Ah bu yobaz zihniyet...

Alakası yok emin olun. Çünkü gerçekten duydum , bakanları da gördüm ama bu kadarını görmemiştim . Gelip karşıma bunu bağıra bağıra soyleyenini. Müslümanlık konusuna gelince bende Müslümanım. Benim annemde kapalı ama annemde babamda kimsenin kızına bakıp laf söylemez.

Açıkçası ilk önce şoka girdim zaten. Daha sonra dönüp cevap veresim geldi ama korktum çünkü herkes onu savunacakti..

Bende çok savunabilen biri değilim. Soka girdim. Bir arkadaşım da keşke bende olsaydım keske, haddini bildirdirirdik dedi ama öylesine denk gelmiyorlar. Şehirin adını vermek istemiyordum ama adı lazım değil baş harfi s Marmara bolgesinde

Tatlım müslümanlıkla alakalı bi savunma yapmana gerek yok. Bu bi din öğretisi değil bizim toplum yapımızla alakalı zaten. Ama direkt bunla açıklayınca polemik yapma amacı güdülüyo gibi oluyo, öyle geldi bana o nedenle kusuruma bakma. Ve susma inan bana susmanla baktılar diye kıyafetini degistirmenle bitmeyecekler biraz daha dişli olmak ve herkese hoşgörülü bireyler yetiştirmek lazım. Ha ümidin var mı dersen yok ama ümit etmeye devam :) Canını sıkma yanlış olan sen değilsin

Keşke ama gittikçe daha da kötü oluyor. Ve kadında vardı bakan pis gözleriyle aşağılarcasina.

Vallahi aynısını yazdım yazdım, geri sildim . Tebrik ve teşekkür ediyorum

Teşekkür ederim. Birisi Müslümanlığı kötülemeye çalıştığımı söylemiş bende kimin yazdığına emin olamadım. Onaydi cevabım siz kusura bakmayın. Bu defa veremedim dediğiniz gibi çünkü umudum yoktu ve ben kötü olacaktım. Umarım bidahakine dişli olabilirim :)

51 yaşındayım içimde ne kaldı biliyor musun gençliğimde giyinemediğim etekler ,elbiseler
işyerinde sürekli pantalon giyindim erkeklerin bakışlarına maruz kalmamak için kadından çok erkek vardı ülke olarak halen bu konuyu aşamadık buna üzülüyorum

51 yaşındayım içimde ne kaldı biliyor musun gençliğimde giyinemediğim etekler ,elbiseler
işyerinde sürekli pantalon giyindim erkeklerin bakışlarına maruz kalmamak için kadından çok erkek vardı ülke olarak halen bu konuyu aşamadık buna üzülüyorum

Gördüm, görmez olaydim
Tarih boyunca kadinin ezilme, metalastirilma, erkek egemenligindeki bir nesne gibi gorulme nedeni bu kadin zihniyeti zaten.
Boyleleri, kendilerince dogru giyinmemis kadinlara bi de bunun abisi, babasi yok mu derler... cunku her kadinin tasmasini elinde tutmasi gereken bir erkegi, ve bu erkegin direktifleri dahilinde tamamen ortmesi gereken bir vucudu vardir.

Konu kesinlikle kapanıcak

Size inanmıyorum hanımefendi.. bütün milletin dönüp size baktığını düşünmüyorum .. tamamen polemik amaçlı açılmış bir konu..

Bende bunu savunuyorum zaten. Yaşım dolayısıyla söylediklerinizi bilmiyorum ama benim annem de kapalı bazı yerlerde de ( açık insanların çoğunlukta olduğu) ona kötü gözle bakanlar oldu ve ben bundan da aynı oranda rahatsızım zaten. Savunduğum da herkesin istediği gibi giyinebilmesi

Keşke ama gittikçe daha da kötü oluyor. Ve kadında vardı bakan pis gözleriyle aşağılarcasina.
Genelde öyle olur. Tesbihte hata olmaz şöyle bir söz var: Köleler en çok özgür ruhlu kölelerden nefret eder efendiden değil. Yani aşağı yukarı. Bunu açık kapalılık diye değil irade ile hareket edememenin getirdiği hırs olarak yorumlarım. İstediği gibi dışarı çıkamaz istediğini konuşamaz istediği gibi gülemez ve istediğini yapan hemcinsine bilenir. Çünkü erkekleri de biz yetiştiriyoruz. Öyle işte.

Savunsaydim onlar haklı çıkacaktı. Benim amacım da kimseyle tartışmak değil rahatsızlıgimi bildirmekti. Ama yine de birdaha başıma gelirse susmayacagim

Neresi burası çok merak ettim yani.orada hiçbir kız etek giymiyor mu? koskoca şehirde bir siz mi.varsınoz giyen herkes ilk defa görmüş.gibi.bakıyor adam önünüzde durup laf söylüyor anlayamadım yani.çok mu kapalı giyiniyorlar ben hiçbir yerde bu kadar da sert tepkilerle karşılaşmadım ve saçma geldi tüm dışardakiler mi yobaz? tamamem tartışma amaçlı konu açıldığını düşünüyorum

Herkes size bakmaya başladı ve sadece bir adam bu tepkiyi verdi diye mi sinir oldunuz? Hemen müslüman zihniyeti yapıştırdınız. Adamın size yaptığı yanlış tamam ama sizin yorumunuzda farklı değil gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…