Ah kk ahhh))

Bakın işte hem ağlayıp hem giden gelin gibiyim şuanda. .o kadar yazdım yemek yapmam lazım diye hala buradayım.birde utanmadan konu açtım hiç çıkamıyorum şimdi. .
Akşam yemeğinde telefonu koyarım masaya artık offff of!

Çömez mayflower...evet bencede ondan..
Bikırın beni burdan ya biktirsin yani birisi:- )

Yani bende öyle. .burda geçiyor zamanım ama çocuklar "annneeeee aciktikkkkk"diye ciyaklayinca elimde telefonla gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalıyorum öyle. .sonrada kendimi affettirmek adına elime ne geçerse pişirmeye başlıyorum. Saçma sapan şeyler çıkıyor ortaya.pilavın yanına patates salatası yada et sotenin yanına balık gibio yüzden gün içinde biraz uzak durmalı. .

Bennnn. Temizlik yapmam gerekiyor. Yapamiyorum. Ders calismam gerekiyor çalışamiyorum. Su anda yetiştirmem gereken yazililar, yazmam gereken bir tez ve yonetmem gereken bir proje var. Ama ben ne yapıyorum? Kk den cikamiyorum.

Bennnn. Temizlik yapmam gerekiyor. Yapamiyorum. Ders calismam gerekiyor çalışamiyorum. Su anda yetiştirmem gereken yazililar, yazmam gereken bir tez ve yonetmem gereken bir proje var. Ama ben ne yapıyorum? Kk den cikamiyorum.
Evet çok fena bir durum..irade diye birseydi kalmadı. .Allah yardım etsin bize..halimize bak sözde güçlü kadınlarız

İşte soz konusu kk olunca o iş oyle olmuyor maalesef :-( ben onceden okuyucuydum. Üye olunca fena oldu. Hatta bugün teneffüste ogrenciler görmüşler teli elimde. Bir konuya yorum yapıyordum. Hocam dediler amma hararetli hararetli yazdiniz.
Evet çok fena bir durum..irade diye birseydi kalmadı. .Allah yardım etsin bize..halimize bak sözde güçlü kadınlarız

Benim daha bebişler çocuklar yok rahatım

Yazdıklarımızı yüz ifademizden de ele veriyoruz birazcık. Benim eşim yanımdaysa anlıyor hemen.öğrencilerin gözünden de kacmaz:- )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…