- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Tamam siz beni beğenin admin olursam söz kimseyi banlamayacagim bacım valla bakbacım ben senin geleceğinizi parlak görüyorum sen 3-5 aya kalmaz admin bile olursun maşallahhhh :)
çok fena oluyor yahu...yanlış hatırlamıyor isem geçmiş zaman 1 aylık yemiştimBenim en fazla 4 gündü banım,onuda hak etmiştim zatenbide IP'den de giriş yapamadım öyle böyle bir ceza değildi yani..Artık uslandım kendime hakim oluyorum yazarken..
Editor ceza alıyormu sahiden?bak bu içime su serpti. .Kırmızı siyah demeden acımıyorlar hatta editör bile ceza alıyor ..
woooww vaatlere gelTamam siz beni beğenin admin olursam söz kimseyi banlamayacagim bacım valla bak
Editor ceza alıyormu sahiden?bak bu içime su serpti. .
qValla bende öyle. .dün pilav yaptım altı siyah üstü beyazdı. .düşün yani resmen yakmisim. .kocam banlayacak diye düşündüm bende senin gibi:- )
admin ,oparatörler tepe kim varsa koltuklarını iyi tutsun derim.....koltuk sallanıyo desene
çok fena oluyor yahu...yanlış hatırlamıyor isem geçmiş zaman 1 aylık yemiştimama burda haksız ban yok :)
ben bir giriş yolu biliyorum ama şerefimler banımı yedim cezamı çektim geldim
Aynen bende bir konuya cevap yazmadan önce kafamda tasarlıyorum işlerimi yaparken.eskiden şarkı söylerdim şimdi konuşuyorum kendi kendime hayır deli sanacaklar yahuq
Arada da kendimi, burada bir konuyu yada üyeyi düşünürken buluyorumçık kk kafamdan! diye iç sesimi susturuyorum @ Sephoraa duymasın okb olacağım bu gidişle
admin ,oparatörler tepe kim varsa koltuklarını iyi tutsun derim.....
Mayflower75 artık kıyak yaparsın ilerde
ilk yıllardı galiba...sizde vardınız gibi hatlıyorum aynı ayna 10-15 kişi banlanmıştık hahahahahaaaayyyyy konu unuttum ama1 ayda çok fazlaymış yahu,bende öyle paşa paşa çektim cezamı bitti
Hahahaha yapmammi hiç. .o işler benden sorulur:- )ay havaya girdim anında olaya bak..daha pro olmadan hemdeadmin ,oparatörler tepe kim varsa koltuklarını iyi tutsun derim.....
Mayflower75 artık kıyak yaparsın ilerde
Ohhhh ne guzrl haber buHiç ayrım yapılmadan ceza alınıyor..
Ahaha aynı benSelam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilim
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim
o değilde bebişim klavyeden alfabeyi çözecekAynen bende bir konuya cevap yazmadan önce kafamda tasarlıyorum işlerimi yaparken.eskiden şarkı söylerdim şimdi konuşuyorum kendi kendime hayır deli sanacaklar yahu
yürü beeee kim tutar seniHahahaha yapmammi hiç. .o işler benden sorulur:- )ay havaya girdim anında olaya bak..daha pro olmadan hemde
Benim de durum aynı. Bu 4bucuktan4 g gelince internet çok gidiyor diye girmemem bukadar ama operatörüm 3 gb göndermiş bende ayın10 una kadar burdayım. Benim esimde sana hediye gönderen operatöre ne ndiyim ben diyorSelam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilim
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim
ilk yıllardı galiba...sizde vardınız gibi hatlıyorum aynı ayna 10-15 kişi banlanmıştık hahahahahaaaayyyyy konu unuttum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?