- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
- Konu Sahibi Mayflower75
-
çocuk harcanmasın bari piyanoya başlasın :)))))o değilde bebişim klavyeden alfabeyi çözecekarada alıyorum, öyle sık olmasada, yavrum bir bana,bir parmaklarıma birde klavyeye bakıyor!
benim ki bana kalırsa bilişim de çalışacak bu gidişleo değilde bebişim klavyeden alfabeyi çözecekarada alıyorum, öyle sık olmasada, yavrum bir bana,bir parmaklarıma birde klavyeye bakıyor!
biraz büyüsün iyi fikirçocuk harcanmasın bari piyanoya başlasın :)))))
hahahahahahahaahhaa aslında geçmişse baksak buluruz ne gündü o gün hahahahahahahhahahahHatırladım aynı konuysa tabi,aynı evde yaşamak isteyen birisi vardı hatta ev halkı kalabalıktı tüy sorunu mu ne vardı,nişanlısıda tüylüymüşte buna kızıyormuş..O dönem 15 kişi ceza almıştık rekor kırılmıştı ogün..
Yanliz olmadığımı bilmek çok iyi geldi valla..ama yakında kocalar ellerindeAhaha aynı ben
Hahahaha tatlı şey. .İki yaşına girsin kk üyesi olur oda konu açar ahhh anne ahhh diye belkio değilde bebişim klavyeden alfabeyi çözecekarada alıyorum, öyle sık olmasada, yavrum bir bana,bir parmaklarıma birde klavyeye bakıyor!
hahahahahahahaahhaa aslında geçmişse baksak buluruz ne gündü o gün hahahahahahahhahahah
bu kadar sene olmadı bundan sonrada olmaz ....genelde onlarda bayan nicki alıp üye oluyorlarYanliz olmadığımı bilmek çok iyi geldi valla..ama yakında kocalar ellerindeböyle bir pankartın EK sini bulup çıkarlara sokağa protestoya ayvayı yeriz..erkekler kulübü kurup rakip olmasalar bari..
bir keresinde, istemsizce konu okurken, kahkaha attımmesela şuanda küçük erkekim yanıbaşımda arada oda el atıyo klavyeye bide kasadan kapatmasa bilgisayarı daha iyi olacak ya neyse
Yani eh işte. ..yok.kız yok uçtum uctumÇok mutlu oldun demi
benim ki alıştı oda gülüyo benimlebir keresinde, istemsizce konu okurken, kahkaha attımbilgisayara tuhaf tuhaf bakıyor kuzum
Yanliz olmadığımı bilmek çok iyi geldi valla..ama yakında kocalar ellerindeböyle bir pankartın EK sini bulup çıkarlara sokağa protestoya ayvayı yeriz..erkekler kulübü kurup rakip olmasalar bari..
Yani eh işte. ..yok.kız yok uçtum uctum)
Bızde yemiyoruz ama hiç. .kadınların ne cin olduğunu çözemedi bu erkek milleti hala dahabu kadar sene olmadı bundan sonrada olmaz ....genelde onlarda bayan nicki alıp üye oluyorlar
bu dediğin olursa kesin benim kocişte işin içinde olurYanliz olmadığımı bilmek çok iyi geldi valla..ama yakında kocalar ellerindeböyle bir pankartın EK sini bulup çıkarlara sokağa protestoya ayvayı yeriz..erkekler kulübü kurup rakip olmasalar bari..
Benim eşimde öyle. .en kötüsü adam türkçe yazı okumakta zorluk çekiyor bu onu dahada deli ediyor.bakıyor ama anlamıyor zavallım. .Eşim kıyın kıyın yaklaşıyor ben KKdayken. Bazı konuları okuyorum, sen olsan ne yapardın diye, cevap veriyor filan, hatta yaz bunu yaz yaz diyor. :))
Hiç protesto havasında değil, bilmem ne bacı filan diye benden gizli üyelik almasa bari
Lazenby agabimi gerçekten?o kadın değilmi ayol?bu dediğin olursa kesin benim kocişte işin içinde olurkazen abiye ayrıca kıl zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?