- 29 Nisan 2020
- 2.169
- 4.155
- 133
- Konu Sahibi Mandalinakolik
-
Aynı ben ya
Ben de yeni tanıştığım bir arkadaşın gülüşünü birine benzettim, "bir abla vardı böyle gülüyordu, sonra öldü" dedim
o an patavatsızlığıma karşılıklı güldük, hiç de alınmadı, çok yakın arkadaş olduk, hala o söylediğimi hatırlar güleriz
bence kendini değiştirmeye çalışma, etrafından öyle alıngan insanları temizle. Onlarla ömür geçmiyor cidden.
Yaa sizinki daha komik bence benim durumdan ne güzel sizinki başlama sebebiniz olmuş bizde bitiş. Ya bende hiç şans yok eşim diyor ki sen bir dizi izle o haftaya final yapar gerçekten hangi diziye baktiysam erken final yaptı. Kimi sevdiysem gitti.
Bana bunları söyleseniz hiç birine alınmam. Bence çevrenizdekiler çok art niyetliymiş.
Bunu bana mi söylediniz ?Sizde hiç utanma, ar duygusu olmadığı içindir. Az utanın.
Bunu bana mi söylediniz ?
Ben en azından kimseyi bu kadar kirmadim. En azından bu kadar bilmem anlatabildim mi?
Yadırgama bende gülüyorum konuyu okuduğumdan beriAbi benim niye gülesim geldi
Aaa niye kırıldınız şimdi kötü bir şey demedim ki sizde benim patavatsızlığıma verin madem. Azcık empati yaptırdıysam ne mutlu bana
Ben kimseye hakaret etmiyorum etmedim de sizinki çok farklı bilerek kasıtlı. Sizi kalbinizle başbaşa bırakıyorum
Pardon ben size hakaret mi ettim ! Hani nerede hakaret ? bazı insanlarda utanma duygusu daha ağırdır, daha bir içe kapanıktır daha bir düşünür analiz eder irdeler bazıları ise bu konularda daha rahattır... bunda kötü bir şey yok ki. Siz başkalarına karşı alıngan algısı yaratmak yerine birazda kendinize bakın zira kendinizle çelişiyorsunuz. İnsanları dilinizle bir öldürmediğiniz kalmış kendinizi çok iyi niyetli, saf görüyorsunuz da beni niye kötü kalpli gördünüz ? Kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz da, öldüğüne niye inanmıyorsunuz. Beni tanımıyorsunuz, o sizin düşünceniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?