ah ettim ama pişman olup tövbe ettim :(

brc58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
8
1
1
32
Arkadaşlar merhaba. Benim bir buçuk yıldır bir ilişkim vardı ama beni aldattı. Bunun sonucunda bir şekilde ayrıldık bir ton yalan vardı. Diğer kız beni de onu da aldattığını biliyor ve devam ediyor her gerçeği biliyor. Çocuk ona bizim ayrıldığımızı söylemiş ama biz hiç ayrılmadık bende bu tarz gerçekleri anlattım ona. Sonra çocuk bana acıdığı için beni terkedemediği için benimle olduğunu kıza söylemiş. Sizce gerçekten böyle midir? Yoksa ikimizi aynı anda idare ettiği için mi kimden ışık alırsa ona gittiği için mi beni o bir buçuk sene içinde bırakmadı. Kız üstelik beni telefonuna İbrahim olarak kaybettiğini gecenin bir yarısı ayrılalım mesajı attığını biliyor bana bunları söyledi benim yanımda yazdı bu mesajı dedi beni biliyordu yani ama çocuk benim onun peşini bırakmıyormuşum gbii yansıtmış halbuki ki öyle bir şey yok. Sizce KıZ gerçekten beni bilmiyor muydu? Yoksa biliyor muydu? Ama şimdi bütün gerçekleri biliyor ve aklım almıyor neden devam ettiği konusunda. Bide çok ah ettim çok ağladım derslere kusarak gittiğimi ağlayarak gittiğimi ağlayarak not tuttuğumu gecenin bir yarısı kabuslarla uyandığımı biliyorum. . Sonra dedim ki olan oldu artık boşver hakkını helal et insanlık sende w kalsın sanki gidecek başka bir yeri yokmuş gibi. Hakkımı helal ediyorum dedim. Allah yine de bu gönül kırıklığımın hesabını okyanus olmuş gözyaşlarımın uykusuz gecelerimin zayıf düşen bedenimin hesabını sorar mı dersiniz?

Ne hakkini helal ediyosun serefsize ya hakkini helal etme. Buda zaten allaha havale etmektir . adi pislik o kadr uzuldum ki ya sen ne kadar saf bi kizmissin nasil anlamadin seni aldattigini iste bu yuzden erkklere guvenemiyorum bak diyolar ki erkegine guven guvendigni hissettir al iste gubenice benim erkeim.yapmaz oyle seyler diuince nasilsa guveniyor diyip her halti yiyolar. Guvenmeyincede biktim diyip gidiolar bosver hakkini haram et sen o kadr yilini temiz saf duyhularinla ona vermissn hakkina girmis serefsiz bunu nasil odeyevek. Hicbirnsekilde iletisimnkurma beklemede donmesi icin donse de nasilsa affediyo diyip yine ayni seyleri yapar ki o birlikte olsugu kizda nasil kizmis ya o nasil kabullenmis boyle biseyi belliki aralarinda baska bir diyalog var vazgecemedikleri mecbur kaldiklari. Bosave canim o igrenc insanlari ne dusun ne uzul ne umit et. Benim.icin affedilmeyen yek tek ihanettir geriye kalan ufak hatalari affederim de ihaneti asla ki onuda diyelim bi kizla konisiyor amanarada bisey yok emin olana kadr arastirrim oyle bisey yokse affederm ama ihanetten emin olmussam bitmistir asla ikinizlede ayni sdyelri yasiyor vs ki bunu kabullenip onu affedersen cok ucuz bi kiz olafaksin onu hala sagdan soldan takip ediyosan hic gerek yok ki bizler genelde terkedilmissek sevglimz yenisini bulmusmu diye meraktannbakiyoruz hep birini bulana kadr . buluncada artk.o admdan umidi kesiyoruz ve eskisi gibi her dk takip etmiyoruz. E seninki zaten dirrk soylemis cikiyoruz diye yanmda sana mesj atti diye daha emin olacak bi yanida kalmamis. Bir oynasi var ne halleri varsa gorsunler seni artik onun hayati ilgilendirmez. Rabbim tabiki hesabini sorar kirdigi yerden kirilir bir insan. O kiz mesela sevgilsii olan bi adamla seni bile bile gorusuyorsa baska adamlarla neler yapiyordur bosversene sninkide hak eder oyle birini. Sen suan hazmedemiyorsun madem baskasi vardi niye beni bir yil boyunca cekti madem sevmedi niye bi yl hayatmdaydi diyosun ama erkek iste farklilil olsun heyecan olsun uzmemek.icn ayrilmamis ama buyuk gunaha girdi bunca zaman seni oyalayip duygularinla oynadi . benmde iki bucuk yillik iliskim uc ay oldu biteli ozluyorum seviyordum ama bunca zaman bensiz yapabiliyorsa demek ki baska insanlarda vardi hayatinda baksana bana gerek duymuyo ozluyo olsaydi beni atardi yazardi baskasiyla mesgylmus ki yapmadi bublati uzulmuyorim hakkimi helal etmiyorum o kadr. Bundan daha luks ic ferahligi varmi Ben helal etmem getisi Allah in isi. Gercektnr takipte etme merakini gidermek icnse ac bak falan ama yazma aramada donmesini bekleme bu adamdan hayir gelmez artik. Aklina guzel anlariniz gelidignde huzunlenirsen sana bu yaptigi serefsizligi direkt aklina getir kotu anlari dusune dusune kendine hakim oluyorsun unutuyorsun sonra . vanim hayatina huzur diliyorum soylemek icin daha erken ama bakmissn dahabiyisi cikar katsina ve bu adamla bittgine sukredersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…