Ah kk ahhh))

avamız olsun :)))) tam gaza gelip sohbetlere katılıyorum...beğeniyorum..beğeniliyorum...yazıyorum :))) sonra bir BAN yiyorum allahhh 1 ay çıtım çıkmıyor hali ile
Bu banlanma olayı kötü valla..ne zaman geleceği hiç belli olmuyor.demek siz pro kırmızı üyelerde bana yiyorsunuz..himm bunu duyduğuma sevindimyok hiç kıskanmam ben ama..)

Bu banlanma olayı kötü valla..ne zaman geleceği hiç belli olmuyor.demek siz pro kırmızı üyelerde bana yiyorsunuz..himm bunu duyduğuma sevindimyok hiç kıskanmam ben ama..)

Hiç affetmiyorlar anında mapısta buluyoruz kendimizi,bide soğuk aç bırakıyorlar taşların üzerinde yatırıyorlar

Bu yazdıklarını sanki ben yazmışım gibi.Ben de buraya takılmaktan surekli izlediğim ve hiç kacirmadigim survivori şimdi pek izleyemiyorum.Dün kapattım biraz izledim hep desteklediğimi sandığım yarismacinin aslında hiç desteklemiyecegim bir karakter olduğunu farkettim.

Hiç affetmiyorlar anında mapısta buluyoruz kendimizi,bide soğuk aç bırakıyorlar taşların üzerinde yatırıyorlar
yeminle ya zaten en kısa ban 1 hafta içeriye girmek ısınmak,adepte olmak nerde ise 2-3 ayımı alıyor.eşekten düşmekten beter oluyorum..ben ince ,hassas ruhlu biriyim kendime gelemiyorum aaaaa .banlamasınlar artık beni

Tam da bugün bunu düşündüm, polemiğe girsemde bir kaç gün banlanıp giremesem diye

bizde durum su vaziyette:
esim akademisyen oldugu icin evde bulundugu zaman zarfinda da bilgisayar basinda. o makaleleri ile ilgileniyor, ben de ya yazilarimi yaziyorum ya buradayim.
zaman zaman hararetli klavye seslerime doner bakar, ben de suna bu olmus diye anlatirim. gorusunu alirim. esim nickimi bilir. tabi belki de ben kendimle ilgili hic konu acmadigimdan nickimi verme konusunda sikinti duymamisimdir

bazen gece cok gece kalinca titre versinler sana diye tiye alir ama

Benim en fazla 4 gündü banım,onuda hak etmiştim zaten bide IP'den de giriş yapamadım öyle böyle bir ceza değildi yani..Artık uslandım kendime hakim oluyorum yazarken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…