- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Proje yazmış telefon ya..pro üye olacaktı oAaa harika bu..hem yemeğimi yaparım hem proje olurum..katılacağım valla..;
avamız olsun :)))) tam gaza gelip sohbetlere katılıyorum...beğeniyorum..beğeniliyorum...yazıyorum :))) sonra bir BAN yiyorum allahhh 1 ay çıtım çıkmıyor hali ileAminnnsen kırmızı uyesın şanslı şey. .erisememismis hih
off bu benimde başıma çok geliyo allahtan çakan olmadı ya da oldu da umursayan olmadıProje yazmış telefon ya..pro üye olacaktı o)
Bu banlanma olayı kötü valla..ne zaman geleceği hiç belli olmuyor.demek siz pro kırmızı üyelerde bana yiyorsunuz..himm bunu duyduğuma sevindimavamız olsun :)))) tam gaza gelip sohbetlere katılıyorum...beğeniyorum..beğeniliyorum...yazıyorum :))) sonra bir BAN yiyorum allahhh 1 ay çıtım çıkmıyor hali ile
Bu banlanma olayı kötü valla..ne zaman geleceği hiç belli olmuyor.demek siz pro kırmızı üyelerde bana yiyorsunuz..himm bunu duyduğuma sevindimyok hiç kıskanmam ben ama..)
uslu durur fazla aranmazsan ban yemiyorsun ....Bu banlanma olayı kötü valla..ne zaman geleceği hiç belli olmuyor.demek siz pro kırmızı üyelerde bana yiyorsunuz..himm bunu duyduğuma sevindimyok hiç kıskanmam ben ama..)
Otomatik düzeltmeyi hiç sevmiyorum.bazen dahada alakasız şeyler yazıyor tel..Bende görmeden yolluyorum.off bu benimde başıma çok geliyo allahtan çakan olmadı ya da oldu da umursayan olmadı
aynen insanın içine oyuruyo resmen bi de kociş gıcık gıcık sormuyo muBu banlanma olayı kötü valla..ne zaman geleceği hiç belli olmuyor.demek siz pro kırmızı üyelerde bana yiyorsunuz..himm bunu duyduğuma sevindimyok hiç kıskanmam ben ama..)
Bu yazdıklarını sanki ben yazmışım gibi.Ben de buraya takılmaktan surekli izlediğim ve hiç kacirmadigim survivori şimdi pek izleyemiyorum.Dün kapattım biraz izledim hep desteklediğimi sandığım yarismacinin aslında hiç desteklemiyecegim bir karakter olduğunu farkettim.Selam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilim
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim
Hahayt calisacigim. .yarışmalara katilicigim. .pro olup bende size ava atacigimuslu durur fazla aranmazsan ban yemiyorsun ....nazar etme ne olur çalış seninde olur
yeminle ya zaten en kısa ban 1 hafta içeriye girmek ısınmak,adepte olmak nerde ise 2-3 ayımı alıyor.eşekten düşmekten beter oluyorum..ben ince ,hassas ruhlu biriyim kendime gelemiyorum aaaaa .banlamasınlar artık beniHiç affetmiyorlar anında mapısta buluyoruz kendimizi,bide soğuk aç bırakıyorlar taşların üzerinde yatırıyorlar
Tam da bugün bunu düşündüm, polemiğe girsemde bir kaç gün banlanıp giremesem diyeBen telefondan girmeye üşenirim ya
İşyerindeyken mecbur bilgisayar başındayken giriyorum
Evde pek girmeyi tercih etmiyorum, kuzumla hasret gideriyorum
Arada polemiğe gir ya da konu dışı naber şişttt filan de banlarlar
Biraz işine gücüne bakarsın mecburen giremeyince
Ah vah vah yazık size..acımasız kkHiç affetmiyorlar anında mapısta buluyoruz kendimizi,bide soğuk aç bırakıyorlar taşların üzerinde yatırıyorlar
bacım ben senin geleceğinizi parlak görüyorum sen 3-5 aya kalmaz admin bile olursun maşallahhhh :)Hahayt calisacigim. .yarışmalara katilicigim. .pro olup bende size ava atacigim
Selam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilim
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim
yeminle ya zaten en kısa ban 1 hafta içeriye girmek ısınmak,adepte olmak nerde ise 2-3 ayımı alıyor.eşekten düşmekten beter oluyorum..ben ince ,hassas ruhlu biriyim kendime gelemiyorum aaaaa .banlamasınlar artık beni
koltuk sallanıyo desenebacım ben senin geleceğinizi parlak görüyorum sen 3-5 aya kalmaz admin bile olursun maşallahhhh :)
Valla bende öyle. .dün pilav yaptım altı siyah üstü beyazdı. .düşün yani resmen yakmisim. .kocam banlayacak diye düşündüm bende senin gibi:- )konu güzel tam dert oldu banada......kaç kez yemek yaktımbu gidişle ilk banımı eşimden yiyeceğim
Ah vah vah yazık size..acımasız kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?