Ah bu yobaz zihniyet...

Becauseimhappy

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
421
324
18
Bugün öyle birşey yaşadım ki hala aklım almıyor. Arkadaşlarımla dışarıya çıktık. Etek giymiştim dizimin üzerinde. Dışarı çıktığım andan itibaren herkes bakmaya başladı. O kadar rahatsiz oldum ki.

Merkeze geldigimizde bir tane adam durdu karşımızda. Bende birşey soracak sandım. Elini kaldırdı " Bu ne ya tövbe tövbe diye bağırdı" neye uğradığımi şaşırdım. Herkes bana bakti. O an hiç bişey diyemedim. Bi an şoka girdim , o kadar kısa bile değildi, (ki kisa bile giysem kimsenin bisey demeye hakki yok) ben normalde gayet açık giyiniyorum ( yaşadığım sehirde) hiç böyle birşey görmedim.
Herkes öyle bir baktı ki gözünü ayirmadan, kendi kendime bidaha böyle giymem diye düşünmeye başladım. Ya hala sinir oluyorum, ona cevap veremediğime, bana kendimi ne biçim hissettirdiğine..
ona cevap veremedim ve o pis zihniyetiyle kendince müslüman kafasıyla bana haddimi bildirdiğini düşünerek elini kolunu sallaya sallaya gitti. Bi an cevap vermek istedim ama cevap verseydim herkes onu savunacakti buna da eminim öyle bir şehir ki ( birde büyük şehir olacak) hatta cevap versem belki vurmaya kalkar diye düşündüm . Malum şort giyen kıza vuran insanların olduğu bir ülkedeyiz. Ve gerçekten hala yediremiyorum. Şimdi ben mi sucluyum ben mi kapalı giyineyim.

Yeni Türkiye !
Eskiden insanlar bu tip şeylere takılmazdı,hoşlanmasalar dahi dışarıya yansıtacak ve haddini aşacak şekilde yorumlar yapamazlardı. Simdi kahretsin ki cesaret dağları aştı.
Iğrenç derecede yobaz bir topluma dönüştük.
Ben de açık giyiniyorum bazen tacizci bazen kinayici bazen aşağılayıcı bakışlara maruz kalıyorum.
Giyabimda sirf giyimimden ötürü kötü düşünen kim varsa abv,net !

Bu bence daha iyi günlerimiz

Kesinlikle öyle, ögrenemeyecekler.
Gercekten eskiden böyle birşey yokmus, ileri gitmek yerine geriye gidiyoruz.

Bencede. Basörtülere de saldirilar oluyor. Yani olan her zaman kadina oluyor.

kazanamayacağım savaşa girmiyorum ben artık uygun giyinmeye çalışıyorum ortama göre cahille kavga da daima kaybeden sen olursun unutma

Ben müslüman kafalı zihniyetleri kotulemiyorum hanfendi. Insanların giyimine saygı duymayanlari kotuluyorum. Orada zaten kendince müslüman kafasıyla dedim. Evet aynen bana baktılar ve bende bundan olan rahatsızlıgimi söylüyorum. Bende Müslümanım ve bu ülkedeki herkesin giyimine saygım var.!

Üstü ipli askılı diye küçücük çocukların 23 Nisan gösterisini iptal ettiren o şahsiyetsiz zihniyeti bozuk okul müdürü haberinden sonra ben bu olaylara şaşırma yetimi kaybettim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…