Ah kk ahhh))

hahahahahahahaahhaa aslında geçmişse baksak buluruz ne gündü o gün hahahahahahahhahahah

mesela şuanda küçük erkekim yanıbaşımda arada oda el atıyo klavyeye bide kasadan kapatmasa bilgisayarı daha iyi olacak ya neyse

Yanliz olmadığımı bilmek çok iyi geldi valla..ama yakında kocalar ellerinde böyle bir pankartın EK sini bulup çıkarlara sokağa protestoya ayvayı yeriz..erkekler kulübü kurup rakip olmasalar bari..
bu kadar sene olmadı bundan sonrada olmaz ....genelde onlarda bayan nicki alıp üye oluyorlar

Yanliz olmadığımı bilmek çok iyi geldi valla..ama yakında kocalar ellerinde böyle bir pankartın EK sini bulup çıkarlara sokağa protestoya ayvayı yeriz..erkekler kulübü kurup rakip olmasalar bari..

Eşim kıyın kıyın yaklaşıyor ben KKdayken. Bazı konuları okuyorum, sen olsan ne yapardın diye, cevap veriyor filan, hatta yaz bunu yaz yaz diyor. :))

Hiç protesto havasında değil, bilmem ne bacı filan diye benden gizli üyelik almasa bari

bu dediğin olursa kesin benim kocişte işin içinde olurkazen abiye ayrıca kıl zaten

Benim eşimde öyle. .en kötüsü adam türkçe yazı okumakta zorluk çekiyor bu onu dahada deli ediyor.bakıyor ama anlamıyor zavallım. .
Ama sen eşini takipte tut bakarsın alır bir üyelik bilmemne bacı diye ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…