- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
- Konu Sahibi Mayflower75
-
uzun zamandır girmiyorum siyasete :)))) bir uğrasam mı :)Bir ara daha feciydi varya ..
Çok ağır laf söylesen diyecem ucu mahkemelik olmasın sonra
uzun zamandır girmiyorum siyasete :)))) bir uğrasam mı :)
Çömez mayflower...evet bencede ondan..Ben de ilk zamanlar böyleydim eşim de söyleniyordu. Alıştı şimdi ses etmiyor.
Serde biraz çömezlik kaynaklı bence de. Ben de böyleydim.
Ben şimdi reytingi yüksek konularda bir sayfa bir sayfa daha derken işime geç başlıyorum.
İsteğe bağlı süreli olarak yapılabiliyorsa çok güzelmiş, bunu deneyeceğim kesinlikleEn güzeli bir süreliğine üyelik iptali yaptırmak,işe yarıyor dene bence..
Ben denedim çok iyiydi işlerimi hallettim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-evine-gelin-gidecegim-eltimde-olacak.373303/Kesinlikle bu konuydu öyle hatırlıyorum,hatta evde 15 kişi filan kalacaklardı
o zaman hiç bakmayayım ben ekşin seviyorum :)))))))))) çok fenayım çokkkkkkBu aralar bayağı bir sakin gidiyor,kavga gürültü yok yani rahatça yazabilirsin:))
konuyu hatırladımda nede kaynatmaya başladık onu bulamadım :))))) bana bu değildi daha önce yıllarda olmuştu gibi geliyorhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-evine-gelin-gidecegim-eltimde-olacak.373303/
bu mu bahsettiğiniz konu ?
Yani bende öyle. .burda geçiyor zamanım ama çocuklar "annneeeee aciktikkkkk"diye ciyaklayinca elimde telefonla gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalıyorum öyle. .sonrada kendimi affettirmek adına elime ne geçerse pişirmeye başlıyorum. Saçma sapan şeyler çıkıyor ortaya.pilavın yanına patates salatası yada et sotenin yanına balık gibiBen zaten genelde iş yapmıyorum çokk zor geliyor başlaması başladım mı dip köşe girişiyorum ama bu site etkilemiyor ben daha çok burda mutlu huzurlu güzel vakitler geçiyorum burası olmasa bende vakit geçmezzz iyi ki bulmuşum burayı yaa nasılda önüme çıktı
Bennnn. Temizlik yapmam gerekiyor. Yapamiyorum. Ders calismam gerekiyor çalışamiyorum. Su anda yetiştirmem gereken yazililar, yazmam gereken bir tez ve yonetmem gereken bir proje var. Ama ben ne yapıyorum? Kk den cikamiyorum.Selam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilim
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim
Sesli güldüm.ben ev işlerine fazla sarınca benim ki banlandın mı sen diyodüşün halimi
Evet çok fena bir durum..irade diye birseydi kalmadı. .Allah yardım etsin bize..halimize bak sözde güçlü kadınlarızBennnn. Temizlik yapmam gerekiyor. Yapamiyorum. Ders calismam gerekiyor çalışamiyorum. Su anda yetiştirmem gereken yazililar, yazmam gereken bir tez ve yonetmem gereken bir proje var. Ama ben ne yapıyorum? Kk den cikamiyorum.
Evet çok fena bir durum..irade diye birseydi kalmadı. .Allah yardım etsin bize..halimize bak sözde güçlü kadınlarız
Benim daha bebişler çocuklar yok rahatımYani bende öyle. .burda geçiyor zamanım ama çocuklar "annneeeee aciktikkkkk"diye ciyaklayinca elimde telefonla gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalıyorum öyle. .sonrada kendimi affettirmek adına elime ne geçerse pişirmeye başlıyorum. Saçma sapan şeyler çıkıyor ortaya.pilavın yanına patates salatası yada et sotenin yanına balık gibio yüzden gün içinde biraz uzak durmalı. .
Yazdıklarımızı yüz ifademizden de ele veriyoruz birazcık. Benim eşim yanımdaysa anlıyor hemen.öğrencilerin gözünden de kacmaz:- )İşte soz konusu kk olunca o iş oyle olmuyor maalesef :-( ben onceden okuyucuydum. Üye olunca fena oldu. Hatta bugün teneffüste ogrenciler görmüşler teli elimde. Bir konuya yorum yapıyordum. Hocam dediler amma hararetli hararetli yazdiniz.
Ohh evet yeni gelinsin sen tadını çıkar kk ninBenim daha bebişler çocuklar yok rahatım
siz yine iyiniz benim elime yüzüme herşeye yansıyo konunun iç yüzüYazdıklarımızı yüz ifademizden de ele veriyoruz birazcık. Benim eşim yanımdaysa anlıyor hemen.öğrencilerin gözünden de kacmaz:- )
Olsun olsada fark etmez onlarla daha güzel olur kkde daha değerli gelir ulaşamamak daha çok sevdirir yaOhh evet yeni gelinsin sen tadını çıkar kk nin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?