- 31 Ağustos 2017
- 421
- 324
- 18
- Konu Sahibi Becauseimhappy
-
Iyi niyetle de bakanlar oldu ama kötü gözle bakanları da insan ayırt edebiliyorBelki digerleri güzel gözüktüğünüz için bakmıslardır?
Oyle olacak insallah.. birde arkadas yazmis neyi merede giycegimizide bilmek gerek heryer herseyi goturmez tek giyim icinde degil konusma sekli vs nasilki denizde pijama esaofman giymiyoruz pazara toplukluyla cikmiyoruz daha kasaba gibi kucuk yerlerde usturuplu goyinmeliyiz buyuksehirde zaten kimkime dumduma yani. Siz bnce onun azizligine ugramissiniz muhtemel amcada yaslidir .Bende bunu savunuyorum zaten. Yaşım dolayısıyla söylediklerinizi bilmiyorum ama benim annem de kapalı bazı yerlerde de ( açık insanların çoğunlukta olduğu) ona kötü gözle bakanlar oldu ve ben bundan da aynı oranda rahatsızım zaten. Savunduğum da herkesin istediği gibi giyinebilmesi
Değil mi..Bu bence daha iyi günlerimiz
Konu kesinlikle kapanıcak
Size inanmıyorum hanımefendi.. bütün milletin dönüp size baktığını düşünmüyorum .. tamamen polemik amaçlı açılmış bir konu..
Bakın adamın size tepki verdiğine inanırım ama siz dışarı çıktığınız an neden herkes dönüp size baksın.. çıplak değildiniz neticede..Değil mi..
Niye inanmıyorsunuz?
Otobüste sırf şort giydi diye tekme yiyen hanimefendiye de herkes bakmisti hatta o kadar cok baktilar ki kimse kadincagiza yardimci olmayi bile akıl edemedi.
İsterse dünyalar savunsun. Bu sizin doğrunuz. 100 kişi arasında yaşayan tek açık siz olsanız tesettüre girer misiniz? Nasıl bizim eşarbımızı kafamızdan kimse alamıyor, sizinde şortunuzu/eteğinizi alamasın. Kaç çeşit dönem geçti, şu kadını sağa sola çekiştirmeler bitmedi. Sizi sizden başkası koruyamaz.Savunsaydim onlar haklı çıkacaktı. Benim amacım da kimseyle tartışmak değil rahatsızlıgimi bildirmekti. Ama yine de birdaha başıma gelirse susmayacagim
Icimizde kalan tek o olsun :) sizde evinizde giyin arkadaslarinizin yaninda giyin alan cok isyerinde ister istemez erkekli ortam ve rahat edemeyiz zaten51 yaşındayım içimde ne kaldı biliyor musun gençliğimde giyinemediğim etekler ,elbiseler
işyerinde sürekli pantalon giyindim erkeklerin bakışlarına maruz kalmamak için kadından çok erkek vardı ülke olarak halen bu konuyu aşamadık buna üzülüyorum
Din ahlak bahane. KıskanmışlardırIyi niyetle de bakanlar oldu ama kötü gözle bakanları da insan ayırt edebiliyor
Cok cirkef biri değilim ve ilk defa yaşayınca şoka girdim. Umarım bidahakine cevap verebilirim teşekkür ederim cesaret verdiğiniz için :)Ya kusura bakmayin ben dayak yerim diye cevap verememenizi anlamiyorum.. dovemez demiyorum dover, kimse de ayirmaz zira dag basinda yasiyoruz gibi bir sey ama ben yine de veririm o cevabi ya.. en azindan herkesin karsisinda boguremeyecegini de ogrenir.. ayrica havlamak ve isirmak ile ilgili cok guzel ata sozlerimiz de mevcut :)
Cok cirkef biri değilim ve ilk defa yaşayınca şoka girdim. Umarım bidahakine cevap verebilirim teşekkür ederim cesaret verdiğiniz için :)
Ataerkil sistem hep gücünü kadın üzerinden göstermeye çalışır. Biz kadınlar hayata zaten yenik başlıyoruz. Başımızın örtüsünü eteğin boyunu erkekler tartışıyor bize soran yok. Dünya hep kötüydü. Karşıdaki erkeğe zarar vermek isteyen kadın üzerinden saldırdı hep. O küfürler en büyük gösterge değil mi. Bu dönem meselesi değil güçlünün güç gösterisi. Keşke herkes istediği gibi yaşasa da kimse kimseye karışmasa. Ama insanoğlu kandan acıdan beslenen bir varlık ne yazık ki. Rahat durmuyor. Ne yazık ki kadının düşmanı da kadın. İlk darbeyi kadın vuruyor çünkü hemcinsine.
Yaz ayindayiz, hava bilmem kaç derece ve ben etek giymek istiyorum kime ne ? Kaldı ki büyükşehir .artık Nasıl giyindiysen bütün memlekette zaman Durmuş seni izlemişler. ..
Ban yemeyim ben ya!
Sana bir tavsiye vereyim, bulunduğun yere ayak uydur, yerine göre giyin, mesela plajda pijama giyemediğin gibi....
her giyim tartışmasında bunu yazmazlarsa ölecek hastalığı.Derdin çok büyükmüş.. Müslümanlar yobazdır mesajını vermeyi başardın tebrikler. Adam tabii ki yanlış yapmış rahatsız ederek.
Fakat yobazlik lafına gelince, iki çift lafım var marşımızın yazarı merhum Mehmet Akif' in ağzından;
'Medeniyet dediğin açmaksa bedeni,
Hayvanlar insandan daha medeni'
Siz boyle yazarsaniz bircok lafida hakedersiniz kusura bakmayinda. Ozmn bizde soyle yazalim; eteginin boyu kisa deyince size biri ortaligi yikiyorsunuz vay efendim ozgurluk vay efendim kadin haklari, bize kimse karisamaz madem hak ve adaletse basortulu bayanlarin okuma hakkini neden ellerinden aldilar saclarndan savurdular o kizlari, kac kisi pskolojik tedavi gordu bu ayrimdan oturu onlarin ki hak onlarinki ozgurluk degilmiydi.. simdi basortulu meclise girince dokunuyor kimse kusura bakmasin. Bu ulke ozgur bir ulke dileyen diledigi gibi bulunur o mecliste ! ustelik cubbeli sarklida yok o mecliste ama basimizin uzerinde mini eteklininde basi kapalininda carsaflininda yeri var ..insan insandir kadin kadindir. Onemli olan bu millete yarari olacak insanlarin yetismesidir.. ayrimi yapan sizsiniz gordunuzmu?Üzerinde Atatürk resimli tişörtle girilmeyen TBMM ye cübbe ve takkeyle girilebilen bir ülkede yaşıyoruz.alış artık bunlara canım
51 yaşındayım içimde ne kaldı biliyor musun gençliğimde giyinemediğim etekler ,elbiseler
işyerinde sürekli pantalon giyindim erkeklerin bakışlarına maruz kalmamak için kadından çok erkek vardı ülke olarak halen bu konuyu aşamadık buna üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?