Ah şu erkekler

Nurperen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
14
0
36
İstanbul
arkadaşlar 1 yılı aşkın bir beraberliğim var . ama erkek arkadaşım çok kıskanç neredeyse bütün çevremi bıraktım onun için ve değdiğini de düşünüyorum . ama bazen canıma tak ediyor. kız arkadaşlarıma bile gidemiyorum . ya onunlayım ya evdeyim . bazen gerçekten boğulduğumu hissediyorum ama onu da kaybetmek istemiyorum . lütfen fikirlerinize ihtiyacım var :(

bence çok kötü bir durum. o yüzdende çok dikkatli karar vermen lazım.
devam / tamam konusunda.
çünkü bence bu davranışlar bir hastalık ve hasta insanla yaşamak çok zor olur.

ya bende söylüyorum ona arada şakayla karışık hasta mısın sen bu ne böyle falan diye ama her seferinde beni çok sevdiğinden kaynaklandığını söylüyor bana . kimseyle paylaşamamak hep görmek istemek sürekli beraber olmak istememk vs onun aşkındanmış . Aslında bu hafta bi gelişme oldu arkadaşlıklarına güvendiğim kişilerden kazık yedim . bu bakımdan içim biraz daha rahat en azından erkek arkadaşımı tercih etmiş olmam burda işime yaradı gibi bişey :))

bu derece karşındaki insanın hayatını sinirlamaya kimsenin hakkı yok zaten bu davranışlar aştanda kaynaklanmıyor.ben öyle düşünüyorum.güzel bir dille bunu anlatın.Çünkü bu şekilde hayat geçmez.:31:

ama o heeeep hayatımda olsun da istiyorum :D ikilemde kalmak gibi bişey bu

anladım ama zaten hayatınızdan çıkarın demedim.Bu şekilde sizi çok üzdüğünü ciddi bir şekilde söyleyin.Eminim anlayacaktır.Ben sana bu davranışları sergilesem sıkılmaz mısın dyebilirsin yada şöyle birşey yapabilirsin 1 hafta ben sen gibi sende ben gibi davrn diyebilirsin belki o zaman anlar. onun sana yaptığının aynısını ona yap oda bunalıcaktır eminim belki o şekilde seni anlayabilir.

canım benim sevgilimde aynen böyle beni evden dışarıya çıkartmak dahi istemiyor hattımı değiştirtti facebookumda ne kadar insan varsa sildirip kapattı ama bunları asla bana zorla yaptırmadı bende istedim bunu çünkü gerçekten facebook artık çok anlamsız gelmeye başlamıştı bana güya sosyal paylaşım sitesi ama insanı asosyalleştiriyor daha çok:19: o sebeple sıkıntı yaşamadım şuanda kafamız çok rahat. arkadaş meselesine gelince eğer erkek arkadaşınla gerçekten ileriye yönelik planlarınız varsa ve onun sevgisine sadakatine ciddi anlamda güveniyorsan çevrendekileri elemende hiçbir problem olmayacak aksine daha rahat olursun benim çok fazla arkadaşım vardır ama görüştüğüm kişileri sınırlandırmakta yarar olduğunu gördüm denemeni tavsiye ederim

Ben gerçekten anlamıyorum erkek arkadaşınızın ne hakkı var herşeyinize karışmaya.
Bence bu kadar taviz vermeyin.İlerisi hiç iyi olmaz sizin için.

Ben gerçekten anlamıyorum erkek arkadaşınızın ne hakkı var herşeyinize karışmaya.
Bence bu kadar taviz vermeyin.İlerisi hiç iyi olmaz sizin için.

canım benim sevgilim bana zorla birşey asla yaptırmıyor ben rahatsız olduklarımı kendisine mutlaka söylüyorum oda daha hassas davranıyor böylece problem olmuyor aramızda:34:

sizi kısıtlaması geçmişinizde yaşadığınız olaylar olabilir.
şimdi diyeceksiniz ki kötü bir şey yapmadım. bende bilmiyorum zaten ama çoğunlukla erkekler bu yüzden bi kısıtlamaya giderler.
şöyle ki bi arkadaşınızın ufacık bi huyunu beğenmese bu onu kafasında büyütür sizinle ilişkilendirir ve öyle bir sonuca varır.
sonuç olarak o arkadaşınızla görüşmenizi istemez.
evet bazı erkekler mantıksızca yok efendim onunla görüşemezsin buraya bensiz gidemezsin gibi laflar ederler.
önemli olan size bu arkadaşınla görüşmek istemiyorum şu şu nedenden dolayı diyerek mantıklı bi açıklamada bulunması. bilin ki bu açıklaması büyük ihtimal doğru çıkar.
şimdi feminen kızlar bu mesaja belki tepki gösterebilir ne hakla kısıtlama yapamaz gibisinden
fakat gerçek öyle değil ciddi anlamda giden bi ilişkiniz varsa bir şeylerde kısıtlama olur bu kız içinde erkek içinde aynıdır.

Son düzenleme:
Back
X