AH ETTİM HÜKMÜNÜ MERAK EDİYORUM

ZUHAL_AYDIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
52
50
18
36
19 yaşından beri hep çalıştım, ilişkim olmamıştı sevdiğim ya da hoşlandığım birileri olmuştu ama bi şekilde olmadı işte. 29 yaşımın sonlarında biriyle tanıştım başta herşey çok güzeldi tam birbirimize göreydik öyle düşünüyorduk. evleniriz diye konuşuyorduk meğer söylediği herşey yalanmış yaşı bile, istihbarat teşkilatında gizli ajan olduğunu bile söyledi bu kişi bana sonra zor günlerinde benden maddi destek istedi arabamı sattım destek oldum güya hayatında ben olmasam ne yapardı öyle diyordu sonra ilgisizlik kırıcı sözler istemiyorum ayakları bitsin dedim ben de bitti, ben de bittim , ilk defa sonsuz güvendiğim biriydi yıkıldım, yaşama isteğim kalmadı neyse paramı ödeyecekti güya üzerinden 3 ay geçti hatırlatmak için mesaj yazdım dönüş olarak bana beni çok özlediğini benden başka kimseyle konuşamadığını beni görmek istediğini söyledi ben de görüştüm çünkü seviyordum ve hatalarını düzeltmek istediğini düşünüyordum.biz yeniden görüştükten 12gün sonra sözlendi, ve bana söyleme gereği bile duymadı. hesap sorduğumda zorla olduğunu istemediğini ve karşıdaki insanı tanımadığını söyledi. ağladı sızladı neyse dedim olan oldu paramı ver tamam dedi. sonra veremedi veremedikçe beni arayıp halinden yakınıp merhametimden ve zaafımdan medet ummaya devam etti ben de izin verdim hatalıyım tabiki. sonra sözü attığını söyledi inandım döner diye bekledim meğer evlenmek üzereymiş. kıza ulaşıp herşeyi anlattım ama ona inandı hem o şahıs öyle pisleşti ki o masum delikanlı ben yuva yıkan kadın konumuna düştüm. paramı da alamadım. kendisi evlendi... şimdi ben bu hikayeyi herkese anlatıyorum heryere yazıyorum. ders alınsın diye.. öyle bir ah ettim ki ona rabbim asla ama asla gün yüzü göstermesin inşallah şu mübarek günde insan ağzından bunlar çıksın istemez ama can yanınca ah diyor işte insan..

Ne kötü insanlar var ya cidden hayretle okudum bir insan bu kadar aşağıya düşebilir mi diye umarım yaptığını bulur bu saatten sonra paranızı almanız baya zor gibi gözüküyor geçmiş olsun

Geçmiş olsun tatlım, maddi manevi her anlamda geçmiş olsun üzüldüm. Ama 29 yaşında, kendi ayakları üzerinde durabilen, akıllı fikirli bi genç kadın nasıl olurda böyle ucuz adamların numaralarına kanar? Yada neden kendini kandırır? Yazık olmuş duygularına

Ne kötü insanlar var ya cidden hayretle okudum bir insan bu kadar aşağıya düşebilir mi diye umarım yaptığını bulur bu saatten sonra paranızı almanız baya zor gibi gözüküyor geçmiş olsun
siz hayretle okudunuz ben kahrolarak yaşadım. gayet güzel bir hayatım vardı, altımda arabam işime gidip geliyordum, öle çok mutlu biri değildim ama mutsuz da değildim insan bir umutla sarılınca birine yaşayabiliyor bazı şeyleri, ve bu mahluk (insan demeye dilim varmıyor) nişanlandıktan sonra bile beni görmek isteyip ağlayarak sarıldı bana düşünün nasıl bir oyuncuymuş, paramı ALLAHIN izniyle alacagım bırakmam hergün taciz ederim gerekirse..

neden sorusunu en çok ben sordum kendime, belki de tek cevabı sevmiş olmamdı, nasıl inandım nasıl kandım peşinde koşarsam çok yorulurum, ben saf ve temiz duygularımla sevdim o da iğrenç duygularıyla aldattı kandırdı beni demek daha doğru geliyor, buraya da okuyanlar ders alsın diye yazıyorum, soyunu sopunu bilmediğiniz insanlara kanmayın diye, ailecek böyle kirli bir çete gibiydiler beni öldürmekle bile tehdit etti kendisi

İnşallah alırsınız böylelerine yüz vermeye gelmiyor işin peşini bırakmayın.

tek zorda kalma sebebim para değildi, ama doğru öyle oluyor işte insanız inanıyoruz. ALLAH sorsun hesabımı, soracaktır da
Tabiki canını sıkan ayrılıkta var ama bu devirde nedense para yıyen kızlar daha kıymetli,fedakarlık yapanlar değil. 3 5 in lafı olmaz ama arabanı satıp vermıssınız. .sizde kolay kazanmıyosunuz.

ben arabamı satıp verdim, dükkan açacaktı, daha kısa sürede evlenecektik güya, öyle oldu aslında bi nevi daha kısa sürede evlendi, insan var ya dağ olsa dayanamaz bazı şeylere ama dayanıyoruz işte.

Mesaj ,ses kaydı tanik banka dökümü sunun . Hem savciliga hem çalıştığı bir kurum varsa kurumuna . Çakal lar her yerde.

BANKA DÖKÜMÜM VAR ÇALIŞTIĞI KURUM YOK, MESAJ YOK ELİMDE KENDİ İSTEĞİNLE VERDİĞİN PARAYI SAVCILIK ARACILIĞI İLE ALABİLİR MİSİN BİLMİYORUM. TANIK BENİM ÇEVREM, ONUN AİLESİ BENİM ONA TAKINTILI OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYOR ÖYLE İNANDIRDI ÇÜNKÜ, RABBİME ŞU MÜBAREK GÜNDE ÖYLE YALVARIYORUM Kİ HAKETTİĞİNİ YAŞASIN DİYE ER YA DA GEÇ YAŞAYACAKTIR DA

artık önune bak olan olmuş artık ,

sen ahını allaha havale et
ÖYLE YAPIYORUM ASLINDA BANA YAPTIĞI MANEVİ ŞEYLERİ ZATEN ALLAHA HAVALE ETTİM AMA BEN O PARAYI SABAHTAN AKŞAMA KADAR STRESLE CANLA BAŞLA ÇALIŞIP KAZANMIŞTIM, ASLINDA LANET OLSUN DİYİP PARAYI DA UNUTMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ UĞRAŞTIKÇA CANIM YANIYOR AMA NEDEN BIRAKAYIM?

Üzüldüm.
Ama dilerim oyle mutlu olun öyle mutlu olun ki bu gunler akliniza dahi gelmesin.

paranı almak için uğraş tabikiii ,

Üzüldüm.
Ama dilerim oyle mutlu olun öyle mutlu olun ki bu gunler akliniza dahi gelmesin.
AMİN BU MÜBAREK GÜNDE ETTİĞİNİZ DUANIN KABUL OLMASINI DİLİYORUM. EN GÜZEL DUA MÜMİNİN MÜMİNE YAPTIĞI DUA BİRBİRİMİZE DUA EDELİM İNŞALLAH

Geçenlerde bir üye daha konu açmıştı, sizin başınıza gelen olay gibi yüklü miktarda para vermiş ancak alamamış sevgilisine.Yapabilceginiz çok birsey yok gibi hukuki olarak.Yaradan'a sıgının bekleyin; İbrahim Suresi 42. Ayette, Allah gereken cevabı vermiş hakkı alinanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…