak!!!
eşinizde tutarsızlık ve ciddi anlamda öfke kontrolsüzlüğü var ve eşinize fazla sabır gösterip tepenize çıkarmışsınız

Son düzenleme:
Eşiniz ile Sizin ilişkinizi burada yazdıklarınızdan tahlil edemem ama ben kendime şunu sorardım " benim öfkemi kontrol edemediğim (!) onu kırdığım bir anda o beni sevgisiyle,sabrıyla kucaklar mı ? "

Anlattıklarınızın bana hatırlattığı bir insan tipi var.

Kadın - erkek bazı insanlar 15 yaşındaki kişisel ve insan ilişkileri gelişim seviyesinden bir tık ileri gidemiyorlar maalesef.

Evlenmeyi, sevmeyi, anne- baba olmayı kendi bencil isteklerine göre kullanmak için araç görüyorlar.

Ergenlik dönemleri hiç bitmiyor çünkü ya onları yetiştiren ebeveynler hiç karakterine, varlığına saygı duymamış ya da her hatası " yavrumm, oğlumm-kızım,Sana kurban olsun bütün alem" edasıyla ört bas edilmiştir diye düşünüyorum..

İlla karı koca ilişkisinde değil hiç bir ilişkide Ben kızayım ,Sen idare et. Ben mutlu olmak istiyorum Sen de ol. Afyonum patlamadı gözüme gözükme gibi bir durum yoktur..
Olamaz.

Çok afedersiniz ama bu İlişki değil. İdare etmek, sabr etmek olur.

Ayrıca evliliğin tek ve yeterli şartı "Deli gibi sevmek" değildir... Görüyoruz örneklerini deli gibi sevenler eş dediklerini vurmuş , hayatını mahvetmiş.

Bir de görüyoruz başka değerlerde göz önüne alınarak yapılmış bir evlilikte aşk katlanmış.

Siz kendinizi ifade etmek ve saygı görmek zorundasınız bu evlilikte bana kalırsa ne şekilde olur Siz bilirsiniz ama amacınız EŞ olmak ise bunu başka yolu yok.
VE lütfen bunu iyice anlamaya çalışın. Eşinizin öfkesini Siz halledemezsiniz. O İstemeli, hata yaptığına inanmalı ki değişmeyi denesin. Kendini Sizin yerine koymayı denesin.

Allah Yardımcınız olsun.

yorum için teşekkürler.
ilk o istese değişmeyi.
ben ona seve seve yardım ederim.
teşekkürler.

her dediğini yaparsan sadece her dediğini yapan olursun.eş demek bu değil.eş demek denk demek bence.oda sana hakettiğin gibi davranmalı.yoksa aba altından sopayı göstereceksin.

her dediğini yaparsan sadece her dediğini yapan olursun.eş demek bu değil.eş demek denk demek bence.oda sana hakettiğin gibi davranmalı.yoksa aba altından sopayı göstereceksin.

bundan sonra eli sopalı mı olsam ne yapsam.
biraz da o benden çekinsin :)

sinirli ve ağzı bozuk bir koca benim başımda da var.bu tipleri değiştiremezsin çünkü onlara göre gayet normaller keşke hatalarını anlasalar düzelmek için biraz çaba sarfetseler ama çok zorböyle erkekleri idare etmek hep kadına düşüyor bu da çok yıpratıcıböyle erkekler eşlerini seviyorlar mı sevmiyorlar mı bilmiyorum ama saygının olmadığı evlilikte zamanla sevgide azalıyor zatenbir arkadaşta demiş böyle ilişkiye evlilik değil idare etmek denir bencede öyle

haklısınn...
değişmek zorr...
huy edinmiş bir kere...
ama kesinlikle evlilik sabır gerektiriyor...
yuva yıkmak kolay tabii

valla benim eniştemde hem kıskanç hem asabiii hemde çok küfür eden bi adamdı.dı diyorum çünkü ailesi bile tanıyamıyor onu:))) ablama diyorlar gelin hanım ne yaptın bu adama diye.şimdi gör melek melek:))) ha yine arada küfür edio ama ablam onuda kescem dio çocuklar büyüoo çünkü.kendi ailesi görüşmüodu eniştemle valla şimdi her fırsatta geliolar.ama enişte el kaldırmaz ablamda dilediği kadar gider üstüne.önceleri çok sustu bir sene öyle denedi baktı olmuo inceldiği yerden kopsun dedi.şimdi ablam dio bi vur bana allah aşkına bakalım 6 ay yaklaşabilcenmi eve dio espri konusu oldu valla:) el yumruğu görmeyen kendisininkini balyoz sanıo.istekleri bitmez erkeğin.verdikçe daha daha ver oluo.sende bi şahsiyetsin tavsiyem almadan vermek allaha mahsustur.almadan verme.

Bence eşinizin sorunları var psikolojik yönden.Size küfür etmesi,her kavgada babanın evine git demesi normal davranışlar değil.Ayrıca aşırı kıskanç belliki.Böyle bir hayat sürdürmek zor olsa gerek.

Değişken ruh hali anlaşılabilecek birşey değil çünkü karşınızda anı anını tutmayan bir adam var.Tavsiyem tatlı dille konuşmayı deneyip onu bi yardım alması konusunda ikna etmeye çalışın..Çünkü şuan için tek çözüm bu gözüküyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…