Ah Bu Yalanlar Yalanlar

ah_bu_ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
35
0
86
İstanbul
--------------------------------------------------------------------------------

Selam Kızlar..
Ben herkesten bir cevap istiyorum.
Ben artık erkek arkadaşımın yalanlarından çok sıkıldım.
Daha geçen hafta kavga ettik ve onunla görüşmeme kararı aldım.
Ama telefonlarım susmadı,kapıma geldi,seni seviyorum senden vazgeçemem gibi bir yığın şey söyledi.Ve en sonunda beni konuşmak için kandırdı.Velhasıl barışmış bulunduk.
Daha aradan iki gün geçmeden de Facebook profiline bir parkta çekilmiş resimler koydu.Belli ki oraya biriyle gitmiş ve bana 'Kuzenlerle gittik' diye yalan söyledi.Ona tam inanmak istiyorum ama içimdeki kadınsı hissiyat bunun yalan olduğu konusunda beni o kadar ikna ediyor ki.Çünkü resimlerde değil kuzen,ortalarda insan yok.Ve araba da görünüyo resimlerde,sürekli arabanın iki kapısı birden açık.Ve ben onun başka bir kızla oralara gittiğine adım gibi eminim.(Zaten listesinin yarısı,eski çıktığı,yattığı kadınlarla kızlarla dolu)
Ben bu durumdan çok rahatsız oldum.Gecelerce uyuyamadım.Bir yanım 'Ona bir kere de inanmayı dene' diyor,diğer yanım ise 'Bu,söylediği ilk yalan değil,tabiki oraya başka bir kızla gitti.Kuzenleri ile gittiğine inanmıyorsun herhalde,değil mi?'' diyor. Bununla da sınırlı değil.Yine bir yanım 'Aman giderse gitsin,belli ki bi kızı gezdirmiş dolaştırmış.Ne yaparsa yapsın,sen onun kürkçü dükkanısın,bırak gezsin,sanane?' diyor, yine diğer bir yanım da 'Bu adamdan bir cacık olmaz,sanki bilmiyor muydun bu adamın tarzını? Herkesle gezip tozan kadın delisi bir adam işte.Bırak artık görüşme,önüne bak.' diyor. İşte böyle birkaç parçaya bölünmüş haldeyim.Ona sorarsanız benimle çok güzel zaman geçiriyor,beni gerçekten çok seviyor,hayatında benden başka kadın cinsiyle işi olmaz,benden başka kimseyle yiyip içmez. Ama telefonlarımıza,özel hayatlarımıza karışmayalım der,araya çizgiyi de koyar,yani bir bakıma 'Bak kızım,evet ben seni seviyorum ama senden iyisini bulduğum anda da gideceğim,bunu bil.Benimle evlilik hayalleri kurmuyorsun zaten,değil mi?' tavırlarında.

Bu adamın yalanlarından çok sıkıldım.Mutlu olmak uğruna yalanlarına inanarak kendime geçici iç rahatlığı sağlamaktan da yoruldum.

Siyah ile beyazın ortasındaki ince çizgi üzerindeyim.

Evet onu seviyorum,onun bana verdiğinden daha çok değer verdiğimin de farkındayım.

Ama bir anda da vazgeçebilecek durumdayım şu an.

Çünkü daha fazla enayi yerine konmaya tahammül edemeyeceğim.

Ben herkesten tavsiye,öneri,yapmam gereken yada yapmamam gerekenleri duymak istiyorum.

Teşekkürler kızlar.

anlattıklarına göre bence yapman gereken tek şey ayrılmak...
böylesinden hayır gelmez insana bence durup düşünmen bile hata..
gençliğine yazık derim

Çok geç kalmışın bazı şeyleri yapmakta...

al gülüm ver gülüm yaparım hayatımdaki insan cantamda keklik olur bana karışamaz:tomato::tomato:

tak sepeti koluna ondan sonr akimle geziyor tozuyorsa tozsun:mymeka::mymeka:

öncelikle siyah ve beyazın ortasında değil apaçık bu ilişkinin siyah tarafındasın kendini kürkçü dükkanı gibi görme kendini küçültmüş olursun yatıp kalktığı kadınların resmini koyabiliyorsa ben bu adamın sevgisinden şüphe ederim hanibu ilişkinin değeri,kıymeti,emeği bence zamanını onunla kaybetme sana değer verecek nice insanlar vardır güven olmayan ilişki seni birgün manen bitirir.

enayi yerine konulduğunun farkında olman çok güzel

enayi yerine konulmamak için yapman gerekeni biliyorsun değiil mi?

bilmiyorsan söyleyeyim

tek diyebilecegim sey : ayriL
canim bundan nasil hayir gelsin ki ? benim ilk sevgilim gibi .. kullaniyor resmen iste

Canım zaten ayrılmanın eşiğine gelmişsin. Atacağın tek bir adım kalmış, yani ayrılmak. Hiç kendini üzme boşa, bi insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur. Yine hayal kırıklığına uğrayacaksın affettikçe.

canım huylu huyundan vazgeçmezzz... çok zaman geçmeden, adam iyice psikopata bağlamadan ayrıl bence. yoksa daha da ilerlerse ayrılacağını sezdiği an sana tehditler yağdırır. çünkü adam manyağın teki yani belli.klava: senin kıymetini bilmemiş, bilmiyor, bilmeyecek...

canim ayril bu adamdan yaa. bir tarafinin dedigi gibi ''bu adamdan cacik olmaz'' gercekten...

başkası olması affedilmez ya
bence sen de çek çizgiyi. ondan vazgeçebileceğini göster. internet ortamlarından uzaklaşacaksın vs. gibi kurallar koy. şeffaf olun yani ikiniz de. saklayacak bişeyleriniz olmasın.
kabul ederse ve sözünde durursa tamam..... ama yok karışmayalım birbirimizin hayatına vs. derse bırak derim...

sonu belli gibi zaten bu ilişkinin.. yeterince zorlamışsın kendini.. gerçekleri görüyorsun. ama maalesef erkeklerin geneli böyle..

ıçinde bunlar varken ne derece sağlıkli bir ilişki yaşayabilirsin ki? Kaldı ki ben kadınların bu konuda hislerinin kolay kolay yanılmayacağına çok inanırım.

Bir ilişkide en olmazsa olmaz unsur güvendir. O da yoksa yol vermek gerekir, hiç üzme sen kendini bence.

kendinizi kürkçü dükkanı benzetmesi yaptığınız yere kadar okuyabildim daha da dayanamdım.

niye bir erkeğin dönüp dolaşıp geldiği yer olmayı tercih ediyorsunuz?
niye sevgiliniz sıfatınızdaki erkeğin dönüp dolaşmasına; kızışmış kısrak gibi kuyruk sallamasına müsade ediyorsunuz?
he diyeceksiniz ki ben müsade etmiyorum; ama affediyorsunuz. bu basbayağı sen yap; ben nasılsa iki gün sonra affederim demektir bence.
ne demek listesinde eski sevgilileri, yattığı kızlar var.
siz o adamın koleksiyonunu koltuğunun altına sıkıştırıp kapıya koymakta geç bile kalmışsınız bence..

Ne tür yalanlarını yakaladın bilmiyorum ama belliki epey somut delillerin var elinde. Düşüncelerinin içindeki kürkçü dükkanı yaklaşımını hemen terket.
Eğer sana böylesine sık sık yalan söylüyorsa, seninle birlikteyken başkalarıyla da birlikteyse ve sen bunu açıkca biliyorsan bu adamdan sana hayır gelmez.
Yol yakınken hemen dönmeni tavsiye ederim. Çünkü işler ilerledikten sonra geriye dönüş oldukça zor oluyor. En önemlisi sen çok ama çok yıpranırsın ki hiç bir şey senin canından kıymetli değildir.

aynı şeyleri bende yaşadım ve sonunda yalan yüzünden bitti kolay değil sevdiğin adamın böyle alçalması ama kabul edip acını çek ve yoluna devam et derim ben 1sene düzelsin diye bekledim ama düzelmedi şimdi antidepresan kullanıyorum geç olmadan dön derim hesaplaşmaya kalkma en büyük ceza daha iyi yaşamaktır mutluluklar

neden kendini kürkçü dükkanı gibi görüonn.oh ne ala.
gezsin dolaşsınn sana dönsünn.
yok öle efendimm.klava:
hem yalan üstüne hiç bi şey kurulmazz.böle gelmiş bölede giderr.bugün bu yarın başka yalann.eee sonuç ne:uhm: yıpranan üzülen sen oluosunn.
silip at onu hayatındann.snn için en iyisi bu bence.her gün üzülmk yerine bikaç gün çekersinn ayrılık acısını we unutursunn giderr

Tatlım evet çok haklısın.Bunu bana ilk söyleyen sen değilsin.Bütün bunları yaşarken büyük bir farkındalık içinde olduğumu da belirtmek istiyorum kızlar.Ama hep beni engelleyen bir duvar var sanki içimde. Ona kıyamıyorum.Seviyorum.Aşığım.Her seferinde aldanıyorum.Tabi bu demek değil ki herşeye katlanacağım.Şimdi bu duvarı yıkmaya başladım içimde yavaş yavaş. Ve sanırım beklenen sonuç olacak.

Teşekkür ederim kızlar.

canım zararın neresinden dönersen kardır...
severken bırakıp gitmek çok zordur... ama dediğin gibi kendince senden daha iyisini bulduğunda inan gözünü kırpmadan dönüp gidecektir... sense her kötü özelliğine rağmen arkasndan ağlayan olacaksın...

istersen son restini çek ; çok açık ve net konuş... düzelirse ne ala... ama hep tetikte olman gerekir bu tarz biri ile birlikteysen...

düzelmezse de kendin için doğru olanı yap... sonra çok daha fazla üzüleceğine bir süre üzülürsün ve geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…