Ah kk ahhh))

Yazdıklarımızı yüz ifademizden de ele veriyoruz birazcık. Benim eşim yanımdaysa anlıyor hemen.öğrencilerin gözünden de kacmaz:- )

siz yine iyiniz benim elime yüzüme herşeye yansıyo konunun iç yüzü

Ben bazı konularda ve bazı yorumlarda öyle bi kahkaha atıyorum ki boş bulunup.
Ayy geçende bi fentezi konusu vardı pırtlı mırtlı... Biri de bi yorum yapmış üstüne... Karnıma ağrı girdi gülerken.
Eşim de merakla sordu, anlattım "O ne bee" dedi adam suratı değişti gitti içeri

Yemeği pişirdim çok şükür bugünu de hem kk da hem mutfakta başarı ile atlattim. .yarın ola hayrola..bence hepimizde OKB olabilir..kk ye

O konuyu biliyorum hatta cevabı da tahmin ettim.bende çok gülmüştüm ona)
Bazı konular insanı şekilden şekile sokuyor valla

İş yerinde vakit buldukça girerim. Bir kerede 10 dakikayı geçmez burda kaldığım, işlerim yoğun. Evde de çok girmiyorum, ancak çok dikkatimi çeken konular olursa sonuna kadar okuyacağım diye uğraşırım.

Yeni olmakla ilgisi olabilir. 9 yıldır kk üyesiyim. Hep aynı konular farklı insanlarca açılıyor. İşte ara sıra farklı bir şey çıkıyor, ona takılıyorum.

sen şimdi konu açtın ya daha beter olmuşsundur.

Benim en fazla 4 gündü banım,onuda hak etmiştim zaten bide IP'den de giriş yapamadım öyle böyle bir ceza değildi yani..Artık uslandım kendime hakim oluyorum yazarken..
Benimde en son 10 gündü bu ne bea bidahaki müebbet olucak heralde
Banşandıkça sayı katlanıyor canım benim on gündü bidaha banlanırsam 15 falan olucak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…