- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.385
- 798
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Bizde de yokGeleyim valla..değişiklik olsun. Madem kk deyim biraz oralara da takılıp iyice salayim evdeki işleri. .bak mesela daha yemek yapacağım akşam oldu koca gelecek yemek yok..uhuuuu
HahahahaKk ya göre herşey kırmızı gecelikle çözülüyo ama ben yaşasın ayıcıklı pijama derim
hıh sevsinlerYani avantajları da yok değil mesajda beklemiyoruz mesela hemen anında cevap yazabiliyoruz..
ParaylaNasıl pro üye olunuyor ki o zaman..yıllarca burada olmakmı lazım. ?
Daha ne olsunBizde de yok
Dunden kalan iki tabak ispanak yanina borek yaptim hepsi o
Harika bir menu
Yok hiç kıskanmıyorum neden kıskanayım ki?Yani avantajları da yok değil mesajda beklemiyoruz mesela hemen anında cevap yazabiliyoruz..
Nasıl pro üye olunuyor ki o zaman..yıllarca burada olmakmı lazım. ?
Bursada olsan da ismarlasamDaha ne olsunböreğe bayılırım
Hadi ya?burs filan olsaydı bari..Parayla
O yarışmaya katılmak isterdim aslında. .bilmiyordum bunu bak..bir bakacağım merak ettim..Hayır, belli bir ücret karşılığında pro üye oluyorsun ya da ödül olarak pro üyelik verileceği belirtilen bir yarışma kazanıyorsun.
maşallah maşallahhh maşallahhh benim yıllardır erişemediğim sayılara gelmiş :))))Selam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilim
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim
Bak biri yazmis yarismaya katilirsan bedavayada getirsin.anliyacan pro icin yarismalari takipHadi ya?burs filan olsaydı bari..
Allahım geldi kırmızı uye:- )birde vip değiliz diyor bak..
Nasıl pro üye olunuyor ki o zaman..yıllarca burada olmakmı lazım. ?
O yarışmaya katılmak isterdim aslında. .bilmiyordum bunu bak..bir bakacağım merak ettim..
Aminnnmaşallah maşallahhh maşallahhh benim yıllardır erişemediğim sayılara gelmiş :))))
hıh sevsinler
Yok hiç kıskanmıyorum neden kıskanayım ki?
Aaa harika bu..hem yemeğimi yaparım hem proje olurum..katılacağım valla..;Yemek yarışmaları oluyor, mesela geçen gün kahvaltı sofraları üzerine yarıştılar.
Hamiş olmasam, çabuk yorulmasam şu ara, ben de katılırdım kesin.
Hem yeni tarifler denemiş olursun, hem de ev içinde ufak bi heyecan ya :)
Hanımlarımız pek hamaratlarmış ama, baktım sofralara oy verdim. Gerçekten sanat yapmışlar ^_^
Hahahaha aynı benBenimde yemek.menum degisiyo
sabah yapmazsam burayada takilirsam
sabah patates yemegi olarak dusunuyorum sonra firinda patates olsun diyorum enson aksam vakti makarnayla salata yapmis oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?