- Emoji Skoru
- 68.660
- Puanlar
- 548
Bizim öğretmenler odasında olsa gelen geçen laf sokardı yine iyiymişsiniz sizZaten bu ağlayanlar yüzünden hep mağdur olan onlar deccal olan ben oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim öğretmenler odasında olsa gelen geçen laf sokardı yine iyiymişsiniz sizZaten bu ağlayanlar yüzünden hep mağdur olan onlar deccal olan ben oluyorum
Ne memurlar tanıyorum kişisel notunu yazmak için bile kendi kalemini çıkarıyor cebinden. Ben de kendi kimlik fotokopimi işyerimde çekmek için patronumdan izin almıştım. Adam şaşırmıştı bunun için izin mi alınır diye. Bir kişinin hakkını yemekten korktum insanlar milyonların hakkına girerken korkmuyor.Yükseltiyorum. Bir hakim arkadaşım anlatmıştı. Birlikte çalıştığı adliyedeki hakimlerden birinin eşi öğretmen. Hakimin eli kolu uzun, baya sözü geçen bir adammış.
Eşi depo öğretmen olarak atanmış. Yani görev yapmıyor çünkü hiçbir okulda norm fazlası olarak bile yer yok. Ve kadın 10 seneden fazladır depo öğretmen. Maaşı yatıyor yani, ama yer olmadığı için çalışamıyor.
Gözümle görmedim, doğruluğu tartışılır. Var yani böyle şeyler. Özellikle arkanızda güçlü biri varsa bu ülkede devletin parasını çatır çatır yersiniz, yeter ki Allahtan korkmayın.
Ahahaha arttırıyorum. Neden ücretsiz izne ayrılıyorlar ki direkt heyet raporu alsınlar işte maaş da yatar hem. Ben raporla çocuğu 1 yaşına getirenleri gördümVe ben bu bilgiyi öğrenip şokla öğretmen arkadaşlara anlattım benimle dalga geçtiler e günaydın zaten herkes böyle yapıyor diye. Ne var herkes çalıyor diye rahatça hırsızlık yapacağınızı size düşündürten nedir acaba?
Bizim burda merkezde asker eşlerinin çoğu depo öğretmen. ŞaşırmadımYükseltiyorum. Bir hakim arkadaşım anlatmıştı. Birlikte çalıştığı adliyedeki hakimlerden birinin eşi öğretmen. Hakimin eli kolu uzun, baya sözü geçen bir adammış.
Eşi depo öğretmen olarak atanmış. Yani görev yapmıyor çünkü hiçbir okulda norm fazlası olarak bile yer yok. Ve kadın 10 seneden fazladır depo öğretmen. Maaşı yatıyor yani, ama yer olmadığı için çalışamıyor!
Gözümle görmedim, doğruluğu tartışılır. Var yani böyle şeyler. Özellikle arkanızda güçlü biri varsa bu ülkede devletin parasını çatır çatır yersiniz, yeter ki Allahtan korkmayın.
Doğru söylemişsiniz ancak uyarmak sizin göreviniz değildi.Okul idaresinin sorumluluğunda olan bir sorundu ve sanıyorum herhangi bir işlem de yapılmamış.Liyakat çok önemli her meslekteHerkese iyi geceler arkadaşlar.
İlkokul ortaokul bir arada olan bir okulda görev yapıyorum ve bu sene ortaokul düzeyinde özel eğitim sınıfı da açıldı.
Özel eğitim sınıfı için bir görevlendirme bir de ücretli öğretmen görevlendirildi.
Görevlendirme olan arkadaşımız kadın ve 1,5 yaşlarında bir çocuğu var.
Kadın olan arkadaşın söylemesi üzerine dersleri kendi aralarında bölmüşler.Sabah biri giriyor derslere,öğleden sonra bir diğeri.
Kadın olan arkadaş erkek olan öğretmenimiz derse girdiğinde öğretmenler odasında yatıp uyuyor bahanesi çocuğu gece uyumuyormuş.
Geçen günlerde sınıftan sadece bir çocuk geldi (taşımalı öğrenci) çocuğun velisini arayarak gelip almasını söyledi ,veli aldıktan sonra kendisi de okuldan ayrıldı.
Daha önce müdür yardımcısı tarafından uyarılmasına rağmen davranışları devam etti.
Bugün 4. Derse giderken öğretmenler odasının kapısını iyice kapatmamızı istedi uyumak için ve bende dayanamadım artık.
Okulda o kadar çok göze batıyor ki uyarayım dedim ama demese miydim şuan bilemiyorum.
Daha dikkatli olmasını,öğretmenler odasında uyumaması gerektiğini ,insanların tepkisini çekmeye başladığını söyledim .
Çocuk büyütüyorum uyuyamıyorum gibi cevapla karşılaştım.
Başka atışmalar da yaşandı.
Ağladı falan filan.
Şimdi ben keşke hiç uyarmasaydım demi, bananeyse sanki![]()
Müdür yardımcımız da uyarmıştı .Doğru söylemişsiniz ancak uyarmak sizin göreviniz değildi.Okul idaresinin sorumluluğunda olan bir sorundu ve sanıyorum herhangi bir işlem de yapılmamış.Liyakat çok önemli her meslekte![]()
Onu da yapanlar çok var malesef biz de çocuk bakacaz diye istifa edelimAhahaha arttırıyorum. Neden ücretsiz izne ayrılıyorlar ki direkt heyet raporu alsınlar işte maaş da yatar hem. Ben raporla çocuğu 1 yaşına getirenleri gördüm
Konu sahibi de iyi yapmış bence.
Amiriniz müdür yardımcısı değil okul müdürü.O yapmalıydı işlemi.Bence boşverin hiç huzurunuzu kaçırmayın bence.Müdür yardımcımız da uyarmıştı .
Evet haklısınız herhangi bir işlem yapılmadı.
Uyarmak benim görevim değildi o konuda da haklısınız
Ben cimere yazdırırdım bir yakınıma bu hocayı şikayet için.Yorumunuz için teşekkürler.
Ben de hepimizin çocuk büyüttüğünü söyledim umarım birgün benim yaşadıklarımı yaşarsın diye bir cevapla karşılaştım.
Uyarılması gerekiyordu ama kendi içimde rahatsız oldum
Ne memurlar tanıyorum kişisel notunu yazmak için bile kendi kalemini çıkarıyor cebinden. Ben de kendi kimlik fotokopimi işyerimde çekmek için patronumdan izin almıştım. Adam şaşırmıştı bunun için izin mi alınır diye. Bir kişinin hakkını yemekten korktum insanlar milyonların hakkına girerken korkmuyor.
Benim kızım kronik akciğer hastası. Devlet evde bakım parası verecek. Gittik sgk ya başvuru yapmaya.Bizim burda merkezde asker eşlerinin çoğu depo öğretmen. ŞaşırmadımHatta normlar ihtiyaç bölgelerine dağıtılacak dendiğinde ilk bu arkadaşlar itiraz etti.
Teşekkür ederim haklısınızAmiriniz müdür yardımcısı değil okul müdürü.O yapmalıydı işlemi.Bence boşverin hiç huzurunuzu kaçırmayın bence.
Daha yeni soruşturması ve mahkemesi bittiNen cimere yazdırırdım bir yakınıma bu hocayı şikayet için.
Haklısın hocam millet neler çeviriyor bazen duyuyorum şok oluyorum. Ama sanırım depo öğretmenler tam maaş almıyormuş az önce eşime sordum. Okullarda 5-10 derse giriyorlarmış. Gene de ihtiyaç durumunda onların merkezde yatması hak yani. Çok yazık.Benim kızım kronik akciğer hastası. Devlet evde bakım parası verecek. Gittik sgk ya başvuru yapmaya.
Memur dediki "başvuru yapamazsınız. Başvuru yapabilmeniz için hanedeki her birey başına 11 bin liradan fazla aylık düşmemesi gerekir" dedi.
Neyse dedik eve geldik. Üstüne çok düşünmedim.
Ertesi gün eşim işten geldi. Durumu eskiden birlikte çalıştığı idareci bir arkadaşına anlatmış. Adam çok iyi yardımsever bir adam. Şu anda da yine bir okulda idareci.
Bu adam eşime demiş ki :"o işin kolayı var. Şöyle yapacağız; senin anneni ve eşinin annesini sizin evin ikametgahına aldır, güya sizinle yaşıyorlar gibi yani.Böylece adam başı 11 bin liradan az gelir olur ve bòylece bakım parasını alırsınız" demiş.
Eşim bana bunu anlattı. Nutkum tutuldu. Çok şaşırdım. Kırk sene daha yaşasam aklıma gelmezdi.
Dedim ben devletin bana hak görmedigi parayı alıcam hemen oracıkta çarpılırım. Bakın başkaları her şeyi yapıyor kimseye bir şey olmuyor.
Ama bizim gibi siradan vatandaş böyle bir şey yapsın Allah hemen belasını veriyor.
Korkmasam benim de yapabileceklerim var da işte. Ben çok korkuyorum.
Şeytan diz çöküp tövbe edecek şu ülkede.Benim kızım kronik akciğer hastası. Devlet evde bakım parası verecek. Gittik sgk ya başvuru yapmaya.
Memur dediki "başvuru yapamazsınız. Başvuru yapabilmeniz için hanedeki her birey başına 11 bin liradan fazla aylık düşmemesi gerekir" dedi.
Neyse dedik eve geldik. Üstüne çok düşünmedim.
Ertesi gün eşim işten geldi. Durumu eskiden birlikte çalıştığı idareci bir arkadaşına anlatmış. Adam çok iyi yardımsever bir adam. Şu anda da yine bir okulda idareci.
Bu adam eşime demiş ki :"o işin kolayı var. Şöyle yapacağız; senin anneni ve eşinin annesini sizin evin ikametgahına aldır, güya sizinle yaşıyorlar gibi yani.Böylece adam başı 11 bin liradan az gelir olur ve bòylece bakım parasını alırsınız" demiş.
Eşim bana bunu anlattı. Nutkum tutuldu. Çok şaşırdım. Kırk sene daha yaşasam aklıma gelmezdi.
Dedim ben devletin bana hak görmedigi parayı alıcam hemen oracıkta çarpılırım. Bakın başkaları her şeyi yapıyor kimseye bir şey olmuyor.
Ama bizim gibi siradan vatandaş böyle bir şey yapsın Allah hemen belasını veriyor.
Korkmasam benim de yapabileceklerim var da işte. Ben çok korkuyorum.
UmarımSiyasi yorum yazmak yasak degil mi?
Ogretmen hanim direkt gozumde canlandi cunku dilerim arkasi saglam degildirde bu iyi niyetli uyariniz basiniza is acmaz eski elma.
Bu tür öğretmenler derin yaram benim. Çektik hala da çekiyoruz her okulda varlar hocam. Koleje kaçtık 3 yıl kadar bir orada yoktular . Anasınıfında kızına bakıcı kreş parası vermemek için sınıfına hergün getirip diğer çocuklara da kızına baktıran mı dersiniz , eşi nüfuzlu olduğu için ders anlatmaktan aciz olduğu halde yüzde 1 2 lik dilimle kazanan ergenlerin dersine girip eğitimlerini çalan mı dersiniz neler var neler. Sizin gibi duyarlı öğretmenlerde başımızın tacı.Daha yeni soruşturması ve mahkemesi bitti
başka bir konudan dolayı .
Haklısınız ne diyebilirm
Teşekkür ederim.Elbette benim de vardır hatalarım ama ben korkağımdır bu konularda mesela başıma bir iş gelecek diye bile diken üstünde olurum .Bu tür öğretmenler derin yaram benim. Çektik hala da çekiyoruz her okulda varlar hocam. Koleje kaçtık 3 yıl kadar bir orada yoktular . Anasınıfında kızına bakıcı kreş parası vermemek için sınıfına hergün getirip diğer çocuklara da kızına baktıran mı dersiniz , eşi nüfuzlu olduğu için ders anlatmaktan aciz olduğu halde yüzde 1 2 lik dilimle kazanan ergenlerin dersine girip eğitimlerini çalan mı dersiniz neler var neler. Sizin gibi duyarlı öğretmenlerde başımızın tacı.
Daha geçenlerde tüm haber kanallarında (yanılmıyorsam Şanlıurfa da) bir kurumun il müdürünün eşinin yıllarca ise gitmeden maaş aldığı ortaya çıktı.Yükseltiyorum. Bir hakim arkadaşım anlatmıştı. Birlikte çalıştığı adliyedeki hakimlerden birinin eşi öğretmen. Hakimin eli kolu uzun, baya sözü geçen bir adammış.
Eşi depo öğretmen olarak atanmış. Yani görev yapmıyor çünkü hiçbir okulda norm fazlası olarak bile yer yok. Ve kadın 10 seneden fazladır depo öğretmen. Maaşı yatıyor yani, ama yer olmadığı için çalışamıyor!