- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Lazenby agabimi gerçekten?o kadın değilmi ayol?
Kazen agabi yani yada Kazen bey??aaa bir yaşıma daha girdim bak..bendensin bende ilk duyduğumda apışıp kalmıştım eşim de keza öyle
Polomige gir biri ile işe yarıyor. .Ben birkaç kere sınav döneminde kk'ya girmemek için birine sataşıp kavga edip banlanmıştım. Ama Mune bana karşı çok insaflı sanırım, bir iki gün ceza veriyor sadece. Bir haftalık falan almak için ne yapmalıyım acaba?Şu sıralar çok ihtiyacım var.
forumlarda geçiyo arada ama çok taktir ettim kendisiniKazen agabi yani yada Kazen bey??aaa bir yaşıma daha girdim bak..
bir konu için fake de....okkalı birde küfür bastın mı...sittin sene giremezsin hahahahahaBen birkaç kere sınav döneminde kk'ya girmemek için birine sataşıp kavga edip banlanmıştım. Ama Mune bana karşı çok insaflı sanırım, bir iki gün ceza veriyor sadece. Bir haftalık falan almak için ne yapmalıyım acaba?Şu sıralar çok ihtiyacım var.
Ben birkaç kere sınav döneminde kk'ya girmemek için birine sataşıp kavga edip banlanmıştım. Ama Mune bana karşı çok insaflı sanırım, bir iki gün ceza veriyor sadece. Bir haftalık falan almak için ne yapmalıyım acaba?Şu sıralar çok ihtiyacım var.
Onu yaptım ama olmuyor, olmuyorPolomige gir biri ile işe yarıyor. .
he birde onlar vardı siyasete kesin kafa gider :)En iyi adres siyaset yada bdv,kesin garantilidir
İkisi yüzünden de ceza aldım ama hiç uzun sürmüyor, ağız tadıyla ban yiyemedimEn iyi adres siyaset yada bdv,kesin garantilidir
Onu yaptım ama olmuyor, olmuyorMune ablacığım beni bir haftalığına banlar mısın? Ders çalışmam lazım
he birde onlar vardı siyasete kesin kafa gider :)
İkisi yüzünden de ceza aldım ama hiç uzun sürmüyor, ağız tadıyla ban yiyemedim
birilerini sert bişekilde eleştir ben regl olunca ayarım kaçıyo şutluyolar beni ama iki günü geçmedim çok şükürOnu yaptım ama olmuyor, olmuyorMune ablacığım beni bir haftalığına banlar mısın? Ders çalışmam lazım
ayy canım benim istediğin ban olsun :))))))))İkisi yüzünden de ceza aldım ama hiç uzun sürmüyor, ağız tadıyla ban yiyemedim
Bazen benimde içimden geçiyor bu.bir banlansamda evimi temizleyip paklasam diyorum..fena kk kolik oldumOnu yaptım ama olmuyor, olmuyorMune ablacığım beni bir haftalığına banlar mısın? Ders çalışmam lazım
mesela ben bu şekilde biraz daha devam edeyim kesin ban geliyor :))))))) mune gelir şimdi...
Selam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilim
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?