Ah kk ahhh))

Benim en fazla 4 gündü banım,onuda hak etmiştim zaten bide IP'den de giriş yapamadım öyle böyle bir ceza değildi yani..Artık uslandım kendime hakim oluyorum yazarken..
çok fena oluyor yahu...yanlış hatırlamıyor isem geçmiş zaman 1 aylık yemiştimama burda haksız ban yok :)
ben bir giriş yolu biliyorum ama şerefimler banımı yedim cezamı çektim geldim

Valla bende öyle. .dün pilav yaptım altı siyah üstü beyazdı. .düşün yani resmen yakmisim. .kocam banlayacak diye düşündüm bende senin gibi:- )
q
Arada da kendimi, burada bir konuyu yada üyeyi düşünürken buluyorumçık kk kafamdan! diye iç sesimi susturuyorum @ Sephoraa duymasın okb olacağım bu gidişle

q
Arada da kendimi, burada bir konuyu yada üyeyi düşünürken buluyorumçık kk kafamdan! diye iç sesimi susturuyorum @ Sephoraa duymasın okb olacağım bu gidişle
Aynen bende bir konuya cevap yazmadan önce kafamda tasarlıyorum işlerimi yaparken.eskiden şarkı söylerdim şimdi konuşuyorum kendi kendime hayır deli sanacaklar yahu

Ben zaten genelde iş yapmıyorum çokk zor geliyor başlaması başladım mı dip köşe girişiyorum ama bu site etkilemiyor ben daha çok burda mutlu huzurlu güzel vakitler geçiyorum burası olmasa bende vakit geçmezzz iyi ki bulmuşum burayı yaa nasılda önüme çıktı

Ahaha aynı ben

Aynen bende bir konuya cevap yazmadan önce kafamda tasarlıyorum işlerimi yaparken.eskiden şarkı söylerdim şimdi konuşuyorum kendi kendime hayır deli sanacaklar yahu
o değilde bebişim klavyeden alfabeyi çözecekarada alıyorum, öyle sık olmasada, yavrum bir bana,bir parmaklarıma birde klavyeye bakıyor!

Benim de durum aynı. Bu 4bucuktan4 g gelince internet çok gidiyor diye girmemem bukadar ama operatörüm 3 gb göndermiş bende ayın10 una kadar burdayım. Benim esimde sana hediye gönderen operatöre ne ndiyim ben diyor

ilk yıllardı galiba...sizde vardınız gibi hatlıyorum aynı ayna 10-15 kişi banlanmıştık hahahahahaaaayyyyy konu unuttum ama

Hatırladım aynı konuysa tabi,aynı evde yaşamak isteyen birisi vardı hatta ev halkı kalabalıktı tüy sorunu mu ne vardı,nişanlısıda tüylüymüşte buna kızıyormuş..O dönem 15 kişi ceza almıştık rekor kırılmıştı ogün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…