Var tabiki ama böyle benim yanıma gelirken nazlı nazlı gelip arkadaşları cagirinca koşarak gitmesi tuhaf geliyoE onlarında nefes almaya ihtiyacı yokmu
Yok canım tabiki kendi özel hayatı var ama sadece onların yanına giderken koşa koşa saat kaç olursa gitmesi ben çağırınca nazlanmasi sinirlendiriyorBoğuluyorlar sanırım. Ya da sosyal hayatlarını kaybetmek istemiyorlar ki en doğal hakları/hakkımız.
O zaman ilk seçenekYok canım tabiki kendi özel hayatı var ama sadece onların yanına giderken koşa koşa saat kaç olursa gitmesi ben çağırınca nazlanmasi sinirlendiriyor
Seninle zaman geçirmekten keyif almıyor. Seviyor belki ama aslında uygun değilsiniz birbirinize.bizim bu erkekler niye arkadaşları cagirdimi koşa koşa gidip saat kaç olursa olsun internet kafedir, okeydir, maçtır şu bu olunca koşa koşa gidip sevgilileri şunu yapalım bunu yapalım diyince bı nazlar bı edalar yorgunum uykum var oluyorlar seviyorum deniyor valla bu erkekleri anlamak çok zor
Sorma kiz her aksam gidip pubg oynuyorlar pubg kafeler varSeninle zaman geçirmekten keyif almıyor. Seviyor belki ama aslında uygun değilsiniz birbirinize.
Bir de internet cafe kaldı mı ayol?
Evet hepsi böyle değil ah ahSana kötü bir haberim var, tüm erkekler böyle değil. Sana öylesi denk gelmişçekip çekmemek de senin bileceğin iş.
Ama gerçekten erkekler kızlara göre daha toplu arkadaş gruplariyla takılabiliyorlar her gün bulusssalar yinede sıkılmiyorlar kızlarda bu pek yokErkeklerde en imrendiğim şey galiba. Hiç sevgilimin arkadaşları gibi arkadaşlarım olmadı. Ne zaman çağırsam ya duymadılar, görmediler beni ya da benim gitmem gerekti. Iliskimizin ilk başlarında buna bozuluyordum ama artık ne kadar şanslı olduğunu görüyorum. Mutlu olması bana yeterli geliyor. Yapıcak bir şey yok
Bence seven bir erkeğin yapacağı türden davranışlar değil bunlar.Var tabiki ama böyle benim yanıma gelirken nazlı nazlı gelip arkadaşları cagirinca koşarak gitmesi tuhaf geliyo
Ne kadar süredir birliktesiniz evlimisiniz?Var tabiki ama böyle benim yanıma gelirken nazlı nazlı gelip arkadaşları cagirinca koşarak gitmesi tuhaf geliyo
Üç yıldır sevgiliyiz canım sozlenicezNe kadar süredir birliktesiniz evlimisiniz?
Onlarla sevdiği aktiviteleri yapıyor çünkü. Sizle yaptığı şeyler sizin sevdiğiniz şeylerbizim bu erkekler niye arkadaşları cagirdimi koşa koşa gidip saat kaç olursa olsun internet kafedir, okeydir, maçtır şu bu olunca koşa koşa gidip sevgilileri şunu yapalım bunu yapalım diyince bı nazlar bı edalar yorgunum uykum var oluyorlar seviyorum deniyor valla bu erkekleri anlamak çok zor
Arkadaşları çağırdığında koşa koşa gidip size ipe un seriyorsa basın tekmeyi, sizinle vakit geçirmek için fırsat kollamayan adamla sevgili falan olunmaz. Büyük ihtimalle sizden daha etkileyici birini bulduğunda zaten o basacak tekmeyi sizebizim bu erkekler niye arkadaşları cagirdimi koşa koşa gidip saat kaç olursa olsun internet kafedir, okeydir, maçtır şu bu olunca koşa koşa gidip sevgilileri şunu yapalım bunu yapalım diyince bı nazlar bı edalar yorgunum uykum var oluyorlar seviyorum deniyor valla bu erkekleri anlamak çok zor
Ya ciddi düşünüyoruz aileler felan tanıştı tamam çalışmıyor parası yok daha ise girmedi amaa arkadaslarinin yanian gidiyorArkadaşları çağırdığında koşa koşa gidip size ipe un seriyorsa basın tekmeyi, sizinle vakit geçirmek için fırsat kollamayan adamla sevgili falan olunmaz. Büyük ihtimalle sizden daha etkileyici birini bulduğunda zaten o basacak tekmeyi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?