- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Hahahaha desıfre ediyorsun hemen herşeyi yani?siz yine iyiniz benim elime yüzüme herşeye yansıyo konunun iç yüzü
Yazdıklarımızı yüz ifademizden de ele veriyoruz birazcık. Benim eşim yanımdaysa anlıyor hemen.öğrencilerin gözünden de kacmaz:- )
siz yine iyiniz benim elime yüzüme herşeye yansıyo konunun iç yüzü
sorma ifadelerimHahahaha desıfre ediyorsun hemen herşeyi yani?
Şeffaf hatun:- )
O konuyu biliyorum hatta cevabı da tahmin ettim.bende çok gülmüştüm onaBen bazı konularda ve bazı yorumlarda öyle bi kahkaha atıyorum ki boş bulunup.
Ayy geçende bi fentezi konusu vardı pırtlı mırtlı... Biri de bi yorum yapmış üstüne... Karnıma ağrı girdi gülerken.
Eşim de merakla sordu, anlattım "O ne bee" dedi adam suratı değişti gitti içeri
yaaa bende merak ettiiimO konuyu biliyorum hatta cevabı da tahmin ettim.bende çok gülmüştüm ona)
Bazı konular insanı şekilden şekile sokuyor valla
Hahahaha bu çok hostusorma ifadelerimçok ele veriyo beni allahtan günün büyük bölümünde yanımda sadece oğluşum var
Ya yapta havaya uçsun gibi birseydiyaaa bende merak ettiiim
anlamadı benYa yapta havaya uçsun gibi birseydi)
Okul konuyu yeniden bak çok gulersinanlamadı benneyse geçmişe mazi derler
kim açmış konun adı ne meraklandım iyiceOkul konuyu yeniden bak çok gulersin
Birinin eşi fantezileri olsun diye pırt yapmasını istemiş konu oydu ama konunun ismini hatırlayamadım:- )çok komik cevaplar gelmistikim açmış konun adı ne meraklandım iyice
Yok ya. Hiç kacmiyor. Bir de ben çok kullanırım mimiklerimi.Yazdıklarımızı yüz ifademizden de ele veriyoruz birazcık. Benim eşim yanımdaysa anlıyor hemen.öğrencilerin gözünden de kacmaz:- )
Ay ben bu konuyu nasil kacirmisim ya :-( :-(usagi91 konu burada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kocam-sapik-mi.916701/
Konu belki komik değil, hani tuhaf en fazla ama yorumların hepsi ayrı ayrı komedi :))
bunu nasıl kaçırdım ben ya gırgır şamata hava da uçuşmuşusagi91 konu burada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kocam-sapik-mi.916701/
Konu belki komik değil, hani tuhaf en fazla ama yorumların hepsi ayrı ayrı komedi :))
sen şimdi konu açtın ya daha beter olmuşsundur.Selam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilim
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim
Benimde en son 10 gündü bu ne bea bidahaki müebbet olucak heraldeBenim en fazla 4 gündü banım,onuda hak etmiştim zatenbide IP'den de giriş yapamadım öyle böyle bir ceza değildi yani..Artık uslandım kendime hakim oluyorum yazarken..
Banşandıkça sayı katlanıyor canım benim on gündü bidaha banlanırsam 15 falan olucak heraldeBen birkaç kere sınav döneminde kk'ya girmemek için birine sataşıp kavga edip banlanmıştım. Ama Mune bana karşı çok insaflı sanırım, bir iki gün ceza veriyor sadece. Bir haftalık falan almak için ne yapmalıyım acaba?Şu sıralar çok ihtiyacım var.
Ben yapıyorum arada işyerinde evraklar birikinceTam da bugün bunu düşündüm, polemiğe girsemde bir kaç gün banlanıp giremesem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?