Ah şu dilim!

Empati yap, gerçekten iyice kötü hissetmedini istemişsin bence. Sebebi ne? Çok mu güzel?

Eğer yaptığı iş öğretmenlikse tecrübe olmasa bile bilgi gerekir
Yanlış cümle demem ben belki yerinde bir cümle değildi

Arkadaşınız zaten ne olduğunun farkında sizin hatırlatmanız sadece olayı derinleştirmiş yeni fayda sağlamadığı gibi üstüne de tüy dikmiş.
Yakın arkadaş iseniz boşver onlar kaybeden senin gibi çalışkan işini sahiplenen insan zor bulurlar diyip olayı kapatmanız lazımdı.
Ama olmayınca olmuyor yapacak birşey yok

Ben bir mesaj yollayayım
Yoksa vicdan azabından uyuyamam

Aynen sizin gibi düşünüyorum

İşi bilmiyordun zaten denir mi yahu?
Gerçekten bunun üzgün bir arkadaşa söylenebilecek bir şey söylediğinizi mi sanıyorsunuz?
Ben diyorum işte (o yüzden ah bu dilim dedim) sonrasında vicdani sancılarla kıvranıyorum

Torpillilere hiç acımıyorum işi de bilmiyormuş hem de , yerine işi bilen gerçekten hakkeden biri gelir kendimi sizin yerinize koydum ben yüzüne vurmazdım her doğru her yerde söylenmez gerçekten böyle can sıkabiliyorlar. Şimdi uğraş dur :)

Yuvarlak cümlelerin gözünü seveyim; hakkında hayırlısı olsun, inşallah çok daha iyi olacak senin için vs gibi cümleler kursanız hem yalan söylememiş hemde arkadaşınızı teselli etmiş olurdunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…